پشتیبانی

پایان نامه بررسی پارامترهای دخیل در کاهش رنگ شربت غلیظ چغندری

مرکز خرید پروژه،پایان نامه،تحقیقات

ارتباط از طریق یاهو مسنجر
مركز فروش پايان نامه، پروژه و مقالات

فروشگاه ایران کد

KING - 1

عضویت درخبرنامه

تبلیغات شما

KING - 1

پایان نامه بررسی پارامترهای دخیل در کاهش رنگ شربت غلیظ چغندری
بازديد : 1355

پایان نامه بررسی پارامترهای دخیل در کاهش رنگ شربت غلیظ چغندری

پایان-نامه-بررسی-پارامترهای-دخیل-در-کاهش-رنگ-شربت-غلیظ-چغندریپايان نامه کارشناسي ارشد تکنولوژی مواد غذایی، چکیده: از آن جا که در سال های اخیر به دلیل کاهش کاشت و تولید چغندر و افزایش قیمت حامل های انرژی کارخانجات قند با بحران مالی مواجه هستند، کاهش ضایعات و افزایش راندمان در کارخانجات قند چغندری امری ضروری است. با توجه به اینکه کیفیت شربت تصفیه شده و به ...دانلود فایل

 



موضوع: فني و مهندسي,صنايع غذايي,,
برچسب ها : ,,,,,,,,,,,,
می پسندم نمی پسندم

مطالب مرتبط

بخش نظرات این مطلب


برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید

نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:







[تبادل لگو با ما]

Friends
تمامی حقوق مطالب برای این سایت محفوظ میباشد. قالب طراحی شده توسط: برگ گراف و ترجمه شده توسط : قالب گراف