بخشی از متن:
مقدمه:
شیر بطور کلی، عبارت است از تراوشهای غدد پستانی حیوانات پستاندار- معمولاً گاو- که عاری از کلستروم می باشد و در اثر دوشش کامل یک یا چند حیوان سالم به دست می آید. کلیۀ پستانداران پس از تولد نوزاد خود، قادر به تولید شیر هستند. در عصر پستانداران اولیه، قبل از گسترش و پیشرفت زندگی خاکی، بدون شک ترکیب اجزاء غیرآلی مایعات بدن آبزیان شباهت زیادی با محیط زندگی آنها داشته است. سپس در اثر تکامل، ترکیب خون و دیگر مایعات بدن آنها به منظور سازش با محیط اطراف و یا به دلیل اختصاصی گشتن نیازشان تغییر کرده است.
شیر، غذای طبیعی نوزادان می باشد. بشر در هزاران سال پیش متوجه شد که می تواند از این فرآوردۀ با ارزش به عنوان غذا، نه تنها برای کودکان، بلکه برای بزرگسالان نیز استفاده نماید. بر این اساس، او از طریق انتخاب و پرورش حیوانات توانست تولید شیر را به میزان قابل توجهی افزایش داده، آن را به عنوان غذای خویش مورد استفاده قرار دهد. نوع حیوانات تولید کنندۀ شیر در یک منطقه تا حد زیادی به شرایط آب و هوایی محل بستگی دارد. گاو، بومی مناطق معتدله است. مردم اروپا و مناطق مهاجرنشین، نظیر آمریکای شمالی، استرالیا و نیوزیلند، از جمله مصرف کنندگان عمده شیر گاو و فرآورده های آن به شمار می روند. شیر بز و گوسفند در جنوب اروپا طرفدارانی دارد. مصرف شیر گوزن شمالی توسط لاپهای اروپای شمالی نیز قابل ذکر است. در جنوب غربی آمریکا شیر گاو میش اهلی آسیایی (بوفالوی آبی) به مصرف می رسد. مادیان، شتر و لاما از دیگر حیواناتی هستند که شیر آنها مصرف انسانی دارد. علاوه بر این، مهمترین غذای کودک یعنی شیر انسان را نمی باید از نظر دور داشت.
وجود یکسری عوامل طبیعی نظیر نژاد، مرحله شیردهی، عفونت پستان، فصل، تغذیه و روند شیر دوشی تخمین دقیق متوسط ترکیبات شیر را مشکل ساخته و لذا اطلاعات موجود دربارۀ ترکیب شیر باید با توجه به این عوامل تفسیر شود.
فهرست مطالب:
مقدمه
توضیحاتی در باره ی کارخانه چوپان
آزمایشگاههای کارخانه
تاریخچه:
تعریف شیر
واحدهاي شركت چوپان
انواع محصولات توليدي توسط شركت
نحوه ورود شير به كارخانه و بررسي سيستم HTST
شير پاستوريزه و هموژن
شير خشك
مراحل توليد
كنترلهاي مرحله تغليظ
بسته بندي
موارد نشانه گذاري
خامه (Cream)
تعاریف
نسبت بین اندازه ذرات در شیر
پنیر (Cheese)
ضد عفونی کردن
مراحل شستشو و نظافت
شستشو درجا (CIP) Cleaning- in Place
ماست (Yoghurt)
ضایعات در صنایع شیر و فرآورده های آن و راههای جلوگیری از ضایعات
تکنولوژی شیر تغلیظ شده و خشک
دستگاههای تبخیر کننده
انواع تبخیر کننده های یک مرحله ای
تکنولوژی شیر خشک
روش های اصلی
خشک کن پاششی (اسپری) Spray – Drying
سلول های شیری (Alveoil) :
رشد بافت پستان
انواع دام های مختلف شیر
خواص فیزیک و شیمیایی شیر
وسیکوزیته
خواص شیمیایی شیر
آنزیم های شیر: هیدرولازها، اکسید وردوکتازها
لیپاز
گازهای موجود در شیر
هموژنیزاسیون
ترکیبات شیمیایی شیر
غلظت پروتئین های در شیر
میکروبیولوژی شیر
منابع آلودگی شیر
باکتریوفاژ
شیر مایع
چربی شیر
شیر تلغیظ شده
خامه
پاستوریزاسیون شیر
استریل کردن
ترمالیزیشن
ماست
نوع مایه ماست
استرلیزاسیون و ضد عفونی
ضد عفونی
استرلیزاسیون
رنگ آمیزی ساده
آزمايشگاه هاي كارخانه چوپان
وزن خصوص (Specific Gravity )
غلظت سنج بريكس Brix Scale
آزمايشات شير
تعريف شير
عوامل موثر در تغيير تركيبات شير:
آماده كردن نمونه
جستجوي تقلبات در شير
اندازه گيري چربي شير توسط بوتيرومتر
بخش مدیریت
مراحل تصفيه كلاسيك
شمای خط تولید دوغ بدون گاز پاستوریزه
بخشی از متن:
بخشی از متن:
در اسمز معكوس آب خام (تصفيه نشده) توسط پمپ به داخل محفظه اي كه داراي غشاء نيمه تراوا مي باشد رانده مي شود البته آب خوراك RO از مرحله تصفيه مقدماتي عبور كرده است) و چون ناخالصي ها قادر به عبور از غشاء نيستند، از اين رو در يك طرف غشاء آب تقريباً خالص و در طرف ديگر آن آب تغليظ شده از ناخالصي وجود خواهد داشت به محفظه حاوي غشاء كه داراي فشار هم باشد مدول مي گويند.
اسمز معكوس پيوسته كار مي كند املاح آب خام را تا 99% كاهش دهد. حذف باكتري ها، ويروسها و ديگر ميكروبها با اسمز معكوس تقريباً 100% است. اما به علت عدم آبندي كامل سيستم اسمز معكوس مقدار كمي از اين ناخالص ها ممكن است از غشاء عبور كرده و در آب تصفيه شده ديده شود.
فهرست مطالب:
فصل اول: آب يك نگاه كلي
1-1- مقدمه
1-2- آب و اهميت آن
1-3- كيفيت آب
1-4- كيفيت آبها
فصل دوم: كاربرد تكنولوژي غشاء در تصفيه آب (اسمز معكوس)
2-1- دانشگاه كاليفرنيا و اولين دستگاه اسمزمعكوس
2-1-1- اساس كار اسمز معكوس
2-1-2- تكنولوژي اسمز معكوس
2-1-3- تعاريف مهم در اسمز معكوس
2-1-4- غشاء اسمز معكوس (غشاي مناسب)
2-2- جلوگيري از تشكيل رسوب و معلق نگه داشتن آن
الف ) رسوب گرفتگي غشاء
2-2-1- محل مناسب تزريق
2-2-2- تزريق بيش از حد ماده بازدارنده
2-2-3- مقايسه مواد بازدارنده تشكيل رسوب
ب ) آلودگي ناشي از اكسيداسيون
2-2-4- كارتريج فيلتر
2-3- آلودگي (فولينگ) بيولوژيكي
2-3-1- محلول شستشو
الف ) محلول اسيدشويي غشاء PA
ب ) محلول قلياشويي غشاء PA
2-3-2- مثالهايي از آلودگي غشاء
2-3-3- روند شستشوي شيميايي سيستم RO
الف ) حجم محلول و نرخ جريان شستشوي پيشنهادي براي RO
ب ) دستورالعمل روند شستشوي RO
ج ) از سرويس خارج بودن طولاني RO
2-3-4- حمله مواد اكسيد كننده به غشاء PA
2-3-5- بروز پديده كامپاوند X
2-4- تعمير و نگهداري اسمز معكوس
2-5- عيب يابي اسمز معكوس به روش تفسير نتايج عملكرد آن
فصل سوم: راهكارها و پيشنهادات براي كاهش هزينههاي جاري تصفيه خانه آب نيروگاه
3-1- انفصال آب شرب از آب مصرفي
3-1-1- هدايت آب شرب توليدي به كانتين و آبدارخانهها
3-1-2- هدايت آب مصرفي به كانتين - آبدارخانهها، سرويسها و غيره
3-1-3- جايگزيني تانك Potable براي مصارف غير شرب
3-1-4- زمان بندي نمودن مصرف آب شرب و مصرفي
3-2- تعميرات به موقع
3-2-1- استفاده از لوازم يدكي مرغوب
3-2-2- كانال كشي براي لولههاي جاي گرفته در زمين
3-3- جايگزيني غشاء پلي سلوفان باردار به جاي غشاء PA
3-3-1- معايب و محاسن غشاء PA (پلي آميد)
3-3-2- معايب و محاسن غشاء AC (استات سلولز)
3-4- احداث چاله نمك بهداشتي در محل تصفيه خانه
3-5- هزينه توليد آب آشاميدني به ازاي هر متر مكعب در حال حاضر
3-5-1- هزينههاي پيش بيني شده
الف ) نيروي انساني
ب ) نمك مصرفي
ج ) كلر و آنتي اسكالانت و مواد تست كننده سختي آب
د ) برق مصرفي
و ) فيلتر كارتريج
ه 9 شستشوي RO و تعويض غشاء ممبرانها
ي ) هزينه ماهيانه تست آب آشاميدني
3-5-2- هزينههاي پيش بيني نشده
الف ) نشتي و شكستگي لولهها در محل نيروگاه
ب ) خرابي پمپها
ج ) نارسايي آب به دلايل مختلف و خريد آب شرب
د ) هزينه تعميرات و خريد لوازم يدكي
3-6- مقرون به صرفه بودن يا نبودن سيستم فعلي با توجه به موارد فوق الذكر
فهرست اشكال
فهرست جداول
بخشی از متن:
بخشی از متن:
شبكه محلي يا (Local Area Networkinq) Lan شبكه اي است با تعداد محدودي از كامپيوترهاي شخصي بطوري كه در سطح يك مكان محدود با هم كار مي كنند و از منابع يكديگر مشتركاً استفاده مي كنند. شبكه هاي محلي به اشكال گوناگون قابل استفاده اند اما با وجود اين گوناگوني در اصل با هم يكسانند بطوريكه اشتراك در برنامه هاي كاربردي فايلها و وسايل جانبي از اهداف اصلي آنهاست.
همان طور كه مي دانيم از Lan براي فضاهاي محدود استفاده مي شود اما اگر بخواهيم در فواصل طولاني نقل و انتقال اطلاعات با سرعت بالائي انجام شود به سراغ شبكه هاي گسترده يا Wan (Wide Aria Nedwork) مي رويم. يك Wan از مرتبط شدن دو يا چند Lan بوجود مي آيد.
فهرست مطالب:
مقدمه
شبكه چيست؟
تغيير و تحول در تكنولوژي شبكه ها
اجزاي اصلي شبكه
ايستگاه كاري
كارت هاي رابط شبكه
كابل بندي (Cablinq)
سرويس دهنده (server)
ابزارهاي اتصال در شبكه
هاب (Hub)
ابزارهاي اتصال قطعات شبكه
ابزارهاي جانبي
خصوصيات شبكه
نرم افزار شبكه
دسترسي از راه دور
وسايل جانبي مشترك
پست الكترونيكي (Email)
اينترنت
خلاصه مقدمه
چكيده فعاليتهاي انجام شده
اهداف طرح و فعاليتها
اولين قدم
طبقه بندي عمومي شبكه هاي محلي
توپولوژي
توپولوژي خطي
توپولوژي Star
توپولوژي Ring
توزيع پهناي باند
پهناي باند مشترك
پهناي باند اختصاصي
كابل بندي :( كابلها ، كيستونها و Pach Panel هاي مورد استفاده )
سيستم عامل شبكه و Server
نرم افزار استفاده شده
طريقه آگاهي از ارتباط صحيح server با هر يك از Station ها و نصب صحيح نرم افزارها
وسايل مورد استفاده و برآورد قيمت مقطوع آنها
خلاصة مطالب
پيوستها
بخشی از متن:
مقدمه:
دنياي امروز، دنياي تغيير و تحولات سريع اجتماعي و علمي است. دنيايي است که حرکت کردن در آن نياز به داشتن انديشه هاي فرافکن قوي، قدرت تجزيه و تحليل، آينده نگري، برنامه ريزي و نهايتاً هدفدار بودن است. امروز ديگر انديشه هاي کند سنتي و مديريت سنتي و حال نگري در افراد، آنها را از ادامه حرکت با چرخه هاي جامعه باز مي دارد.
در قالب اين مستندات قصد دارم تا تجربيات و فعاليت هاي خود را در اين مدت كوتاه جهت ارائه به دانشگاه به رشته تحرير در آورم. اميدوارم كه در اين امر مهم بتوانم موفق باشم. در اينجا جا دارد از زحمات مسئوولان سازمان دانش آموزي بخصوص از سرپرست كارآموزي كه كارشناس كانونها را بر عهده داشتند و همچنين از استاد كارآموز خود جناب آقاي مهندس برومند كه نه فقط در طول اين دوره كارآموزي بلكه در تمام دوران تحصيليم در دانشگاه آزاد اسلامي واحد گرگان مطالب بسياري از وي آموختم تشكر و قدر داني نمايم دان شاءالله كه آنان از من به عنوان يك دانشجو راضي باشند.
فهرست فصول:
فصل اول: ضرورت و فلسفه تشكيل سازمان دانش آموزي
فصل دوم: تاريخچه تشكيل سازمان
تاريخچه تصويب اساسنامه سازمان دانش آموزي
فصل سوم: آشنايي با اساسنامه سازمان دانش آموزي
اهداف سازمان دانش آموزي
وظايف سازمان دانش آموزي
ويژگي هاي سازمان از زوايا و ابعاد مختلف
آشنایی با محیط کاری در اداره سازمان دانش آموزی
بخشی از متن:
چکیده:
جهت اتصال به شبکه پس از فراهم کردن امکانات سخت افزاری و نصب نرم افزارهای مورد نیاز می توانیم به دو روش گروه کاری یا domain یک شبکه کامپیوتری ایجاد کنیم. در روش اول شبکه ما از امنیت چندانی برخوردار نیست و تعداد کامپیوترهای متصل به شبکه نیز محدود می باشد. اما در روش domain شبکه ما از نظر امنیت و مدیریت بسیار بالا می رود وبا تعریف user name و password می توانیم کنترل کلاینتها را در اختیار بگیریم. همچنین در شبکه domain ما می توانیم با نصب بعضی از نرم افزارهای موجود در شبکه خود امکانات شبکه را افزایش دهیم مثلا به کلاینتها خود به صورت خودکار آدرسهای خودکار اختصاص دهیم یا با نصب بسته DNS آدرسها را با نام کامپیوتر و بالعکس جهت اتصال با کامپوترهای دیگر تبدیل کند.همچنین در یک شبکه کامپیوتری می توانیم یک game net وهمچنین یک coffee net ایجاد کنیم.
گزارشگاري که در پیش رو داریم در فصل اول نصب سیستم عامل WINDOWS SERVER 2003 بصورت کامل و به همراه جزئیات کامل نوشته شده است به همراه نصب ACTIVE DIRECTORY و PRINT SERVER برای نصب چاپگر به طوری که دیگر CLIENT ها نیز از آن به طور مشترک استفاده کنند.
در فصل دوم چند نرم افزار را که در طی دوران کارآموزی روی دستگاهها ی نصب کرده ام را توضیح داده ام نرم افزارهایی چون Snagit و SOUND FORGE 7.0 و PREMIERE PRO و PHOTOSHOPو VISUAL BASIC 6.0
در فصل سوم نصب سیستم عامل WINDOWS XP به طور کامل به همراه جزئیات کار نوشته شده است و تمام مراحل سعی شده بصورت تصویری باشد
فهرست مطالب:
مقدمه
ایجاد شبکه های work groupو domain
تنظیمات اولیه
دیواره آتش ( firewall)
ایجاد game net
ایجاد coffee net
تنظیمات نرم افزاری برای نصب شبکه های دومين
نصب و پیکربندی ACTIVE DIRECTORY
نصب و پیکربندی DNS SERVER
نصب و پیکربندی SERVER
DHCP
نصب نرم افزارهاي تدوين فيلم
نصب نرم افزار soundforge7
نصب نرم افزار premirepro
نصب نرم افزار photoshop
نصب نرم افزار freehand
نصب نرم افزار vb
نصب ويندوز xp
خانواده ويندوز 2003 سرور
نصب ويندوز 2003 سرور
معرفيconsol Microsoft manegment
نتیجه گیری
پیشنهادات
فهرست منابع
فهرست شکلها