پشتیبانی

مرکز خرید پروژه،پایان نامه،تحقیقات

مرکز خرید پروژه،پایان نامه،تحقیقات

ارتباط از طریق یاهو مسنجر
مركز فروش پايان نامه، پروژه و مقالات

فروشگاه ایران کد

KING - 1

عضویت درخبرنامه

تبلیغات شما

KING - 1

طرح تفصیلی پایان نامه تدلیس در ازدواج و نحوه ضمانت اجرای کیفری آن
بازديد : 479

طرح تفصیلی پایان نامه تدلیس در ازدواج و نحوه ضمانت اجرای کیفری آن

در دانلود طرح تفصیلی پایان نامه کارشناسی ارشد رشته حقوق به تدلیس در ازدواج و نحوه ضمانت اجرای کیفری آن می پردازیم

دانلود طرح تفصیلی پایان نامه تدلیس در ازدواج و نحوه ضمانت اجرای کیفری آن

فریب در ازدواج
تدلیس در ازدواج
دانلود پروپوزال تدلیس در ازدواج
ضمانت اجرای کیفری فریب در ازدواج
پروپوزال ضمانت اجرای كیفری تدلیس در ازدواج
پروپوزال تدلیس در ازدواج
پروپوزال نحوه ضمانت اجرای کیفری تدلیس در ازدواج
دسته بندی فقه،حقوق،الهیات
فرمت فایل doc
حجم فایل 1135 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 75

دانلود طرح تفصیلی پایان نامه کارشناسی ارشد رشته حقوق

تدلیس در ازدواج و نحوه ضمانت اجرای کیفری آن

 
 
 
 
چکیده:
هدف از این تحقیق بررسی ضمانت اجرایی كیفری فریب در ازدواج می¬باشد ازدواج یکی از مهم ترین مقاطع زندگی هر شخصی است. یک ازدواج موفق می‌تواند فرد را به سوی یک زندگی ایده آل در آینده سوق دهد و آیندة وی را تضمین نماید. از سوی دیگر یک ازدواج ناموفق، آیندة افراد را دچار تباهی خواهد کرد. صداقت و شفاف سازی در خصوص آنچه که واقعیت زندگی هر شخصی است و در مراحل ابتدایی ازدواج و بویژه در مرحلة خواستگاری بسیار مهم وکلیدی می‌باشد. فلسفة طرح بحث فریب در ازدواج در حقوق کیفری، از ماهیت سزا دهندگی قوانین ماهوی در قبال جرائم و اعمال خلاف قانون سر چشمه می‌گیرد چرا که؛ حقوق کیفری با ضمانت اجراهای خود و اعمال آنها، سعی در تأمین منافع افراد جامعه و برقراری ثبات و نظم در جامعه و روابط افراد با همدیگر دارد و در همین راستا اعمال خلاف قانون نظیر فریب در ازدواج را در قانون پیش بینی نموده و از این طریق سعی در دستیابی به اهداف خویش را دارد. فریب در ازدواج هم در قلمرو حقوق مدنی و نیز در قلمرو حقوق کیفری مطرح می‌باشد. 
 
در عرصة حقوق مدنی تحت عنوان خیار تدلیس و تخلف از شرط صفت در عقد نکاح از آن بحث می‌شود که مطابق آن در صورتی که در یکی از طرفین عقد نکاح صفتی نمایانده شود در حالیکه فاقد آن وصف است، تدلیس در نکاح صورت پذیرفته است. اما در قلمرو حقوق کیفری، فریب در ازدواج به مفهوم اثبات صفات مطلوب یا کتمان عیوب با توسل به امور واهی و دروغین و اغفال طرف مقابل عقد ازدواج، سبب ابهام امر بر فرد فریب خورده گردیده و عقد بر همین مبنا شکل می‌گیرد. در بروز این مشکل، علل زیادی تأثیر دارند، گاهی علل اقتصادی و فقر، گاهی دلایل مذهبی و اجتماعی نظیر عدم جامعه پذیری مطلوب در شخص مرتکب باعث بروز فریب در ازدواج می‌شود. ضمانت اجرای سزا دهندة موجود دربارة جرم فریب در ازدواج در حقوق کیفری ایران، مجازات مذکور در مادة 647 ق. م. ا. می‌باشد که مطابق آن قانونگذار برای مرتکب جرم، شش ماه تا دو سال حبس تعزیری در نظر گرفته است. هر چند از ضمانت اجرای غیر سزادهنده نیز در ماده 1128 ق. م. برای زیان دیده حق فسخ پیش بینی نموده است. از سوی دیگر نظام عدالت کیفری کشورمان می‌تواند با به کار بستن راهکارهایی نظیر بیان وصف مشروط از طریق ثبت قانونی در فرمهای مخصوص یا در سند ازدواج، آگاه نمودن و اطلاع رسانی وسیع در جامعه از طریق رسانه‌ها، برای پیشگیری از آن گام های مهمی رو به جلو بردارد.
 
 
 
کلید واژه ها :
ازدواج
فریب

تدلیس

اغفال

حقوق کیفری و ضمانت اجرای موجود

 
 
 
 
 
 
 
 
فهرست مطالب
 
چكیده1
فصل اول: کلیات و مفاهیم
1-1-کلیات2
1-1- 1- مقدمه2
1-1-2- بیان مسأله6
1-1-3-سؤال‌های اصلی تحقیق عبارتند از11
1-1-4- فرضیه‌های متناظر با سؤال‌های تحقیق عبارتند از11
1-1-5-روش تحقیق و ابزار گردآوری اطلاعات11
1-1-6- پیشینة تحقیق12
1-1-7-ضرورت انجام تحقیق12
1-1- 8 -اهداف تحقیق 13
1-1-9 - ساختار تحقیق13
1-2- مفاهیم14
1-2-1- مفاهیم مقدماتی14
1-2-1-1 - معنای لغوی14
1-2-1-2 - معنای اصطلاحی15

1-2-2- پیشنه تاریخی فریب در ازدواج در نظام حقوقی ایران16

1-2-2-1 - پیشینه تاریخی فریب در ازدواج در قوانین قبل از انقلاب17

1-2-2-2- پیشینة  تاریخی فریب در ازدواج در قوانین بعد از انقلاب18

1-2-3 - جایگاه بحث در حقوق مدنی، فقه و حقوق کیفری19

1-2-3-1 - فریب در ازدواج از منظر حقوق مدنی19

1-2-3-2- تدلیس در نکاح در فقه امامیه23

1-2-3-2-1-تعریف لغوی تدلیس24

1-2-3-2-2 - تعریف اصطلاحی تدلیس24

1-2-3-2-3- تعریف تدلیس در نکاح و در برخی موارد مشهور فقه26

1-2-3-2-4 - اقسام تدلیس به اعتبار قلمرو28

1-2-3-2-4-1  - تدلیس حقوقی28

1-2-3-2-4-2- شرایط تأثیر تدلیس32

1-2-3-2-4-3 -تدلیس کیفری34

1-2-3-3-فریب در ازدواج از منظر حقوق کیفری37

1-2-3-3-1- قانون راجع به ازدواج37

1-2-3-3-2- قانون مجازات اسلامی38

1-2-3-3-3 - قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء، اختلاس و کلاهبرداری41
1-2-3-3-4 -ضابطة تشخیص فریب   43
1-2-3-3-4-1- ضابطة نوعی (ماده یک قانون تشدید مجازات مرتکبین...) 43                
1-2-3-3-4-2- ضابطة شخصی44
1-2-4- زمینه‌های تحقق تدلیس45
1-2-4-1 -زمینه‌های اجتماعی45
1-2-4-2 - زمینه‌های مذهبی(ضعف یا فقدان تعلقات و آموزه‌های دینی)47
1-2-4-3 - زمینه‌های اقتصادی47
1-2-4-4 - زمینه‌های روانی و شخصیتی48
منابع70
 
 
 

دانلود طرح تفصیلی پایان نامه تدلیس در ازدواج و نحوه ضمانت اجرای کیفری آن


برچسب ها : ,
می پسندم نمی پسندم

حکمت و فلسفه‌ پزشکی و بهداشتی احکام اسلامی مطابق با فقه مذهب امام شافعی
بازديد : 454

حکمت و فلسفه‌ پزشکی و بهداشتی احکام اسلامی مطابق با فقه مذهب امام شافعی

هدف از این پایان نامه حکمت و فلسفه‌ پزشکی و بهداشتی احکام اسلامی مطابق با فقه مذهب امام شافعی می باشد

دانلود حکمت و فلسفه‌ پزشکی و بهداشتی احکام اسلامی مطابق با فقه مذهب امام شافعی

بررسی احکام اسلامی
فسلفه‌ پزشکی احکام
تجلی حکمت در فسلفه‌ پزشکی احکام
حکمت احکام اسلامی
 فلسفه‌ پزشکی احکام اسلامی
فلسفه‌ بهداشتی احکام اسلامی
فلسفه‌ پزشکی احکام اسلامی از نگاه فقه مذهب امام شافعی
فلسفه‌ بهداشتی احکام اسلامی از نگاه فقه مذهب امام شافعی
دسته بندی فقه،حقوق،الهیات
فرمت فایل doc
حجم فایل 220 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 249

دانلود پایان‌نامه کارشناسی ارشد رشته فقه و مبانی حقوق اسلامی

حکمت و فلسفه‌ پزشکی و بهداشتی احکام اسلامی مطابق با فقه مذهب امام شافعی

 

 

چکیده
آن‌چه که اسلام چهارده قرن پیش در اجتناب از آلودگی‌ها و پیش‌گیری از بیماری‌ها مورد تأکید قرار داده است، برای بشر متمدّن قرن بیست‌ویکم که در اوج شکوفایی دانش و تکنولوژی است، جای تأمل است و در بررسی احکام اسلامی برای یافتن فلسفه‌ی پزشکی و بهداشتی آن‌ها شاهباز عقل آدمی از پروبال می‌افتد و با اعتراف به عجز و قصور دانش خود با تمامی وجود می‌فهمد که؛ 
 «هیچ‌گونه باطلی، از هیچ جهت و نظری، متوجه قرآن نمی‌گردد، فرو فرستاده‌ای یزدان است که با حکمت و ستوده است».[فصلت / 42]
 
درواقع آن‌چه که از بررسی احکام اسلامی حاصل می‌شود این است که به طور یقین در بطن هر حکمی مصلحتی جسمی، روانی، اجتماعی و اخرویِ امتثالِ فرمانِ خداوندی که سرانجام آن رستگاری ابدی و سعادت دو جهانی است، وجود دارد و اگر دانش بشری نتواند برای فلسفه‌ی احکامی توجیهات علمی ارائه دهد و برای اذهان پویای دانشمندان و طالبان علم پاسخ‌های مناسبی داشته باشد، هیچ تزلزلی در احکام شرعی ایجاد نمی‌شود.متأسفانه قضاوت‌های ناعادلانه و تبلیغات سوء مستشرقینِ مُغرضی چون ادوارد براون که طب اسلامی را التقاطی از چند شیوه‌ی طب باستانی یونانی و در سطح پایین‌تری هندی و ایرانی قلمداد کرده و تهمت‌های ناروایی به دانشمندان اسلامی زده است، نه تنها ذهنیت غربیان را درباره‌ی شیوه‌ی بهزیستی اسلام گمراه نموده بلکه بسیاری از مسلمانان سطحی‌نگر و جاهلظ دچار شک و تردید کرده است.
 
این تحقیق تلاشی است در جهت یافتن حکمت و فلسفه‌ی پزشکی و بهداشتی احکام اسلامی مطابق با فقه مذهب امام شافعی رحمه‌الله که به ترتیب ابواب فقهی از کتاب منهاج‌الطالبین امام نووی رحمه‌الله برگرفته شده است و بیشتر آن احکام مشترک بین تمام مذهب اسلامی است. فواصل بین احکام و تفاسیر علمی با علامت سه ستاره مشخص شده است.گرچه موارد متعدّدی به علت کمبودهای موجود مورد بررسی قرار نگرفته است؛ بنابراین لازم است .تخصصان و کارشناسان در خصوص هر کدام از مواردی که به صورت تئوری در این تحقیق مورد بحث واقع شده و نیز مسایل فراوانی که در سنت نبوی تحت عناوین «الطب النبوی»، «آداب الأکل والشرب»، «آداب النوم» و غیره مطرح شده‌اند تحقیقات علمی دقیقی انجام دهند.
 
 
 
کلمات کلیدی:

احکام اسلامی

فسلفه‌ی پزشکی احکام

تجلّی حکمت در احکام اسلامی

فقه و مبانی حقوق اسلامی (فقه شافعی)

 
 
پیشگفتار
عقل وجه تمایز آدمی از سایر مخلوقات و خلقت ممتاز خداوندی است که بشر به وسیله‌ی آن توانسته است بر بسیاری از نمودهای طبیعت مسلط گردد.در معارف اسلامی عقل جایگاه ویژه‌ای دارد و خداوند صاحبان عقل را می‌ستاید. امّا ابزارهایی که عقل در شناخت هستی بکار می‌برد و اطلاعات را از آن‌ها می‌گیرد معدودند و در نفس خود بسیار محدود؛ به همین دلیل است که آدمی از ابزارها و وسایل مختلفی برای پیشبرد اهداف خود استفاده می‌کند؛ بنابراین، حیطه‌ی فعالیت و کاربرد عقل محدود است و نقص نسبی دانش بشری و تکامل تدریجی علوم، ریشه در این محدودیت دارد؛ عقل بشری در برابر ماورای جهان محسوس و مادی کاملاً ناتوان است چون ابزارهای لازم برای شناخت آن را ندارد و به این دلیل است که خالق هستی برای ارتباط با بشر به لطف خود کسانی را مورد خطاب قرار می‌دهد و به وسیله‌ی آنان مطالبی از جهان ماورای حس را به آدمی ابلاغ می‌کند.
 
اسلام نه تنها تکیه و توسّل به عقل و علم را محدود نمی‌سازد بلکه توجه عمیق به آن دو منبع شناخت را به تأکید توصیه می‌کند و به ما می‌آموزد که هیچ‌کدام از این ابزارهای شناخت بدون هدایت پیامبری کاری از پیش نبرده و عقل و علم جز با نور وحی به شکوفایی نخواهند رسید.با توجه به این نکته که محور تمامی احکام شریعت رعایت مصالح تحت قاعده‌ی «جلب منفعت و دفع مضرت» است، بسیاری از علمای دین درک قسمت اعظم مصالح دنیوی و اخروی را به وسیله‌ی عقل ممکن می‌دانند [ابن عبدالسلام، امام عزالدین؛ 1999؛ ج 1؛ ص 9-8].در اصول عقاید اهل سنت عقل به عنوان یکی از اسباب سه‌گانه‌ی کسب علم معرفی شده است؛ اما به دلیل محدودیت میدان فعالیت حواس که وسایل کسب معرفت‌های مختلف برای عقل هستند، حیطه‌‌ی کاربرد عقل نیز به جهان مادی و محسوس محدود می‌شود؛ بنابراین بدون راهنمایی و روشنایی کسب شده از نور وحی، عقل در درک مفاهیم عالم غیب ناتوان است [سعدی، عبدالملک؛ 1379؛ ص 33].
 
قرآن کریم پاره‌ای از حکمت‌ها و فلسفه‌های احکام را بیان کرده است و در مسایل زیادی نیز از ذکر دلایل احکام خودداری کرده است؛ به عنوان مثال حکمت حج را تعظیم و تکریم شعایر خداوندی و حکمت جهاد را اعلای دین خدا ذکر می‌کند [الدهلوی؛ 1418؛ ج 1؛ ص 16].در احادیث متعددی نیز پیامبر‌اکرم  به ذکر فلسفه‌ی احکام پرداخته‌اند؛ به عنوان مثال حکمت و فلسفه‌ی روزه‌ی عاشورا را نجات حضرت موسی  و قومش از استبداد فرعونی، و حکمت خوابیدن بر پهلوی راست را آرامش و استراحت اعضا ذکر فرموده است.
 
در میان صحابه کسانی چون ابن عباس، ابن عمر و زید بن ثابت رضوان‌الله علیهم اجمعین در خصوص حکمت احکام مطالب قابل توجهی ذکر کرده‌اند [الدهلوی؛ 1418؛ ج 1؛ ص 19-17].تلاش و کوششی که توسط حکما و دانشمندانی هم چون امام محمد غزالی و عزبن عبدالسلام رحمهما الله قرن‌ها قبل در خصوص یافتن فلسفه‌ی احکام انجام شده و امروزه نیز تداوم دارد، در این جهت نیست که اسلام و احکام آن، مورد تأیید علوم مختلف قرار گیرد، بلکه هدف این است که نشان داده شود این علوم بسیاری از رازها و اسرار معارف دینی و احکام اسلامی را در آن مقطع زمانی دریافته‌اند و به تدریج با تکامل علوم، حکمت‌‌های دیگر در مورد سایر مسایل آشکار خواهد شد.
 
 
 
 
 
فهرست مطالب
مقدمه10
«پیشگفتار»12

«اهمیت بهداشت در اسلام»14

«بهداشت اسلامی»19
«عبادت و بهداشت روانی»22

«احکام و مقررات اجتماعی در اسلام»25

«بهداشت و تندرستی»28
 

فصل اول: عبادات

1- «احکام طهارت»31

1-1- «آب مشمّس»32
1-2- «آب قلّتین»34
1-3- شک در پاکی آب36
1-4- «ظروف طلا و نقره»37
1-5- «تحریم استعمال طلا برای مرد»38

1-6- «استنجاء»39

1-6-1- «آداب استنجاء و دستشویی رفتن»41
1-7- «وضو»47
1-7-1- «سنت‌های وضو»49
1-7-2- «کراهت خشک کردن اعضای وضو»56
1-7-3- «وضوهای مستحب»56
1-7-4- «مبطلات وضو»57
1-7-5- «دفع شک و عمل به یقین»58
1-8- «غسل»59
1-8-1- «کیفیت انجام غسل»63
1-9- «نجاست»64
1-9-14- «پاک شدن نجاست»77
1-9-15- «پاکی از انواع نجاست»78
1-9-16- «نجس شدن مایعات»80
1-10- «تیمّم»81
1-11- «حیض (عادت ماهیانه)»84
1-12- استحاضه (خون‌ریزی غیرطبیعی رحم)87
1-13- نفاس (خون‌ریزی پس از زایمان)89
2- «نماز»90
2-1- ارکان نماز91
2-2- «نمازهای مکروه»94
2-3- «نماز جماعت»96
2-4- «مستحبات روز جمعه»101

2-5- «تحریم استعمال حریر برای مرد»104

3- «احکام میت»105
3-1- «احکام پس از مرگ»107
3-2- «آماده کردن جسد برای غسل»107
3-3- «غسل میت»108
3-4- «کفن کردن»111
3-5- «احکام شهدا»113
3-6- «نماز میت»114
3-7- «دفن میت»114
3-8- «اجتناب از آلودگی‌های جسد»116
4- «روزه»117
5- «حج»124
 

فصل دوم: معاملات

1- «خرید و فروش»132
2- «پاکیزگی کالای مورد معامله»132

3- «حَجْر»133

 

فصل سوم: مناکحات

1- «ارث»136

2- «إیصاء»137

3- «ازدواج»138
3-1- «مستحبات ازدواج»140
3-2- «نقش امتیازات اجتماعی در ازدواج»142

3-3- «ازدواج با محارم»143

3-4- «فسخ نکاح به علت بیماری»144
3-5- «پاکدامنی و پرهیزگاری»150
3-6- «احکام تعدّد زوجات»151
3-7- «احکام قَسْم»152

4- «خُلع (جدایی از جانب زن)»153

5- «طلاق»154
5-1- «مُتْعه»157

6- «ایلاء (سوگند به ترک هم‌بستری)»158

7- «عِدّه»159
7-1- «تعیین نسب»163
8- «رِضاع (خویشاوندی شیری)»164
9- «نفقه‌ی همسر»167

10- «حِضانت (سرپرستی اطفال)»169

 

فصل چهارم: جنایات

1- «قصاص»172

2- «سقط جنین»176

3- «زنا»177
4- «نوشیدنی‌ها»182

5- «دفع تجاوز و ضمانت»186

5-1- «خون‌گیری»187
5-2- «ختْنه»188
6- «صید و ذبح»191
6-1- «آلت ذبح»193
7- «قربانی»194

8- «عقیقَه (جشن نام‌گذاری کودک)»195

8-1- «خوراندن خرما به نوزاد»196
8-2- «نظافت‌ فردی»197
9- «خوراکی‌ها»199
9-1- «خوردنی‌های حرام»203
9-2- «خوردنی‌های پاک»205
9-3- «حیوانات نجاست خوار»206
9-4- «ضرورت بقای حیات آدمی»207
10- «مسابقه و رقابت»208
«واژه‌نامه‌ی فقهی»212
منابع و مآخذ216
 
 

دانلود حکمت و فلسفه‌ پزشکی و بهداشتی احکام اسلامی مطابق با فقه مذهب امام شافعی


برچسب ها : ,
می پسندم نمی پسندم

شرایط انتقال سهم الشرکه در شرکتهای تعاونی
بازديد : 580

شرایط انتقال سهم الشرکه در شرکتهای تعاونی

هدف از این پایان نامه شرایط انتقال سهم الشرکه در شرکتهای تعاونی می باشد

دانلود شرایط انتقال سهم الشرکه در شرکتهای تعاونی

پایان نامه انتقال سهم الشركه
انتقال قراردادی سهم الشركه
انتقال قهری سهم الشركه
شرایط عمومی انتقال سهم الشركه
شرایط اختصاصی انتقال سهم الشركه
مقایسه قرارداد انتقال سهم الشركه با عقود
مقایسه قرارداد انتقال سهم الشركه با قراردادهای مشابه
دسته بندی حقوق
فرمت فایل doc
حجم فایل 58 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 71

دانلود پایان نامه رشته حقوق خصوصی

شرایط انتقال سهم الشرکه در شرکتهای تعاونی

 
 
 
 
 
چکیده : 
در شركت ‏های تعاونی، سهم الشرکه واحدی است از سرمایه شركت، كه نوع و بهای آن، در اساسنامه شركت تعیین می‏شود. سهام شركت تعاونی برابر هستند؛ یعنی مبلغ سهام مبلغی كه در روی ورقه سهم الشرکه قید می‏شود با یكدیگر مساوی است. چنین مبلغی را مبلغ اسمی سهم الشرکه می‏نامند. سهام شركت تعاونی قابل تجزیه نیست، یعنی به قطعه یا پاره سهم الشرکه تقسیم نمی‏شود. سهم الشرکه شركت تعاونی مبین میزان حق رای در مجامع عمومی نیست، زیرا در شركت ‏های تعاونی هر عضو بدون در نظر گرفتن میزان سهام، فقط دارای یك رای است .
 
انتقال سهم الشركه ممكن است به صورت قراردادی یا غیر قراردادی واقع شود، انتقال قراردادی سهم الشركه، همانند سایر عقود و قراردادها با دخالت دو اراده و توافق آنها صورت می‏گیرد و در صورت وجود سایر شرایط عمومی معاملات و شرایط اختصاصی، واجد آثار قانونی می‏گردد. بنابر این، انتقال قراردادی سهم الشركه از این حیث، حكم سایر عقود و قراردادها را دارد. انتقال قهری یا غیر قراردادی سهم الشركه، به حكم قانون واقع می‏شود و اراده سهامدار و رضایت او نقشی در انتقال ندارد، شرایط لازم برای انتقال قهری سهم الشركه، تابع قوانین و مقرراتی است كه به موجب آن انتقال، قهراً، واقع می‏شود، به عنوان مثال، مقررات راجع به ارث، مصادره اموال، توقیف و فروش سهم الشركه در اثر اجرای احكام یا اسناد لازم الاجراء، شرایط و نحوه انتقال قهری در موارد فوق را بیان می‏كند، بنابراین شرایط انتقال قهری را باید در مقررات مزبور جستجو كرد.
 
سهم الشرکه به عنوان مشخص حقوق و تكالیف متقابل شركت و سهامدار، این سوال را بر می‏انگیزد كه مبنای حقوقی استقرار این حقوق و تعهدات چیست؟ از آنجا كه حقوق و تعهدات اشخاص، از دو منبع اصلی «قانون» و «قرارداد» سرچشمه می‏گیرد، سوال این است كه، حقوق و تعهدات ناشی از سهم الشرکه از كدامیك از منابع مذكور ناشی می‏شود آیا اراده سهامدار و توافق او با شركت سبب ایجاد این حقوق و تكالیف است یا اینكه اراده سهامدار نقشی نداشته و حكم قانون موجد آن است؟ در حقوق ایران این موضوع مورد تحلیل مولفین حقوق تجارت یا رویه قضایی قرار نگرفته است.
 
آنچه مورد بحث است، تعیین مبنای حقوقی حقوق و تعهدات ناشی از سهم الشرکه است، در این بررسی به این سوالات باید پاسخ گفت كه: حق و تعهدات ناشی از سهم الشرکه از چه منبعی سرچشمه می‏گیرد؟ آیا قرارداد بین شركت و سهامداران منشاء این حقوق و تعهدات است یااینكه قوانین و مقررات مربوطه رابطه حقوقی شركت و سهامداران راتنظیم می‏كند؟
پاسخ به سوالات مزبور منوط به تحلیل رابطه شركت و هر یك از سهامداران است، چنانچه رابطه شركت و هر یك از سهامداران بر پایه قرارداد بین آن دو تحلیل شود، حقوق و تعهدات ناشی از سهم الشرکه مبنای قراردادی خواهد داشت واگر رابطه سهامدار و شركت از قوانین مربوطه تبعیت نماید به نحویكه اراده آنها نقشی در تنظیم و تعدیل این رابطه نداشته باشد، حقوق و تعهدات ناشی از سهم الشرکه مبنای قانونی یافته و خارج از قلمرو حاكمیت اراده و قرارداد، واقع می‏شود و چنانچه قانون واراده طرفین را منشاء حقوق و تعهدات ناشی از سهم الشرکه بدانیم، سهم الشرکه مبنای مشتركی خواهد داشت. آنچه مسلم است این است كه برقراری رابطه شركت و سهامداران در نتیجه قصد و اراده آزاد سهامداران صورت می‏گیرد و هیچ شخصی را نمی‏توان بر خلاف میل و خواست او صاحب سهم الشرکه نمود با وجود این، از آزادی اراده به این معنی كه اراده سهامداران در تعیین قلمرو و آثار رابطه، آزادی كامل داشته باشد وجود ندارد.
 
 اساسنامه شركت كه اساس تشكیلات و طرز اداره و عمل شركت را معین می‏كند وسیله موسسین شركت و با لحاظ الزامات قانونی تنظیم و به امضاء آنها می‏رسد و سهامداران با امضاء درخواست كتبی و تعهد رعایت مقررات اساسنامه، ملتزم به قبول اساسنامه شركت و تصمیمات مجامع عمومی صاحبان سهام می‏شوند. بنابراین جز موسسین شركت سایر سهامداران نقشی در تنظیم اساسنامه ندارند. تصویب اساسنامه نیز با موافقت تمام سهامداران صورت نمی‏گیرد بلكه به تصویب تعدادی از سهامداران می‏رسد و هرگونه تغییری در آن منحصراً در صلاحیت مجمع عمومی است.
 
 
 
 
کلید واژگان :

سهم الشركه

شرکت تعاونی

انتقال قهری سهم الشركه

ماهیت حقوقی سهم الشركه

انتقال قراردادی (اختیاری) سهم الشركه

 
 
 
 
 
 
 
 
 
"فهرست مطالب"
                                    
 

شرایط انتقال سهم الشرکه در شرکت های تعاونی......................................................12

مبحث اول : انتقال سهم الشركه در شركت های تعاونی................................................................16
گفتار اول : انتقال قراردادی (اختیاری) سهم الشركه................................................................................20
گفتار دوم : انتقال قهری سهم الشركه......................................................................................................22
مبحث دوم : شرایط عمومی انتقال سهم الشركه در شركت های تعاونی........................................25
مبحث سوم : شرایط اختصاصی انتقال سهم الشركه در شركت های تعاونی .................................27
مبحث چهارم : عوض انتقال سهم الشركه در شركت های تعاونی.................................................29
گفتار اول : سهم الشركه و جنبه مادی آن................................................................................................29
گفتار دوم : جنبه غیر مادی سهم الشركه..................................................................................................31
گفتار سوم : قیمت سهم الشركه...............................................................................................................32
گفتار چهارم : انتقال حقوق و مزایای ناشی از سهم الشركه.....................................................................33
مبحث پنجم : عضویت در شرکت تعاونی.....................................................................................39
گفتار اول : عضو شرکت تعاونی.............................................................................................................39
گفتار دوم : خروج از عضویت شرکت تعاونی....................................................................................... 40
گفتار سوم : مرجع تصمیم گیری اخراج عضو.........................................................................................43
گفتار  چهارم : اخراج عضو به علت ترك عضویت................................................................................43
مبحث ششم : مقایسه قرارداد انتقال سهم الشركه با عقود و قراردادهای مشابه...............................44
 

 

منابع و مآخذ...............................................................................................................................
الف – کتب.............................................................................................................................................
ب- مجموعه قوانین................................................................................................................................
ج- مقالات و رساله ها............................................................................................................................
 
 
 

دانلود شرایط انتقال سهم الشرکه در شرکتهای تعاونی


برچسب ها : ,
می پسندم نمی پسندم

تدلیس در ازدواج و نحوه ضمانت اجرای کیفری آن
بازديد : 548

تدلیس در ازدواج و نحوه ضمانت اجرای کیفری آن

هدف از این پایان نامه تدلیس در ازدواج و نحوه ضمانت اجرای کیفری آن می باشد

دانلود تدلیس در ازدواج و نحوه ضمانت اجرای کیفری آن

فریب در ازدواج
تدلیس در ازدواج
پایان نامه ارشد فریب در ازدواج
پایان نامه ارشد تدلیس در ازدواج
ضمانت اجرای كیفری فریب در ازدواج
ضمانت اجرای كیفری تدلیس در ازدواج
نحوه ضمانت اجرای کیفری تدلیس در ازدواج
دسته بندی فقه،حقوق،الهیات
فرمت فایل doc
حجم فایل 1332 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 185

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته حقوق

تدلیس در ازدواج و نحوه ضمانت اجرای کیفری آن

 
 
 
 
چکیده:
هدف از این تحقیق بررسی ضمانت اجرایی كیفری فریب در ازدواج می¬باشد ازدواج یکی از مهم ترین مقاطع زندگی هر شخصی است. یک ازدواج موفق می‌تواند فرد را به سوی یک زندگی ایده آل در آینده سوق دهد و آیندة وی را تضمین نماید. از سوی دیگر یک ازدواج ناموفق، آیندة افراد را دچار تباهی خواهد کرد. صداقت و شفاف سازی در خصوص آنچه که واقعیت زندگی هر شخصی است و در مراحل ابتدایی ازدواج و بویژه در مرحلة خواستگاری بسیار مهم وکلیدی می‌باشد. فلسفة طرح بحث فریب در ازدواج در حقوق کیفری، از ماهیت سزا دهندگی قوانین ماهوی در قبال جرائم و اعمال خلاف قانون سر چشمه می‌گیرد چرا که؛ حقوق کیفری با ضمانت اجراهای خود و اعمال آنها، سعی در تأمین منافع افراد جامعه و برقراری ثبات و نظم در جامعه و روابط افراد با همدیگر دارد و در همین راستا اعمال خلاف قانون نظیر فریب در ازدواج را در قانون پیش بینی نموده و از این طریق سعی در دستیابی به اهداف خویش را دارد. فریب در ازدواج هم در قلمرو حقوق مدنی و نیز در قلمرو حقوق کیفری مطرح می‌باشد. 
 
در عرصة حقوق مدنی تحت عنوان خیار تدلیس و تخلف از شرط صفت در عقد نکاح از آن بحث می‌شود که مطابق آن در صورتی که در یکی از طرفین عقد نکاح صفتی نمایانده شود در حالیکه فاقد آن وصف است، تدلیس در نکاح صورت پذیرفته است. اما در قلمرو حقوق کیفری، فریب در ازدواج به مفهوم اثبات صفات مطلوب یا کتمان عیوب با توسل به امور واهی و دروغین و اغفال طرف مقابل عقد ازدواج، سبب ابهام امر بر فرد فریب خورده گردیده و عقد بر همین مبنا شکل می‌گیرد. در بروز این مشکل، علل زیادی تأثیر دارند، گاهی علل اقتصادی و فقر، گاهی دلایل مذهبی و اجتماعی نظیر عدم جامعه پذیری مطلوب در شخص مرتکب باعث بروز فریب در ازدواج می‌شود. ضمانت اجرای سزا دهندة موجود دربارة جرم فریب در ازدواج در حقوق کیفری ایران، مجازات مذکور در مادة 647 ق. م. ا. می‌باشد که مطابق آن قانونگذار برای مرتکب جرم، شش ماه تا دو سال حبس تعزیری در نظر گرفته است. هر چند از ضمانت اجرای غیر سزادهنده نیز در ماده 1128 ق. م. برای زیان دیده حق فسخ پیش بینی نموده است. از سوی دیگر نظام عدالت کیفری کشورمان می‌تواند با به کار بستن راهکارهایی نظیر بیان وصف مشروط از طریق ثبت قانونی در فرمهای مخصوص یا در سند ازدواج، آگاه نمودن و اطلاع رسانی وسیع در جامعه از طریق رسانه‌ها، برای پیشگیری از آن گام های مهمی رو به جلو بردارد.
 
 
 
کلید واژه ها :
ازدواج
فریب

تدلیس

اغفال

حقوق کیفری و ضمانت اجرای موجود

 
 
 
 
 
 
فهرست مطالب
چكیده
فصل اول: کلیات و مفاهیم
کلیات
  مقدمه
 بیان مسأله
سؤال‌های اصلی تحقیق عبارتند از
 فرضیه‌های متناظر با سؤال‌های تحقیق عبارتند از
روش تحقیق و ابزار گردآوری اطلاعات
 پیشینة تحقیق
ضرورت انجام تحقیق
  اهداف تحقیق 
  ساختار تحقیق
 مفاهیم
 مفاهیم مقدماتی
  معنای لغوی
  معنای اصطلاحی
 پیشنه تاریخی فریب در ازدواج در نظام حقوقی ایران
  پیشینه تاریخی فریب در ازدواج در قوانین قبل از انقلاب
 پیشینة  تاریخی فریب در ازدواج در قوانین بعد از انقلاب
  جایگاه بحث در حقوق مدنی، فقه و حقوق کیفری
  فریب در ازدواج از منظر حقوق مدنی
 تدلیس در نکاح در فقه امامیه
تعریف لغوی تدلیس
  تعریف اصطلاحی تدلیس
 تعریف تدلیس در نکاح و در برخی موارد مشهور فقه
  اقسام تدلیس به اعتبار قلمرو
   تدلیس حقوقی
 شرایط تأثیر تدلیس
 تدلیس کیفری
فریب در ازدواج از منظر حقوق کیفری
 قانون راجع به ازدواج
 قانون مجازات اسلامی
  قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء، اختلاس و کلاهبرداری
 ضابطة تشخیص فریب   
 ضابطة نوعی (ماده یک قانون تشدید مجازات مرتکبین...)                 
 ضابطة شخصی
 زمینه‌های تحقق تدلیس
 زمینه‌های اجتماعی
  زمینه‌های مذهبی(ضعف یا فقدان تعلقات و آموزه‌های دینی)
  زمینه‌های اقتصادی
  زمینه‌های روانی و شخصیتی
 

فصل دوم: تحلیل مبانی، آثار و ارکان جرم فریب در ازدواج

 مبانی جرم فریب در ازدواج
 مبانی نظری راجع به جرم انگاری در زمینة فریب در ازدواج 
 نظر مخالفان
 نظر موافقان
 مبانی قانونی
 آثار فریب در ازدواج
 آثار حقوقی
 آثار کیفری
 تحلیل ارکان جرم فریب در ازدواج
 رکن قانونی جرم و آثار مترتب بر آن
 تفسیر مضیق نصوص جزایی ماهوی
 عطف ماسبق نشدن نصوص جزایی ماهوی
 رکن مادی
 تحلیل عناصر رکن مادی جرم فریب در ازدواج
 رفتار مجرمانه
 موضوع جرم
 مرتکب جرم و شخصیت وی
 بزه دیده و شخصیت وی 
 اطراف جرم
 وسیلة ارتکاب جرم  
 زمان و مکان ارتکاب جرم 
 رابطة سببیت بین مقدمات و نتیجة حاصله
مشارکت و معاونت و شروع به جرم فریب در ازدواج
 مقایسة دو جرم فریب در ازدواج و کلاهبرداری
 وجوه اشتراک 
وجوه افتراق 
 رکن روانی
انگیزه
 سوءنیت عام
 سوء نیت خاص

 

فصل سوم:  تحلیل ماهیت جرم فریب در ازدواج و قواعد شکلی ناظر بر فرآیند دادرسی کیفری

 تحلیل ماهیت جرم فریب در ازدواج   
 مرکب و آنی بودن جرم
 دادگاه صالح
 صلاحیت ذاتی
 صلاحیت محلی
 صلاحیت شخصی
 ادلة اثبات جرم
 اناطه در فریب در ازدواج 
 مرور زمان 
 
فصل چهارم: نتایج و پیشنهادها
نتایج و پیشنهادها
نتیجه گیری
پیشنهادها
منابع
 
 

 

دانلود تدلیس در ازدواج و نحوه ضمانت اجرای کیفری آن


برچسب ها : ,
می پسندم نمی پسندم

مبانی نظری تدلیس در ازدواج و نحوه ضمانت اجرای کیفری آن
بازديد : 491

مبانی نظری تدلیس در ازدواج و نحوه ضمانت اجرای کیفری آن

هدف از این مبانی نظری تدلیس در ازدواج و نحوه ضمانت اجرای کیفری آن می پردازیم

دانلود مبانی نظری تدلیس در ازدواج و نحوه ضمانت اجرای کیفری آن

جرم فریب در ازدواج
مبانی جرم فریب در ازدواج
آثار جرم فریب در ازدواج
ارکان جرم فریب در ازدواج
مبانی نظری تدلیس در ازدواج
مبانی نظری فریب در ازدواج
مبانی نظری ضمانت اجرای کیفری تدلیس در ازدواج
دسته بندی فقه،حقوق،الهیات
فرمت فایل doc
حجم فایل 88 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 71

دانلود مبانی نظری پایان نامه کارشناسی ارشد رشته حقوق

تدلیس در ازدواج و نحوه ضمانت اجرای کیفری آن

 
 
 
مقدمه:
برخی معتقدند که مبانی هر علمی که در بحث و مناظره در یکی از مسایل بر آنها تکیه می‌شود متضمن ستون و چهارچوب آن علم است. حیطة علمی و حوزة مورد بررسی هر علم از مطالعة مبانی آن مشخص می‌شود مبانی خود بر پایة یک سری اصول ( principles ) به معنای مجموعة قضایای روشن و قطعی که تمامی پیشرفتها و فعالیتهای یک علم باید تابع آنها باشند استوارند؛ ( مانند اصل شخصی بودن و اصل فرعی بودن مسئولیت در عرصة مسئولیت کیفری). مبانی، هرگز نباید از راستایی که بواسطة اصول تعیین می‌شود تجاوز کند. هرچند امکان تفاوت در مبانی به اعتبار شیوه و شکل اجرا ـ با حفظ خط اجرا ـ فراهم است(کوزه چیان،1385،ص9). 
 
وصف مبانی در خصوص جرم فریب در ازدواج، شامل دیدگاه‌های نظری اندیشمندان حقوق در ارتباط با جرم انگاری فریب در ازدواج و نیز مبانی قانونی موجود در قوانین می‌باشد، زیرا نظریات اندیشمندان حقوق به همراه نظریة دکترین حقوقی همواره از اهمیت خاصی برخوردار می‌باشد در دیدگاه‌های نظری ـ که در مباحث بعد به صورت مفصل بررسی خواهیم نمود ـ گروهی از اندیشمندان موافق جرم انگاری در خصوص فریب در ازدواج بوده و برای نظر خود دلایل قانع کننده‌ای را ارائه داده‌اند. در سوی مقابل مخالفان جرم انگاری فریب در ازدواج نیز، برای خود دلایل خاصی را ارائه داده‌اند در بحث مبانی قانونی جرم نیز، به اختصار به بررسی مبنای قانونی موجود در ارتباط با این جرم که ماده 647 قانون مجازات اسلامی می‌باشد خواهیم پرداخت. البته به قوانین قبل از انقلاب که در این خصوص موجودند نیز اشاره خواهیم نمود.
 
در خصوص موضوع عده‌ای از اندیشمندان حقوق قائل به حقوقی بودن تدلیس بوده و معتقدند که ضمانت اجرایی حقوقی ـ یعنی فسخ نکاح و مطالبة خسارات ـ در این باره کفایت می‌کند ولزومی نداشت که از جنبة کیفری نیز قانونگذار آنرا جرم انگاری نموده و اعلام جرم نماید. در مقابل این گروه عده‌ای نیز قائل به کیفری بودن موضوع هستند و اقدام قانونگذار را در خصوص جرم انگاری آن بسیار مناسب و مطلوب توصیف کرده و آنرا لازم می‌داند. از نظر آنان در خصوص تدلیس(فریب در ازدواج) ضمانت اجراهای حقوقی نمی‌تواند تأمین کنندة حقوق و منافع مردم و جامعه در این ارتباط باشد و جرم انگاری و تعیین ضمانت اجرای کیفری ضروری بوده است، زیرا در این راستا منافع افراد جامعه و حقوقشان به خطر می‌افتد و هدف حقوق نیز همانا جلوگیری از تضییع حقوق و منافع جامعه و افراد جامعه می‌باشد.
در ادامه به بررسی نظرات مخالفان جرم انگاری در خصوص تدلیس و در مقابل پاسخها و دلایل موافقان جرم انگاری به صورت جداگانه خواهیم پرداخت.
 
 
 
کلمات کلیدی:

جرم فریب در ازدواج

مبانی جرم فریب در ازدواج

آثار جرم فریب در ازدواج

ارکان جرم فریب در ازدواج

 
 
 
 
 
فهرست مطالب
تحلیل مبانی، آثار و ارکان جرم فریب در ازدواج
 مبانی جرم فریب در ازدواج

 مبانی نظری راجع به جرم انگاری در زمینة فریب در ازدواج 

 نظر مخالفان
نظر موافقان
 مبانی قانونی

 آثار فریب در ازدواج

 آثار حقوقی
 آثار کیفری

 تحلیل ارکان جرم فریب در ازدواج

 رکن قانونی جرم و آثار مترتب بر آن

 تفسیر مضیق نصوص جزایی ماهوی

 عطف ماسبق نشدن نصوص جزایی ماهوی

 رکن مادی

 تحلیل عناصر رکن مادی جرم فریب در ازدواج

 رفتار مجرمانه
 موضوع جرم
 مرتکب جرم و شخصیت وی

 بزه دیده و شخصیت وی 

 اطراف جرم
 وسیلة ارتکاب جرم  
 زمان و مکان ارتکاب جرم 

 رابطة سببیت بین مقدمات و نتیجة حاصله

مشارکت و معاونت و شروع به جرم فریب در ازدواج

 مقایسة دو جرم فریب در ازدواج و کلاهبرداری

 وجوه اشتراک 
وجوه افتراق 
 رکن روانی
انگیزه
 سوءنیت عام
 سوء نیت خاص
منابع
 

دانلود مبانی نظری تدلیس در ازدواج و نحوه ضمانت اجرای کیفری آن


برچسب ها : ,
می پسندم نمی پسندم

مبانی نظری افزایش فروش با مدونسازی برنامه بازاریابی
بازديد : 476

مبانی نظری افزایش فروش با مدونسازی برنامه بازاریابی

هدف از این مبانی نظری افزایش فروش با مدونسازی برنامه بازاریابی در شرکت کاشی الوند می باشد

دانلود مبانی نظری افزایش فروش با مدونسازی برنامه بازاریابی

تدوین برنامه بازاریابی
 مبانی نظری افزایش فروش
 مبانی نظری تدوین برنامه بازاریابی
 مبانی نظری افزایش فروش در شرکتها
تدوین برنامه بازاریابی در راستای افزایش فروش
افزایش فروش با مدونسازی برنامه بازاریابی
دسته بندی مدیریت
فرمت فایل doc
حجم فایل 461 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 102

دانلود مبانی نظری پایان نامه کارشناسی ارشد مدیریت بازارگانی

افزایش فروش با مدونسازی برنامه بازاریابی

 
 
 
 
 
چکیده
تصور نیاز به برنامه ریزی علمی شرکت صنایع کاشی الوند، زمینه ساز خلق موضوع تدوین برنامه بازاریابی در نزد محقق شد. از اینرو محقق به منظور دستیابی به این مهم بعد از کسب اجازه، اقدام به تشخیص رویکرد مدیران بخش های مختلف به ویژه دپارتمان فروش و کارکنان فروش نسبت به برنامه ریزی نموده و جهت آشنایی با نظرات مشتریان و ذینفعان این سازمان که نمایندگان کلیدی تعیین شدند (بدلیل اینکه از حیث دسته بندی B 2 B تشخیص داده شد) اطلاعات گردآوری شده از طریق پرسشنامه بود، بنابراین روش تحقیق توصیفی بکار گرفته شده است و به منظور تعیین موقعیت فعلی شرکت در کسب و کار بعد از مطالعات کتابخانه ای و میدانی و اطلاعات حاصل از پرسشنامه ای که در اختیار مدیران بخشهای مختلف و کارکنان فروش قرارگرفته بود به ارزیابی صنعت، بازار و رقبا پرداخته ایم و توانستیم با شناسایی نقاط قوت، ضعف، فرصتها و تهدیدها ضمن پاسخگویی به سوال دوم پژوهش با استفاده از ماتریس آنسف استراتژی های مناسب تعیین گردندو همچنین اهداف فروش پس از پیش بینی فروش طبق مدل پیش بینی نمو همواره هلت – وینترز برای سه سال آینده پیش بینی گردید و از نتایج بدست آمده از پرسشنامه ای که در بین نمایندگان کلیدی فروش شرکت در سراسر کشور توزیع گردیده بود. نقاط ضعف و قوت آمیخته بازاریابی که سوال چهارم پژوهش حاضر بود شناسایی و مشخص گردید  و متعاقب آن برنامه عملیاتی بازاریابی، بعد از مطابقت با اهداف در قالب آمیخته بازاریابی با ارائه راهکارهای پیشنهادی بیان گردید.
 
 
کلمات کلیدی:

برنامه بازاریابی

افزایش فروش

تدوین برنامه بازاریابی

شرکت کاشی الوند

 
 
 
مساله پژوهش
تصمیم گیری،رکن اساسی تمام وظایف مدیریتی و در عین حال،مبنای برنامه ریزی است چرا که نمیتوان گفت برنامه ای وجود دارد مگر اینکه تصمیمی اتخاذ شده است. به عبارت بهتر،تصمیم گیری ، هسته مرکزی مدیریت است که در تمامی وظایف دیگر، نمود داردو به همین دلیل برخی (مانند هربرت سایمون)مدیریت و تصمیم گیری را دو واژه مترادف می دانند.در نگرش سنتی مدیریت، برنامه ریزی نقطه آغاز همه حرکتها در یک سازمان است. بطوری که اهمیت آن از گذشته دور برای همه مدیران و کارشناسان آشکار شده است. د رهمین راستا سیل تحول سازمان ها از صورت ساده به پیچیده و با فرآیندهای بی شمار و تحولات عظیم اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و تکنولوژیکی، به ویژه در دهه اخیر باعث بروز صحنه های جدید و نگرش های تازه به این مقوله شده است.
 
 در نگرش جدید مباحث برنامه ریزی راهبردی یا استراتژیک در سازمان ها مطرح شده است که گام مهمی در جهت تحقق و دستیابی به اهداف سازمان هاست. برنامه استراتژیک سندی است که چشم انداز، ماموریت، اهداف و استراتژی های آینده یک سازمان را به همراه مجموعه منابع مورد نیاز برای اجرای موفق آن ها مشخص می سازد و می تواند آرزوهای محال یک سازمان را به حقیقت مبدل سازد. سازمان هایی که برنامه استراتژیک دارند، نسبت به سازمانهایی که چنین برنامه هایی را تهیه نمی کنند، با احتمال بیشتری به آنچه می خواهند می رسند. بدون وجود برنامه استراتژیک سازمان به یک کشتی بدون سکان شبیه است. برنامه ریزی استراتژیک جهت حرکت و مقصد سازمان را مشخص می کند. این برنامه ، با بررسی محیط داخلی و خارجی سازمان، فرصت ها و تهدید های محیطی و نقاط قوت و ضعف داخلی را شناسایی میکند و با در نظر گرفتن ماموریت سازمان، اهداف بلند مدتی را برای آن تدوین می کنندو برای دستیابی به این اهداف از بین گزینه های استراتژیک، به طراحی استراتژی هایی اقدام میکند که با تکیه بر فرصت ها و نقاط قوت داخلی، ضعف ها را از بین می برد و بر تهدید های محیطی غلبه می کند و به پیروزی سازمان در محیط رقابتی موجود منجر می گردد.  
 
مقوله بازاریابی و نداشتن طرح و جایگاه مشخص برای آینده مهم ترین ضعف و چالش برای سازمان ها و بنگاه های کشور محسوب می شود به این ترتیب اهمیت روز افزون بازاریابی و برنامه ریزی باعث شده است برای شرکت ها و موسسات امروزی بسیار مفید و حیاتی و منافع متعددی را بدنبال داشته باشد.امروزه داشتن توان رقابتی، اساس بقای شرکت است. از سوی دیگر برخورداری و حفظ توان رقابتی بیش از همه چیز نیازمند اطلاعات است. شرکتها باید اطلاعات بسیار زیادی از سازمان های رقیب، واسطه ها و سایر نیروها و عواملی که در بازار فعال هستند، داشته باشند. اطلاعات به عنوان یکی از اقلام مهم دارایی های استراتژیک و ابزارهای بازاریابی به شمار میآید. گردآوری اطلاعات مربوط به سازمان های رقیب در امر تدوین استراتژی ها، نقشی حیاتی دارد. بنابراین رد یابی، درک و واکنش به رقبا بعنوان یک جنبه ویژه از فعالیتهای بازاریابی مطرح بوده است ولازم است که سازمان ها یک برنامه اثر بخش به نام هوشمندی رقابتی به اجرا درآورند که بسیاری از شاخه های دیگر نظیر اقتصاد، بازاریابی، نظریه نظامی و مدیریت استراتژیک را در بر میگیرد. 
 
 
 
 
فهرست مطالب
چکیده1
 
فصل دوم مبانی نظری10
مقدمه3
1-2- ساختار برنامه بازاریابی5
2-2- تجزیه و تحلیل موقعیت14
1-2-2-تحلیل نقاط قوت، ضعف، فرصتها و تهدیدها14
تجزیه و تحلیل PESTEL:15
فرمت تجزیه و تحلیل PESTEL15
تحلیل خود18
2-2-2- تحلیل رقبا22
3-2-2- تجزیه و تحلیل بازار24
-مشتریان شما چه کسانی هستند؟25
-چه چیزی رفتار مشتری را برمی انگیزد؟25
-ارزش مشتریان شما چیست؟25
3-2- تعیین اهداف26
1-3-2- اهداف بازاریابی28
2-3-2- برآورد تقاضای آتی و پیش بینی فروش30
4-2.تدوین استراتژی36
5-2- بازاریابی هدف37
1-5-2- بخش بندی بازار39
2-1-5-2- تقسیم بازار بر اساس استفاده از محصول42
3-1-5-2- تقسیم بازارهایی تجاری43
2-5-2- بازار هدف44
3-5-2- موضع یابی45
6-2- تعیین تاکتیک های بازاریابی47
1-6-2- محصول (کالا یا خدمت)49
1-1-6-2- آمیخته‌ی محصول و خط محصول52
2-1-6-2- موضع‌یابی محصول53
3-1-6-2- مدیریت نام تجاری54
4-1-6-2- استراتژی نام تجاری54
5-1-6-2- بسته‌بندی56
6-1-6-2- چرخه عمر محصول57
2-6-2- قیمت‌گذاری60
1-2-6-2- قیمت‌گذاری و موضع‌سازی کالا60
2-2-6-2- استراتژی قیمت‌گذاری61
3-2-6-2- تعیین قیمت62
3-6-2- توزیع65
1-3-6-2- کانال توزیع و ارایه ارزش66
2-3-6-2- ارزیابی کانال‌های توزیع67
3-3-6-2- تعارضات در کانال توزیع67
4-6-2- ترویج68
1-4-6-2- بررسی ابزارهای ارتباطی68
تبلیغات68
فروش شخصی69
بازاریابی مستقیم69
روابط عمومی70
نمایشگاه‌ها و نحوه نمایش محصولات70
پیشبرد فروش71
اهداف پیشبرد فروش71
استراتژی‌های پیشبرد فروش72
2-4-6-2- برنامه ترویجی73
7-2- زمینه پژوهش75
فرضیه‌ها و متغیرهای عملیاتی80
 
 
فهرست
1-2- مراحل مختلف برنامه ریزی بازایابی12
2-2- PESTEL21
3-2- روشی برای انجام تجزیه و تحلیل نقاط قوت، ضعف،فرصتها و تهدیدها20
4-2- نه مرحله اصلی در تجزیه و تحلیل محیط26
5-2- جمع بندی تحلیل رقابتی29
6-2- مقایسه روشهای پیش بینی فروش غیر ریاضی39
7-2- چارچوب جامع تدوین استراتژی40
8-2- متغیرهای اصلی بخش بندی بازارهای تجاری46
9-2- خلاصه مشخصات اهداف و خط مشی های دوره عمر کالا60
 
فهرست اشکال
شکل 1-1- مراحل اساسی در برنامه ریزی8
شکل 2-1- عوامل اثر گذار بر روی استراتژی بازاریابی موسسه9
شکل 1-2- برنامه استراتژیک بازاریابی14
شکل 2-2-مراحل آماده سازی برنامه بازاریابی15
شکل 3-2-ساختار برنامه بازاریابی16
شکل 4-2- برنامه بازاریابی17
شکل 5-2- مراحل اجرای یک برنامه ریزی بازاریابی19
شکل 6-2- تجزیه و تحلیل پتانسیل بازار با استفاده از آّبشار بازار31
شکل 7-2- سلسه مراتب اهداف یک شرکت تولیدی فرضی32
شکل 8-2- ماتریس آنسف35
شکل 9-2- فرآیند بازاریابی هدف41
شکل 10-2- مدل فرآیند تقسیم بندی بازار43
شکل 11-2- بخش بندی بازار رابط بین نیازهای بازار و برنامه بازاریابی44
شکل 12-2- رویکردهایی به استراتژی تعیین جایگاه48
شکل 13-2- بازاریابی غیرتمایزی50
شکل 14-2- اجزا آمیخته بازاریابی51
شکل 15-2- ابعاد سه گانه منافع مشتری52
شکل 16-2- مفهوم کلی محصول53
شکل 17-2- نگرش کلی بر تصمیمات نام تجاری57
شکل 18-2- چرخه عمر محصول59
شکل 19-2- ماتریس قیمت /کیفیت62
شکل 20-2- منحنی قیمت/ ارزش63
شکل 21-2- مدل ملاحظات سه گانه برای تعیین قیمت محصول64
شکل 22-2- مدل برنامه ریزی ارتباطات یکپارچه بازاریابی73
شکل 23-2- مدل دکتر منوچهر فرهنگ75
شکل 24-2- مدل مفهومی پژوهش 77
 

دانلود مبانی نظری افزایش فروش با مدونسازی برنامه بازاریابی


برچسب ها : ,
می پسندم نمی پسندم

افزایش فروش با مدونسازی برنامه بازاریابی
بازديد : 391

افزایش فروش با مدونسازی برنامه بازاریابی

هدف از این پایان نامه افزایش فروش با مدونسازی برنامه بازاریابی در شرکت کاشی الوند می باشد

دانلود افزایش فروش با مدونسازی برنامه بازاریابی

تدوین برنامه بازاریابی
پایان نامه افزایش فروش
پایان نامه تدوین برنامه بازاریابی
پایان نامهافزایش فروش در شرکتها
تدوین برنامه بازاریابی در راستای افزایش فروش
افزایش فروش با مدونسازی برنامه بازاریابی
دسته بندی مدیریت
فرمت فایل doc
حجم فایل 875 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 215

دانلود پروپوزال پایان نامه کارشناسی ارشد مدیریت بازارگانی

افزایش فروش با مدونسازی برنامه بازاریابی

 
 
 
 
 
چکیده
تصور نیاز به برنامه ریزی علمی شرکت صنایع کاشی الوند، زمینه ساز خلق موضوع تدوین برنامه بازاریابی در نزد محقق شد. از اینرو محقق به منظور دستیابی به این مهم بعد از کسب اجازه، اقدام به تشخیص رویکرد مدیران بخش های مختلف به ویژه دپارتمان فروش و کارکنان فروش نسبت به برنامه ریزی نموده و جهت آشنایی با نظرات مشتریان و ذینفعان این سازمان که نمایندگان کلیدی تعیین شدند (بدلیل اینکه از حیث دسته بندی B 2 B تشخیص داده شد) اطلاعات گردآوری شده از طریق پرسشنامه بود، بنابراین روش تحقیق توصیفی بکار گرفته شده است و به منظور تعیین موقعیت فعلی شرکت در کسب و کار بعد از مطالعات کتابخانه ای و میدانی و اطلاعات حاصل از پرسشنامه ای که در اختیار مدیران بخشهای مختلف و کارکنان فروش قرارگرفته بود به ارزیابی صنعت، بازار و رقبا پرداخته ایم و توانستیم با شناسایی نقاط قوت، ضعف، فرصتها و تهدیدها ضمن پاسخگویی به سوال دوم پژوهش با استفاده از ماتریس آنسف استراتژی های مناسب تعیین گردندو همچنین اهداف فروش پس از پیش بینی فروش طبق مدل پیش بینی نمو همواره هلت – وینترز برای سه سال آینده پیش بینی گردید و از نتایج بدست آمده از پرسشنامه ای که در بین نمایندگان کلیدی فروش شرکت در سراسر کشور توزیع گردیده بود. نقاط ضعف و قوت آمیخته بازاریابی که سوال چهارم پژوهش حاضر بود شناسایی و مشخص گردید  و متعاقب آن برنامه عملیاتی بازاریابی، بعد از مطابقت با اهداف در قالب آمیخته بازاریابی با ارائه راهکارهای پیشنهادی بیان گردید.
 
 
کلمات کلیدی:

برنامه بازاریابی

افزایش فروش

تدوین برنامه بازاریابی

شرکت کاشی الوند

 
 
 
مساله پژوهش
تصمیم گیری،رکن اساسی تمام وظایف مدیریتی و در عین حال،مبنای برنامه ریزی است چرا که نمیتوان گفت برنامه ای وجود دارد مگر اینکه تصمیمی اتخاذ شده است. به عبارت بهتر،تصمیم گیری ، هسته مرکزی مدیریت است که در تمامی وظایف دیگر، نمود داردو به همین دلیل برخی (مانند هربرت سایمون)مدیریت و تصمیم گیری را دو واژه مترادف می دانند.در نگرش سنتی مدیریت، برنامه ریزی نقطه آغاز همه حرکتها در یک سازمان است. بطوری که اهمیت آن از گذشته دور برای همه مدیران و کارشناسان آشکار شده است. د رهمین راستا سیل تحول سازمان ها از صورت ساده به پیچیده و با فرآیندهای بی شمار و تحولات عظیم اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و تکنولوژیکی، به ویژه در دهه اخیر باعث بروز صحنه های جدید و نگرش های تازه به این مقوله شده است.
 
 در نگرش جدید مباحث برنامه ریزی راهبردی یا استراتژیک در سازمان ها مطرح شده است که گام مهمی در جهت تحقق و دستیابی به اهداف سازمان هاست. برنامه استراتژیک سندی است که چشم انداز، ماموریت، اهداف و استراتژی های آینده یک سازمان را به همراه مجموعه منابع مورد نیاز برای اجرای موفق آن ها مشخص می سازد و می تواند آرزوهای محال یک سازمان را به حقیقت مبدل سازد. سازمان هایی که برنامه استراتژیک دارند، نسبت به سازمانهایی که چنین برنامه هایی را تهیه نمی کنند، با احتمال بیشتری به آنچه می خواهند می رسند. بدون وجود برنامه استراتژیک سازمان به یک کشتی بدون سکان شبیه است. برنامه ریزی استراتژیک جهت حرکت و مقصد سازمان را مشخص می کند. این برنامه ، با بررسی محیط داخلی و خارجی سازمان، فرصت ها و تهدید های محیطی و نقاط قوت و ضعف داخلی را شناسایی میکند و با در نظر گرفتن ماموریت سازمان، اهداف بلند مدتی را برای آن تدوین می کنندو برای دستیابی به این اهداف از بین گزینه های استراتژیک، به طراحی استراتژی هایی اقدام میکند که با تکیه بر فرصت ها و نقاط قوت داخلی، ضعف ها را از بین می برد و بر تهدید های محیطی غلبه می کند و به پیروزی سازمان در محیط رقابتی موجود منجر می گردد.  
 
مقوله بازاریابی و نداشتن طرح و جایگاه مشخص برای آینده مهم ترین ضعف و چالش برای سازمان ها و بنگاه های کشور محسوب می شود به این ترتیب اهمیت روز افزون بازاریابی و برنامه ریزی باعث شده است برای شرکت ها و موسسات امروزی بسیار مفید و حیاتی و منافع متعددی را بدنبال داشته باشد.امروزه داشتن توان رقابتی، اساس بقای شرکت است. از سوی دیگر برخورداری و حفظ توان رقابتی بیش از همه چیز نیازمند اطلاعات است. شرکتها باید اطلاعات بسیار زیادی از سازمان های رقیب، واسطه ها و سایر نیروها و عواملی که در بازار فعال هستند، داشته باشند. اطلاعات به عنوان یکی از اقلام مهم دارایی های استراتژیک و ابزارهای بازاریابی به شمار میآید. گردآوری اطلاعات مربوط به سازمان های رقیب در امر تدوین استراتژی ها، نقشی حیاتی دارد. بنابراین رد یابی، درک و واکنش به رقبا بعنوان یک جنبه ویژه از فعالیتهای بازاریابی مطرح بوده است ولازم است که سازمان ها یک برنامه اثر بخش به نام هوشمندی رقابتی به اجرا درآورند که بسیاری از شاخه های دیگر نظیر اقتصاد، بازاریابی، نظریه نظامی و مدیریت استراتژیک را در بر میگیرد. 
 
 
 
 
فهرست مطالب
چکیده1
فصل اول کلیات پژوهش2
1-1- مسئله پژوهش3
2-1- پرسش های پژوهش5
3-1- اهداف پژوهش و ضرورت های آن6
4-1- سوال های پژوهش6
5-1- کاربردهای پژوهش و استفاده کنندگان از نتایج6
6-1- تعاریف عملیاتی7
7-1- قلمرو مکانی و زمانی تحقیق9
 
فصل دوم مبانی نظری10
مقدمه3
1-2- ساختار برنامه بازاریابی5
2-2- تجزیه و تحلیل موقعیت14
1-2-2-تحلیل نقاط قوت، ضعف، فرصتها و تهدیدها14
تجزیه و تحلیل PESTEL:15
فرمت تجزیه و تحلیل PESTEL15
تحلیل خود18
2-2-2- تحلیل رقبا22
3-2-2- تجزیه و تحلیل بازار24
-مشتریان شما چه کسانی هستند؟25
-چه چیزی رفتار مشتری را برمی انگیزد؟25
-ارزش مشتریان شما چیست؟25
3-2- تعیین اهداف26
1-3-2- اهداف بازاریابی28
2-3-2- برآورد تقاضای آتی و پیش بینی فروش30
4-2.تدوین استراتژی36
5-2- بازاریابی هدف37
1-5-2- بخش بندی بازار39
2-1-5-2- تقسیم بازار بر اساس استفاده از محصول42
3-1-5-2- تقسیم بازارهایی تجاری43
2-5-2- بازار هدف44
3-5-2- موضع یابی45
6-2- تعیین تاکتیک های بازاریابی47
1-6-2- محصول (کالا یا خدمت)49
1-1-6-2- آمیخته‌ی محصول و خط محصول52
2-1-6-2- موضع‌یابی محصول53
3-1-6-2- مدیریت نام تجاری54
4-1-6-2- استراتژی نام تجاری54
5-1-6-2- بسته‌بندی56
6-1-6-2- چرخه عمر محصول57
2-6-2- قیمت‌گذاری60
1-2-6-2- قیمت‌گذاری و موضع‌سازی کالا60
2-2-6-2- استراتژی قیمت‌گذاری61
3-2-6-2- تعیین قیمت62
3-6-2- توزیع65
1-3-6-2- کانال توزیع و ارایه ارزش66
2-3-6-2- ارزیابی کانال‌های توزیع67
3-3-6-2- تعارضات در کانال توزیع67
4-6-2- ترویج68
1-4-6-2- بررسی ابزارهای ارتباطی68
تبلیغات68
فروش شخصی69
بازاریابی مستقیم69
روابط عمومی70
نمایشگاه‌ها و نحوه نمایش محصولات70
پیشبرد فروش71
اهداف پیشبرد فروش71
استراتژی‌های پیشبرد فروش72
2-4-6-2- برنامه ترویجی73
7-2- زمینه پژوهش75
فرضیه‌ها و متغیرهای عملیاتی80
 
 
فصل سوم: روش تحقیق82
مقدمه83
1-3- روش تحقیق83
2-3- مسئله تحقیق83
3-3- سوالات تحقیق84
4-3- روشهای گردآوری اطلاعات84
5-3- روایی و پایایی پرسش نامه 87
6-3- جامعه و نمونه آماری88
7-3- روش تجزیه و تحلیل داده ها88
 
فصل چهارم: یافته های پژوهش90
مقدمه91
1-4- تجزیه و تحلیل صنعت کاشی و سرامیک در جهان93
2-4- تجزیه و تحلیل صنعت کاشی و سرامیک در ایران102
3-4- معرفی شرکت صنایع کاشی الوند117
4-4-تجزیه و تحلیل عملکرد شرکت صنایع کاشی الوند وجایگاه آن در صنعت122
5-4-ساختار سازمانی125
6-4-تجزیه و تحلیل نقاط قوت ، ضعف،فرصتها و تهدیدها126
7-4- ارزیابی وضعیت رقابت و سهم بازار شرکت کاشی الوند132
8-4- بیانیه ماموریت شرکت کاشی الوند134
9-4- استراتژی شرکت کاشی الوند135
10-4- اهداف بازاریابی شرکت صنایع کاشی الوند139
11-4- اهداف فروش شرکت صنایع کاشی الوند140
12-4- تجزیه و تحلیل آماری داده های جمع آوری شده از فرم نظرسنجی نمایندگان فروش142
 
فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادات161
مقدمه162
1-5- تحلیل نتایج پرسش های مطرح شده در پژوهش162
2-5- پیشنهاداتی در خصوص برنامه ریزی تولید و صادرات از نگاه صاحبنظران صنعت کاشی و سرامیک170
3-5- پیشنهاداتی برای تحقیقات آتی171
4-5- محدودیت های پژوهش171
فهرست
1-2- مراحل مختلف برنامه ریزی بازایابی12
2-2- PESTEL21
3-2- روشی برای انجام تجزیه و تحلیل نقاط قوت، ضعف،فرصتها و تهدیدها20
4-2- نه مرحله اصلی در تجزیه و تحلیل محیط26
5-2- جمع بندی تحلیل رقابتی29
6-2- مقایسه روشهای پیش بینی فروش غیر ریاضی39
7-2- چارچوب جامع تدوین استراتژی40
8-2- متغیرهای اصلی بخش بندی بازارهای تجاری46
9-2- خلاصه مشخصات اهداف و خط مشی های دوره عمر کالا60
1-3- مقیاس پنج گزینه ای لیکرت85
2-3- ترکیب سوالات پرسش نامه86
3-3- مقیاس پنج گزینه ای لیکرت87
1-4- ارزیابی رویکرد موجود شرکت صنایع کاشی الوند به برنامه ریزی بازاریابی91
2-4- جدول مقایسه ای مقدار تولید و مصرف کاشی جهان94
3-4-جدول مقایسه ای پیش بینی و مقدار تولید کشورهای عمده تولید کننده کاشی در جهان96
4-4- جدول مقایسه ای مقدار مصرف کشورهای عمده مصرف کننده کاشی در جهان98
5-4- جدول مقایسه ای مقدار صادرات کشورهای عمده صادرکننده کاشی در جهان100
6-4- جدول مقایسه ای پیش بینی و مقدار واردات کشورهای عمده واردکننده کاشی در جهان101
7-4- جدول مقایسه ای مقدار تولید و مصرف کاشی ایران109
8-4-جدول مقایسه ای مقدار صادرات کاشی جهان و ایران111
9-4- بخشی از وضعیت کاشی وسرامیک ایران از سال 1383تا1393114
10-4- جدول مقایسه ای مقدار تولید، صادرات کاشی و سرامیک ایران- شرکت کاشی الوند122
11-4- تجزیه و تحلیل فرصتها و تهدیدها127
12-4- تجزیه و تحلیل نقاط قوت و ضعف و فرصتها و تهدیدها131
13-4- جدول مقایسه ای مقدار فروش کاشی و سرامیک ایران – شرکت کاشی الوند133
14-4- محاسبات مدل پیش بینی نمو هموار هلت-وینترزبرای فروش شرکت کاشی الوند141
15-4- جدول فراوانی سابقه فعالیت فروشگاه143
16-4- جدول فراوانی مدت همکاری و آشنایی با شرکت کاشی الوند143
17-4-جدول فراوانی سطح تحصیلات144
18-4- جدول فراوانی رتبه بندی رقبا144
19-4- جدول فراوانی برترین نسبت به رقبا145
20-4- جدول فراوانی داده های مربوط به عامل محصول148
21-4- جدول نتایج آزمون tتست تک نمونه ای در رابطه با عامل محصول151
22-4- جدول فراوانی داده های مربوط به عامل قیمت153
23-4- جدول نتایج آزمون tتست تک نمونه ای در رابطه با عامل قیمت154
24-4- جدول فراوانی داده های مربوط به عامل توزیع156
25-4- جدول نتایج آزمون tتست تک نمونه ای در رابطه با عامل توزیع157
26-4- جدول فراوانی داده های مربوط به عامل ترفیع158
27-4- جدول نتایج آزمون tتست تک نمونه ای در رابطه با عامل ترفیع159
فهرست اشکال
شکل 1-1- مراحل اساسی در برنامه ریزی8
شکل 2-1- عوامل اثر گذار بر روی استراتژی بازاریابی موسسه9
شکل 1-2- برنامه استراتژیک بازاریابی14
شکل 2-2-مراحل آماده سازی برنامه بازاریابی15
شکل 3-2-ساختار برنامه بازاریابی16
شکل 4-2- برنامه بازاریابی17
شکل 5-2- مراحل اجرای یک برنامه ریزی بازاریابی19
شکل 6-2- تجزیه و تحلیل پتانسیل بازار با استفاده از آّبشار بازار31
شکل 7-2- سلسه مراتب اهداف یک شرکت تولیدی فرضی32
شکل 8-2- ماتریس آنسف35
شکل 9-2- فرآیند بازاریابی هدف41
شکل 10-2- مدل فرآیند تقسیم بندی بازار43
شکل 11-2- بخش بندی بازار رابط بین نیازهای بازار و برنامه بازاریابی44
شکل 12-2- رویکردهایی به استراتژی تعیین جایگاه48
شکل 13-2- بازاریابی غیرتمایزی50
شکل 14-2- اجزا آمیخته بازاریابی51
شکل 15-2- ابعاد سه گانه منافع مشتری52
شکل 16-2- مفهوم کلی محصول53
شکل 17-2- نگرش کلی بر تصمیمات نام تجاری57
شکل 18-2- چرخه عمر محصول59
شکل 19-2- ماتریس قیمت /کیفیت62
شکل 20-2- منحنی قیمت/ ارزش63
شکل 21-2- مدل ملاحظات سه گانه برای تعیین قیمت محصول64
شکل 22-2- مدل برنامه ریزی ارتباطات یکپارچه بازاریابی73
شکل 23-2- مدل دکتر منوچهر فرهنگ75
شکل 24-2- مدل مفهومی پژوهش 77
شکل 1-4- مدل مفهومی پژوهش93
شکل 2-4-نمودار مقایسه ای تولید، مصرف، مازاد و مازاد انباشته کاشی و سرامیک94
شکل 3-4- نمودار مقایسه ای سهم مازاد مصرف جهانی کاشی و سرامیک از تولید جهانی درسالهای 2009 تا 201395
شکل 4-4-نمودار مقدار تولید کشورهای عمده تولید کننده کاشی در جهان 97
شکل 5-4- نمودار مقایسه ای سهم تولید مناطق مختلف جهان در سا ل201397
شکل 6-4- نمودار مقدار مصرف کشورهای عمده مصرف کننده کاشی در جهان99
شکل 7-4- نمودار مقایسه ای سهم مصرف مناطق مختلف جهان در سال 201399
شکل 8-4- نمودار مقدار واردات کشورهای عمده وارد کننده کاشی در جهان102
شکل 9-4- نمودار مقایسه تولید و مصرف کاشی و سرامیک در ایران 110
شکل 10-4- نمودار مقایسه سهم مازاد مصرف کاشی و سرامیک از تولید ایران در سالهای 2000 تا 2013 111
شکل 11-4- نمودار مقایسه سهم صادرات کاشی و سرامیک ایران و جهان از مقادیر تولید112
شکل 12-4- نمودار درصد سهم صادرات کاشی ایران از صادرات جهانی113
شکل 13-4- سهم هر کشور از کل صادرات ایران به لحاظ مقداری در سال 1391113
شکل 14-4- نمودار مقایسه ای میزان تولید و ظرفیت اسمی مجموع واحدهای تولیدی کاشی و سرامیک 115
شکل 15-4- نمودار مقایسه ای مازاد و مازاد انباشته کاشی و سرامیک کشور در سالهای 1383 تا 1393116
شکل 16-4- نمودار مقایسه ای سرانه ظرفیت نصب شده تولید و مصرف کاشی و سرامیک کشور در سالهای 1383 تا 1393117
شکل 17-4- نمودار مقایسه ای تولید کاشی و سرامیک ایران و فروش صنایع کاشی الوند123
شکل 18-4- نمودار مقایسه ای صادرات کاشی و سرامیک ایران با صادرات صنایع کاشی الوند123
شکل 19-4- نمودار مقایسه ای حجم فروش و ارزش ریالی فروش صنایع کاشی الوند 124
شکل 20-4- نمودار ساختار سازمانی دپارتمان فروش صنایع کاشی الوند125
شکل 21-4- نمودار مقایسه ای مقدار فروش کاشی و سرامیک ایران و شرکت کاشی الوند133
شکل 22-4- نمودار سهم بازار شرکت کاشی الوند طی سالهای 1384تا 1392134
شکل 23-4- مشاهدات واقعی سری زمانی فروش ریالی شرکت صنایع کاشی الوند و مقدار پیش بینی شده 141
شکل 24-4- نمودار فراوانی رتبه بندی رقبا145
شکل 25-4- نمودار فراوانی برتری نسبت به رقبا146
شکل 26-4- بخش های هدف147
شکل 27-4- نمودار فراوانی داده های مربوط به عامل محصول 150
شکل 28-4- نمودار فراوانی داده های مربوط به عامل قیمت154
شکل 29-4 نمودار فراوانی داده های مربوط به عامل توزیع157
شکل 30-4- نمودار فراوانی داده های مربوط به عامل ترفیع159
 
 

دانلود افزایش فروش با مدونسازی برنامه بازاریابی


برچسب ها : ,
می پسندم نمی پسندم

بررسی عوامل مؤثر بر پذیرش بانکداری الکترونیک، در میان مشتریان بانک ملی مرکزی شهرستان كاشان
بازديد : 392

بررسی عوامل مؤثر بر پذیرش بانکداری الکترونیک، در میان مشتریان بانک ملی مرکزی شهرستان كاشان

بررسی عوامل مؤثر بر پذیرش بانکداری الکترونیک، در میان مشتریان بانک ملی مرکزی شهرستان كاشان پایان نامه برای دریافت درجه كارشناسی ارشد (MA) گرایش مدیریت بازاریا بی

دانلود بررسی عوامل مؤثر بر پذیرش بانکداری الکترونیک، در میان مشتریان بانک ملی مرکزی شهرستان كاشان

بانکداری الکترونیک
 کیفیت ارتباطات اینترنتی
امنیت و محرمانه بودن
لذت ادارکی
انواع بانكداری الكترونیك
بانکداری خانگی
دولت الکترونیک در ایران
تاریخچه دولت الکترونیک
دسته بندی مدیریت
فرمت فایل docx
حجم فایل 732 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 150

 

بررسی عوامل مؤثر بر پذیرش بانکداری الکترونیک،
در میان مشتریان بانک ملی مرکزی شهرستان كاشان.

بررسی عوامل مؤثر بر پذیرش بانکداری الکترونیک،در میان مشتریان بانک ملی مرکزی شهرستان كاشان.

 

چکیده

در این تحقیق به بررسی عوامل مؤثر بر پذیرش بانکداری الکترونیک در میان مشتریان بانک ملی مرکزی شهرستان كاشان می پردازیم. تعداد 322 نفر از مشتریان بانک ملی مرکزی شهرستان کاشان در این تحقیق مورد پرسش قرار گرفتند. روش تحقیق به صورت نظری و پیمایشی می باشد که ابزار گردآوری پرسشنامه و نمونه گیری از نوع تصادفی و برای تعیین حجم نمونه از فرمول کوکران استفاده شده است . نتایج بدست آمده از این تحقیق به شرح زیر است:

متغیرهای امنیت و محرمانه بودن ، سهولت استفاده ، ارائه اطلاعات ، کیفیت ارتباط اینترنتی و مفید بودن  به ترتیب بالاترین تأثیر رگرسیونی را روی متغیر پذیرش بانکداری اینترنتی دارند.

واژگان کلیدی: بانکداری الکترونیک ، کیفیت ارتباطات اینترنتی ، امنیت و محرمانه بودن ، سهولت استفاده ، لذت ادارکی ، مفید بودن ، ارائه اطلاعات. 

چکیده...........................................................................................................................................................................

فصل اول : کلیات تحقیق

مقدمه.............................................................................................................................................................................

1-1. بیان مساله...........................................................................................................................................................

1-2. اهمیت و ضرورت تحقیق................................................................................................................................

1-3. اهداف تحقیق....................................................................................................................................................

1-3-1. هدف اصلی..................................................................................................................................................

1-3-2. اهداف فرعی................................................................................................................................................

1-4. سوالات تحقیق..................................................................................................................................................

1-4-1. سوال اصلی تحقیق......................................................................................................................................

1-4-2 . سوالات فرعی تحقیق................................................................................................................................

1-5. فرضیات تحقیق.................................................................................................................................................

1- 6. قلمرو تحقیق....................................................................................................................................................

1-6-1. قلمرو زمانی..................................................................................................................................................

1-6-2 . قلمرو مکانی................................................................................................................................................

1-7 . چارچوب نظری تحقیق...................................................................................................................................

1-8 . تعریف اصطلاحات و واژه ها........................................................................................................................

1-9 . مدل تحقیق.......................................................................................................................................................

1-10. متدولوژی تحقیق...........................................................................................................................................

 

فصل دوم :ادبیات  تحقیق

بخش اول : مفاهیم نظری در مورد  بانکداری الکترونیک

2-1-1. ویژگی های بانكداری الكترونیكی.............................................................................................................

2-1-1-1. سرعت....................................................................................................................................................

2-1-1-2.درستی(صحت).......................................................................................................................................

2-1-1-3. تجربه ( مهارت)  مشتری......................................................................................................................

2-1-2. انواع بانكداری الكترونیك..........................................................................................................................

2-1-2-1.بانکداری خانگی......................................................................................................................................

2-1-2-2.بانکداری از راه دور................................................................................................................................  

2-1-2-3. بانکداری اینترنتی...................................................................................................................................

2-1-2-4. تلفن بانک...............................................................................................................................................

2-1-2-5. بانکداری از طریق تلویزیون بانکی......................................................................................................

2-1-2-6. خودپرداز................................................................................................................................................

2-1-3. تاریخچه بانكداری الكترونیك در جهان ..................................................................................................

2-1-3-1. تاریخچه دولت الکترونیک...................................................................................................................

2-1-4. تاریخچه بانکداری الکترونیک در ایران....................................................................................................

2-1-4-1. دولت الکترونیک در ایران.....................................................................................................................

2-1-4-2. تکامل وتوسعه دولت الکترونیکی........................................................................................................  

 2-1-4-3. بررسی اثرات دولت الکترونیک...........................................................................................................

2-1-4-3-1. سطح کلان(دولت)...........................................................................................................................

2-1-4-3-2. سطح خرد(سازمان ها- کارکنان ومدیریت)...................................................................................

2-1-5. سطوح بانكداری الكترونیك.......................................................................................................................

2-1-5-1. بانكداری الكترونیكی مصرف کننده ( در سطح مشتری)...................................................................

2-1-5-2. بانكداری الكترونیكی بین بانکی...........................................................................................................

2-1-6. ادوار بانكداری مدرن...................................................................................................................................

2-1-6-1. دوره اول: اتوماسیون پشت باجه..........................................................................................................  

2-1-6-2. دوره دوم: اتوماسیون جلوی باجه .......................................................................................................  

2-1-6-3. دوره سوم: متصل كردن مشتریان به حساب هایشان..........................................................................  

2-1-6-4. دوره چهارم یكپارچه سازی سیستم ها و مرتبط كردن مشتری با عملیات بانكی.............................  

2-1-7. مقایسه بانكداری الكترونیكی با بانكداری سنتی.......................................................................................

2-1-8. ضرورت های گسترش بانكداری الكترونیكی..........................................................................................

2-1-8-1. افزایش كارایی مبادلات.........................................................................................................................

2-1-8-2. صرفه های مقیاس کوچک تر...............................................................................................................

2-1-8-3. تقلیل هزینه های اولیه و تغییر موانع ورود به بازار...........................................................................

2-1-9. تجارت الكترونیك.......................................................................................................................................

2-1-9-1. مبادله الكترونیكی داده ها......................................................................................................................

2-1-9-2. مدل فرآیند تجاری در تجارت الكترونیك...........................................................................................

 

 

بخش دوم: مفاهیم نظری عوامل پذیرش بانکداری الکترونیک

2-2-1. مروری بر مطالعات و وضعیت موجود سایر کشورها..............................................................................

2-2-2. مروری بر مطالعات و وضعیت موجود در ایران.......................................................................................

2-2-3. ادراك از مفید بودن و سهولت استفاده .....................................................................................................

2-2-4. سهولت ( راحتی- آسایش).........................................................................................................................

2-2-4-1. تاثیر سهولت استفاده  از تكنولوژی  بر پذیرش بانكداری الكترونیكی..............................................

2-2-5. ابعاد رضایت مشتریان از کیفیت خدمات بانكداری الكترونیكی.............................................................

2-2-5-1. مشتری مداری و بانكداری الكترونیكی...............................................................................................

2-2-5-2. رضایت مشتریان....................................................................................................................................

2-2-5-3. وفاداری مشتریان...................................................................................................................................

2-2-5-4. مزایای مشتریان وفادار..........................................................................................................................

2-2-6.کیفیت............................................................................................................................................................

2-2-6-1. اهمیت کیفیت خدمت به مشتری .......................................................................................................

2-2-6-2. مزایای ناشی از كیفیت...........................................................................................................................

2-2-6-3. سنجش كیفیت ......................................................................................................................................

2-2-6-4. انتظار قبلی مشتری.................................................................................................................................

2-2-6-5. كیفیت واقعی .........................................................................................................................................

2-2-6-6. كیفیت ادراك شده ................................................................................................................................

2-2-7. مدل و مقیاس كیفیت خدمت به مشتری...................................................................................................

2-2-7-1. اجزای مقیاس كیفیت بر اساس مدل سروكوال...................................................................................

2-2-7-2. مزایای بكار گیری سروكوآل................................................................................................................

2-2-7-3. انتقادهایی بر علیه سروكوال.................................................................................................................

2-2-8. مفهوم کیفیت خدمات.................................................................................................................................

2-2-9. عوامل موثر بر بهبود کیفیت خدمات........................................................................................................

2-2-9-1. افزایش انتظارات مشتریان.....................................................................................................................

2-2-9-2. فعالیت رقبا..............................................................................................................................................

 2-2-9-3. عوامل محیطی......................................................................................................................................

2-2-9-4. ماهیت خدمت به مشتری.....................................................................................................................

2-2-9-5. عوامل درون سازمانی............................................................................................................................

2-2-10. مفهوم کیفیت خدمات الكترونیكی...........................................................................................................

2-2-11.کیفیت خدمات در بانكداری الكترونیكی..................................................................................................

2-2-12. بانكداری الكترونیكی و نقش آن در كیفیت خدمات..............................................................................

2-2-13. امنیت..........................................................................................................................................................

2-2-13-1. امنیت در بانكداری الكترونیك...........................................................................................................

2-2-13-2. مساله امنیت در بانكداری موبایل.......................................................................................................

2-2-13-3. امنیت سرور.........................................................................................................................................

2-2-13-4. امنیت رسانه انتقال...............................................................................................................................

2-2-13-5. امنیت سمت كاربر...............................................................................................................................

2-2-14. خود اثر بخشی استفاده از رایانه..............................................................................................................  

2-2-15. ریسک ادراکی...........................................................................................................................................

2-2-16. اعتماد مشتری............................................................................................................................................

2-2-16-1. اهمیت اعتماد.......................................................................................................................................

2-2-16-2. مشخصات اعتماد................................................................................................................................

2-2-16-3. عوامل موثر بر اعتماد..........................................................................................................................

2-2-16-3-1. متغیرهای فردی..............................................................................................................................

2-2-16-3-2. متغیرهای مربوط به سازمان..........................................................................................................

2-2-16-3-3. متغیرهای زیر ساختی....................................................................................................................

2-2-17. تصویر ذهنی..............................................................................................................................................

2-2-17-1. عوامل موثر بر تصویر ذهنی..............................................................................................................

2-2-18. اینترنت.......................................................................................................................................................

2-2-18-1.گستره اینترنت......................................................................................................................................

2-2-18-2. میزان دسترسی و کیفیت اینترنت.......................................................................................................

2-2-19. پیشینه تحقیق.............................................................................................................................................

فصل سوم: روش شناسی پژوهش

مقدمه.............................................................................................................................................................................

3-1 . روش تحقیق.....................................................................................................................................................

3-2. جامعه آماری .....................................................................................................................................................

3-3. حجم نمونه و روش نمونه گیری.....................................................................................................................

 3-4. ابزار پژوهش.....................................................................................................................................................

3-5. روایی پرسشنامه.................................................................................................................................................

3-6. پایایی پرسشنامه ................................................................................................................................................

3-7. روش تجزیه و تحلیل داده ها..........................................................................................................................

3-8. روش گردآوری داده ها.....................................................................................................................................

3-9. روش تجزیه وتحلیل داده ها............................................................................................................................

فصل چهارم: تجزیه و تحلیل داده ها

مقدمه ............................................................................................................................................................................

4-1. تجزیه و تحلیل آمار توصیفی...........................................................................................................................

4-2. آمار توصیفی سوالات پرسشنامه.......................................................................................................................

4-3. بررسی روابط بین فرضیه های تحقیق.............................................................................................................

4-4. بررسی  تاثیر عوامل دموگرافیک......................................................................................................................

4-4-1. بررسی رابطه بین جنسیت و پذیرش بانکداری الکترونیکی.....................................................................

4-4-2. رابطه بین سن و پذیرش بانکداری الکترونیک..........................................................................................

4-4-3. رابطه بین تحصیلات و پذیرش بانکداری الکترونیکی.............................................................................

4-4-4. رابطه بین میزان درآمد و پذیرش بانکداری الکترونیکی...........................................................................

4-5. تجزیه و تحلیل مدل تحقیق.............................................................................................................................

 

فصل پنجم: نتیجه گیری

مقدمه.............................................................................................................................................................................

5-1. نتیجه گیری از فرضیه های پژوهشی...............................................................................................................

5-2. نتایج یافته های تحقیق......................................................................................................................................

5-3. مقایسه نتایج این تحقیق با تحقیق مشابه دیگر...............................................................................................

5-4 . محدودیت های تحقیق....................................................................................................................................

5- 5. پیشنهادهای تحقیق...........................................................................................................................................

5-6. پیشنهادهایی به مدیران......................................................................................................................................

منابع فارسی...................................................................................................................................................................

منابع لاتین 

فهرست جداول

عنوان                                                                                                                                                                      صفحه

جدول 2–1. مقایسه ویژگی های بانكداری الكترونیكی و بانكداری سنتی.........................................................

جدول 3-1. طیف سوالات پرسشنامه.....................................................................................................................

جدول 3-2. شماره سوالات پرسشنامه در مورد فرضیه ها...................................................................................

جدول 4-1-1. توزیع پاسخ دهنده ها بر حسب سن...........................................................................................

جدول 4-1-2. توزیع پاسخ دهنده ها بر حسب جنس........................................................................................

جدول 4-1-3. توزیع پاسخ دهنده ها بر حسب تحصیلات...............................................................................

جدول 4-1-4. توزیع پاسخ دهنده ها بر حسب میزان درآمد.............................................................................

جدول 4-1-5. توزیع پاسخ دهنده ها  به سوال استفاده از خدمات  بانکداری الکترونیک...............................

جدول 4-1-6. توزیع پاسخ دهنده ها به سوال هرچند وقت یکبار از این خدمات استفاده می کنید؟............

جدول 4-1-7.توزیع پاسخ دهنده ها به سوال به طورمتوسط چند دفعه درماه ازاین خدمات استفاد می کنید؟.....

جدول 4-1-8. توزیع پاسخ دهنده ها به سوال تعداد انجام تراکنش در هر بار استفاده ..................................

جدول 4-1-9. توزیع پاسخ دهنده ها به سوال زمان استفاده از حساب های جاری اولیه ...............................

جدول 4-1-10. توزیع پاسخ دهنده ها به سوال زمان استفاده از کارت های اعتباری.....................................

جدول 4-1-11. توزیع پاسخ دهنده ها به سوال زمان استفاده از حساب های سرمایه گذاری.......................

جدول 4-1-12. توزیع پاسخ دهنده ها به سوال زمان استفاده از بیمه های بانکی............................................

جدول 4-1-13. توزیع پاسخ دهنده ها به سوال منابع کسب اطلاعات............................................................

جدول 4-1-14. توزیع پاسخ دهنده ها به سوال  چگونگی استفاده از خدمات الکترونیک.............................

جدول 4-2- 1. توزیع پاسخ سوال اول توصیفی پرسشنامه................................................................................

جدول 4-2- 2. توزیع پاسخ سوال دوم توصیفی پرسشنامه................................................................................

جدول 4-2- 3. توزیع پاسخ سوال سوم توصیفی پرسشنامه...............................................................................

جدول 4-2- 4. توزیع پاسخ سوال چهارم توصیفی پرسشنامه............................................................................

جدول 4-2- 5. توزیع پاسخ سوال پنجم توصیفی پرسشنامه..............................................................................

جدول 4-2- 6. توزیع پاسخ سوال ششم توصیفی پرسشنامه..............................................................................

 جدول 4-2- 7. توزیع پاسخ سوال هفتم توصیفی پرسشنامه.............................................................................

جدول 4-2- 8. توزیع پاسخ سوال هشتم توصیفی پرسشنامه.............................................................................

جدول 4-2- 9. توزیع پاسخ سوال نهم توصیفی پرسشنامه.................................................................................

جدول 4-2- 10. توزیع پاسخ سوال دهم توصیفی پرسشنامه............................................................................

جدول 4-2- 11. توزیع پاسخ سوال یازدهم توصیفی پرسشنامه........................................................................

جدول 4-2- 12. توزیع پاسخ سوال دوازدهم توصیفی پرسشنامه.....................................................................

جدول 4-2-13. توزیع پاسخ سوال سیزدهم توصیفی پرسشنامه.......................................................................

جدول 4-2-14. توزیع پاسخ سوال چهاردهم توصیفی پرسشنامه.....................................................................

جدول 4-2-15. توزیع پاسخ سوال پانزدهم توصیفی پرسشنامه........................................................................

جدول 4-2-16. توزیع پاسخ سوال شانزدهم توصیفی پرسشنامه......................................................................

جدول 4-2-17. توزیع پاسخ سوال هفدهم توصیفی پرسشنامه.........................................................................

جدول 4-2-18. توزیع پاسخ سوال هجدهم توصیفی پرسشنامه.......................................................................

جدول  4-2- 19. توزیع پاسخ سوال نوزدهم توصیفی پرسشنامه.....................................................................

جدول 4-2- 20. توزیع پاسخ سوال بیستم توصیفی پرسشنامه..........................................................................

جدول 4-2- 21. توزیع پاسخ سوال بیست و یکم توصیفی پرسشنامه.............................................................

جدول 4-2- 22. توزیع پاسخ سوال بیست و دوم توصیفی پرسشنامه..............................................................

جدول 4-3-1.نتایج ضریب همبستگی اسپیرمن بین مفید بودن با پذیرش بانکداری الکترونیکی...................

جدول 4-3-2. نتایج ضریب همبستگی اسپیرمن بین سهولت استفاده با پذیرش بانکداری الکترونیکی.........

جدول 4-3-3.نتایج ضریب همبستگی اسپیرمن بین لذت بخش بودن و پذیرش خدمات بانکداری اینترنتی.......

جدول 4-3-4.نتایج ضریب همبستگی اسپیرمن بین  ارائه اطلاعات با پذیرش بانکداری الکترونیکی...........

جدول 4-3-5 . نتایج ضریب همبستگی اسپیرمن بین امنیت با پذیرش بانکداری الکترونیکی........................

جدول 4-3- 6. نتایج ضریب همبستگی اسپیرمن بین کیفیت خدمات اینترنتی با پذیرش بانکداری الکترونیکی.

جدول 4-4-1- بررسی اثر جنسیت پاسخ دهندگان بر روی متغیرهای تحقیق.................................................

جدول 4-4-2- درجه اهمیت پاسخ به متغیرهای تحقیق (جنسیت)..................................................................

جدول 4-4-3- بررسی اثر سن پاسخ دهندگان بر روی متغیرهای تحقیق.........................................................

جدول 4-4-4- درجه اهمیت پاسخ به متغیرهای تحقیق (سن).........................................................................

جدول 4-4-5- بررسی اثر تحصیلات پاسخ دهندگان بر روی متغیرهای تحقیق.............................................

جدول 4-4-6- درجه اهمیت پاسخ به متغیرهای تحقیق (تحصیلات).............................................................

جدول 4-4-7- بررسی اثر میزان درآمد پاسخ دهندگان بر روی متغیرهای تحقیق...........................................

جدول 4-4-8- درجه اهمیت پاسخ به متغیرهای تحقیق (میزان درآمد)...........................................................

جدول 4-5-1، ضرایب تأثیر رگرسیونی هر متغیرمستقل برمتغیروابسته(پذیرش بانکداری اینترنتی)............  

جدول4-5-2. خلاصه مدل....................................................................................................................................

جدول4-5-3 . نتایج آزمون F( تحلیل واریانس).................................................................................................

 

 

 

 

 

 

 

فهرست شكل ها و نمودارها

عنوان                                                                                                                                                                      صفحه

شكل 1-1.  مدل نظری تحقیق..................................................................................................................................

شكل2-1. مدل شكل گیری رضایت مشتری...........................................................................................................

شكل2-2. ضرورت توجه به كیفیت.........................................................................................................................

نمودار 4-1- 1. توزیع پاسخ دهنده ها بر حسب سن..........................................................................................

نمودار 4-1- 2. توزیع پاسخ دهنده ها بر حسب جنس......................................................................................

نمودار 4-1- 3. توزیع پاسخ دهنده ها بر حسب تحصیلات..............................................................................

نمودار 4-1- 4.توزیع پاسخ دهنده ها بر حسب میزان درآمد.............................................................................

نمودار 4-1- 5. توزیع پاسخ دهنده ها به سوال استفاده از خدمات  بانکداری الکترونیک..............................

نمودار 4-1- 6. توزیع پاسخ دهنده ها به سوال هر چند وقت یک بار از این خدمات استفاده می کنید؟......

نمودار 4-1- 7. توزیع پاسخ دهنده هابه سوال به طورمتوسط چند دفعه درماه ازاین خدمات استفاده می کنید؟..

نمودار 4-1- 8. توزیع پاسخ دهنده ها به سوال تعداد انجام تراکنش در هر بار استفاده..................................

نمودار 4-1- 9. توزیع پاسخ دهنده ها به سوال زمان استفاده از حساب های جاری اولیه..............................

نمودار 4-1- 10. توزیع پاسخ دهنده ها به سوال زمان استفاده از کارت های اعتباری....................................

نمودار 4-1- 11. توزیع پاسخ دهنده ها به سوال زمان استفاده از حساب های سرمایه گذاری......................

نمودار 4-1- 12. توزیع پاسخ دهنده ها به سوال زمان استفاده از بیمه های بانکی..........................................

نمودار 4-1- 13. توزیع پاسخ دهنده ها به سوال زمان منابع کسب اطلاعات..................................................

نمودار 4-1- 14. توزیع پاسخ دهنده ها به سوال چگونگی استفاده از خدمات الکترونیک.............................

نمودار 4-2-1. توزیع پاسخ سوال اول توصیفی پرسشنامه.................................................................................

نمودار 4-2-2. توزیع پاسخ سوال دوم توصیفی پرسشنامه.................................................................................

نمودار 4-2-3. توزیع پاسخ سوال سوم توصیفی پرسشنامه................................................................................

نمودار 4-2-4. توزیع پاسخ سوال چهارم توصیفی پرسشنامه.............................................................................

نمودار 4-2-5. توزیع پاسخ سوال پنجم توصیفی پرسشنامه...............................................................................

نمودار 4-2-6. توزیع پاسخ سوال ششم توصیفی پرسشنامه...............................................................................

نمودار  4-2- 7. توزیع پاسخ سوال هفتم توصیفی پرسشنامه.............................................................................

نمودار 4-2- 8. توزیع پاسخ سوال هشتم توصیفی پرسشنامه............................................................................

نمودار 4-2- 9. توزیع پاسخ سوال نهم توصیفی پرسشنامه................................................................................

نمودار 4-2- 10. توزیع پاسخ سوال دهم توصیفی پرسشنامه............................................................................

نمودار 4-2- 11. توزیع پاسخ سوال یازدهم توصیفی پرسشنامه.......................................................................

نمودار 4-2- 12. توزیع پاسخ سوال دوازدهم توصیفی پرسشنامه.....................................................................

نمودار 4-2-13. توزیع پاسخ سوال سیزدهم توصیفی پرسشنامه.......................................................................

نمودار 4-2-14. توزیع پاسخ سوال چهاردهم توصیفی پرسشنامه.....................................................................

نمودار 4-2-15. توزیع پاسخ سوال پانزدهم توصیفی پرسشنامه........................................................................

نمودار 4-2-16. توزیع پاسخ سوال شانزدهم توصیفی پرسشنامه......................................................................

نمودار 4-2-17. توزیع پاسخ سوال هفدهم توصیفی پرسشنامه.........................................................................

نمودار 4-2-18. توزیع پاسخ سوال هجدهم توصیفی پرسشنامه.......................................................................

نمودار  4-2- 19. توزیع پاسخ سوال نوزدهم توصیفی پرسشنامه.....................................................................

نمودار 4-2- 20. توزیع پاسخ سوال بیستم توصیفی پرسشنامه.........................................................................

نمودار 4-2- 21. توزیع پاسخ سوال بیست و یکم توصیفی پرسشنامه.............................................................

نمودار 4-2- 22. توزیع پاسخ سوال بیست و دوم توصیفی پرسشنامه.............................................................

شکل 4-5-1- تحلیل مدل تحقیق   

دانلود بررسی عوامل مؤثر بر پذیرش بانکداری الکترونیک، در میان مشتریان بانک ملی مرکزی شهرستان كاشان


برچسب ها : ,
می پسندم نمی پسندم

علل موثر بر ارزش ویژه برند از دیدگاه خریداران
بازديد : 530

علل موثر بر ارزش ویژه برند از دیدگاه خریداران

هدف از این پروپوزال علل موثر بر ارزش ویژه برند از دیدگاه خریداران بیمه نامه بدنه اتومبیل می باشد

دانلود علل موثر بر ارزش ویژه برند از دیدگاه خریداران

ارزش ویژه برند
پروپوزال ارزش ویژه برند
عوامل تاثیر گذار بر ارزش ویژه برند
پروپوزال عوامل تاثیر گذار بر ارزش ویژه برند شرکتهای بیمه
علل موثر بر ارزش ویژه برند از دیدگاه خریداران
عوامل تاثیر گذار بر ارزش ویژه برند از نگاه مشتریان
دسته بندی مدیریت
فرمت فایل doc
حجم فایل 411 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 218

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد مدیریت

علل موثر بر ارزش ویژه برند از دیدگاه خریداران بیمه نامه بدنه اتومبیل

 
 
 
 
 
چکیده
موفقیت یك سازمان تنها در مجموعه اهداف روشنی كه سازمان برای خودش قرار می دهد تعیین می گردد. برای بسیاری از سازمانهای خدماتی، سود یك هدف مهم هست و می تواند تركیبی از نتایج مالی كوتاه مدت (افزایش منابع یا جریان نقدی) و افزایش ارزش ویژه ی برندباشد. عواملی چون كیفیت ادراك شده، وفاداری به برند، آگاهی برند وتداعی برند ابعاد تشكیل دهنده ارزش ویژه برند هستند".آکر "یکی از برجسته ترین دانشمندانی است که عوامل موثر بر ارزش ویژه برند را در قالب یک مدل ارایه نموده است .این مطالعه به ارزیابی عوامل تاثیر گذار بر ارزش ویژه برند شرکت های بیمه می پردازد. روش تحقیق حاضر از نوع توصیفی است و نحوه گرد آوری داد ه ها از نوع پیمایشی است.بدین منظور پرسشنامه ای با 26 سوال طراحی گردیده است.
برای پاسخ به سوالات مطروحه 200 نفر از خریداران بیمه نامه بدنه اتومبیل4شرکت خصوصی  بیمه گر آسیا، البرز، ملت و پارسیان که بیشترین سهم از بازار بیمه بدنه اتومبیل را دارا هستند  به عنوان نمونه آماری این پژوهش انتخاب گردید روش نمونه گیری به صورت تصادفی ساده انتخاب گردید.نتایج تحقیق نشان می دهد کیفیت ادراک شده،.وفاداری برند و تداعی گرها بر ارزش ویژه برند شرکت های بیمه ای به طور مستقیم تاثیر گذار است و آگاهی از برند بر ارزش ویژه برند به طور مستقیم موثر نمی باشد.
 
 
 
 
واژگان کلیدی:
ارزش ویژه برند
وفاداری به برند
کیفیت ادراک شده
آگاهی از برند
تداعی برند
 
 
 
 
مقدمه
چنان‌كه می دانید در قرن بیست و یكم تحولات تكنولوژی، حمل و نقل و ارتباطات با سرعت و وسعت شگفت‌آوری انجام پذیرفته كه در نتیجه آن بیمه‌ها را نیز از زوایای مختلف و با شتاب توسعه داده است.در حال حاضر 20 برند بیمه‌گر به صورت 1 شركت دولتی و 15 شركت خصوصی و 3 شركت بیمه غیردولتی در مناطق آزاد اقتصادی و 1 شركت بیمه اتكایی در كشور فعال می‌باشند كه خدمات بیمه ای را در بیش از15200 نمایندگی و 270 كارگزاری ارائه می‌دهند. هم‌اكنون ضریب نفوذ بیمه در ایران معادل 5/1 درصد تولید ناخالص داخلی است كه با احتساب حق بیمه‌های تأمین اجتماعی، صندوق‌های بازنشستگی و بیمه‌های حمایتی، این ضریب معادل 6/4 درصد خواهد بود. 
 
در حالی كه در كشورهای توسعه‌یافته حدوداً 17 درصد است. لذا می‌توان متوجه شد كه دریافت حق بیمه‌های بالا، عدم آگاهی عمومی نسبت به كاركردهای بیمه، كافی نبودن تأمین‌های ارائه شده توسط شركت‌های بیمه، تحمیل شرایط یك‌طرفه و ارائه بیمه‌های سنتی به مردم، وجود آئین‌نامه‌ها و مقررات دست و پا گیر الزام به رعایت نرخ‌های ثابت و اجتناب از تخفیف براساس مصوبات شورای عالی بیمه، از جمله چالش‌هایی هستند كه كاهش فروش بیمه‌ها را در پی داشته‌اند. اگرچه طی یك دهه گذشته صنعت بیمه در ایران رشد قابل قبولی داشته اما هنوز آن‌طور كه باید به نیازهای اولیه مشتریان خود نگاه عمیقی نکرده است.در سال های گذشته با افزایش تعداد شرکت های خصوصی بیمه گر رقابت میان آنها به طور چشم گیری افزایش یافته است. در نتیجه یکی از نکات كلیدی در موفقیت استراتژی‌های بازاریابی درك رفتار مصرف‌كننده در تقابل با برندهاست. 
 
بدین‌ترتیب شناسایی نیازهای مصرف‌كنندگان و عوامل اثرگذار در انتخاب آنها از بین برندهای مختلف امری مهم به نظر می‌رسد. از این‌رو پژوهش حاضر در صدد است تا عوامل تأثیرگذار بر ارزش ویژه برند شركت‌های بیمه را مورد بررسی قرار دهد. امید است نتایج این پژوهش در جهت ارتقای خدمات بیمه‌ای مطابق با مطلوبیت‌های ارزشی مصرف‌كنندگان، ارائه اطلاعات به مدیران شركت‌های بیمه‌گر، تهیه استراتژی مناسب برای تأمین اطلاعات مورد نیاز شركت‌ها و همچنین برای برنامه‌های حمایتی بیمه مركزی ایران از شركت‌های بیمه‌گر در جهت آزادسازی رقابت و حذف مقررات دست و پا گیرمفید واقع گردد.
 
 
 
 
 
 
 
فهرست مطالب
 
فصل اول: کلیات تحقیق
چکیده1
 
1-1- بیان مسئله 3
1-2- اهمیت و ضرورت تحقیق4
1-3- اهداف تحقیق5
1-3-1- هدف اصلی5 
1-3-2- هدف کاربردی5
1-4- سئوالات تحقیق 5
1-5- مدل نظری تحقیق5
1-6- فرضیه های تحقیق7
1-7- روش شناسی تحقیق7
1-7-1- نوع روش تحقیق7
1-7-2- منابع جمع‌آوری داده ها 7
1-7-3- جامعه‌ی آماری7
1-7-4- قلمرو تحقیق8
1-7-5- روش نمونه‌گیری8
1-7-6- روش تجزیه و تحلیل داده‌ها 8
1-8- مشکلات و تنگناهای تحقیق 8
1-9- واژگان تخصصی 9
 
فصل دوم: مبانی نظری و پیشینه ی تحقیق 
مقدمه10
2-1- مفاهیم برند11 
2-1-1- اهمیت برند13
2-1-2- ارزش اقتصادی برند16
2-1-3- برندینگ16
2-1-3-1- برندینگ خدمات 17
2-1-4- مفهوم ارزش ویژه برند23
2-1-5- اهمیت ارزش ویژه برند 28
2-1-6- رویکردهای سنجش ارزش ویژه برند 30
2-1-6-1- رویکرد درون به بیرون 30
2-1-6-2- رویکرد بیرون به درون 33
2-1-6-3- رویکرد ترکییی45
2-1-7-1- مدل ارزش ویژه برند آکر49
2-1-7-2- مدل ارزش ویژه برند کلر67
2-1-7-3- مدل ارزیابی دارایی برند رابکیم70
2-1-7-4- مدل ایکویتر برند72
2-1-7-5- مدل اینتر برند72
2-1-7-6- مدل برندز73
2-1-7-7- مدل رزونانس برند 74
2-1-8- مدل مفهومی تحقیق79
2-1-9- چهارچوب نظری تحقیق80
2-1-10- آشنایی با صنعت بیمه83
2-1-10-1- مفاهیم بیمه85
2-1-10-2- تاریخچه بیمه87
2-1-10-3- خصوصی سازی صنعت بیمه 90
2-1-10-4- طرح تحول صنعت بیمه91
2-1-11- پیشینه تحقیق94
2-1-11-1- مروری بر تحقیقات گذشته خارجی94
2-1-11-2- مروری بر تحقیقات گذشته داخلی95
 
فصل سوم: روش تحقیق
مقدمه98
3-1- روش تحقیق99
3-2- جامعه آماری100
3-3- حجم نمونه تحقیق101
3-4- روش نمونه‌گیری101
3-5- منابع جمع‌آوری داده‌ها102
3-5-1- مطالعات کتابخانه‌ای102
3-5-2- پرسشنامه102
3-6- ابزار سنجش پرسشنامه103
3-6-1- روایی پرسشنامه103
3-6-2- پایایی پرسشنامه103
3-7- مقیاس اندازه‌گیری105
3-8- روش تجزیه و تحلیل داده‌ها106
 
فصل چهارم: روش تجزیه و تحلیل داده‌ها
مقدمه108
4-1- آمار توصیفی متغیر جمعیت شناختی109
4-1-1- آمار توصیفی میزان اهمیت انتخاب یک نام و نشان تجاری109
4-1-2- آمار توصیفی متغیر جنسیت110
4-1-3- آمار توصیفی متغیر سن112
4-1-4- آمار توصیفی متغیر سطح تحصیلات114
4-1-5- آمار توصیفی متغیر میزان درآمد ماهیانه116
4-1-6- آمار توصیفی متغیر میزان استفاده از بیمه نامه بدنه اتومبیل119
4-2- آمار استنباطی120
4-2-1- آزمون نرمالیتی121
4-2-1-1- آزمون نرمالیتی متغیر وفاداری به برند 122
4-2-1-2- آزمون نرمالیتی متغیر کیفیت متصور شده123
4-2-1-3- آزمون نرمالیتی متغیر تداعی برند 125
4-2-1-4- آزمون نرمالیتی متغیر آگاهی از برند 126
4-2-2- آزمون سئوالات تحقیق 129
4-2-2-1- آزمون فرضیه اول 130
4-2-2-2- آزمون فرضیه دوم132
4-2-2-3- آزمون فرضیه سوم 134
4-2-2-4- آزمون فرضیه چهارم137
4-2-3- رتبه‌بندی شاخص ها و متغیرها139
4-2-3-1- رتبه بندی شاخص متغیر وفاداری به برند140
4-2-3-2- رتبه بندی شاخص متغیر کیفیت متصور شده141
4-2-3-3- رتبه بندی شاخص متغیر تداعی برند143
4-2-3-3- رتبه بندی شاخص متغیر آگاهی برند144
4-2-4- رتبه بندی عوامل موثر بر ارزش ویژه برند145
 
فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادات
مقدمه148
5-1- نتیجه گیری149
5-2- پیشنهادات150
5-2-1- پیشنهادات مبتنی بر یافته‌های تحقیق151
5-2-2- پیشنهادات برای تحقیقات آتی154
نتیجه گیری156
منابع158
 
پیوست‌ها
پیوست شماره 1 پرسشنامه تحقیق162
پیوست شماره 2 تجزیه و تحلیل های آماری163
 
شکل‌ها
شکل 1-1- مدل مفهومی آکر6
شکل 2-2- مدل نتمیر و همکاران41
شکل 2-3- مدل تیلور و همکاران42
شکل 2-4- دسته بندی رویکرد ارزش ویژه برند والستر43
شکل 2-5- مدل ارزیابی ارزش ویژه برند جهانی47
شکل 2-6- چگونه ارزش ویژه برند ارزش زایی میک ند51
شکل 2-7- ابعاد دانش برند کلر68
شکل 2-8- مدل برند یانگ و رابیم72
شکل 2-9- هرم رزونانس برند77
شکل 3-1- رابطه جامعه و نمونه آماری101
 
جداول
جدول 1-1- تعاریف ارزش ویژه برند28
جدول 2-2- تحقیقات انجام شده بر روی ارزش ویژه برندکیم و کیم48
جدول 4-1- توزیع فراوانی میزان اهمیت انتخاب یک نام و نشان تجاری خاص109
جدول 4-2- توزیع فراوانی جنسیت110
جدول 4-3- جدول توافقی میزان اهمیت نام و نشان تجاری در مقابل جنسیت111
جدول 4-4- فراوانی نمونه برحسب سن112
جدول 4-5- جدول توافقی میزان اهمیت نام و نشان تجاری در مقابل سن113
جدول 4-6- توزیع فراوانی آزمودنیها برحسب تحصیلات114
جدول 4-7- جدول توافقی میزان اهمیت انتخاب نام و نشان تجاری در مقابل تحصیلات115
جدول 4-8- فراوانی نمونه برحسب درآمد ماهیانه116
جدول 4-9- جدول توافقی میزان اهمیت انتخاب نام تجاری در مقابل درآمد ماهیانه118 
جدول 4-10- فراوانی آزمودنی ها برحسب زمان استفاده از بیمه نامه بدنه اتومبیل119
جدول 4-11- نتایج آزمون نرمالیتی متغیر وفاداری به برند 122
جدول 4-12- نتایج آزمون نرمالیتی متغیر کیفیت متصور شده124
جدول 4-13- نتایج آزمون نرمالیتی متغیر تداعی برند 125
جدول 4-14- نتایج آزمون نرمالیتی متغیر تداعی برند 127
جدول 4-15- نتایج آزمون نرمالیتی متغیر آگاهی از برند 128
جدول4-16- نتایج آزمون ویلکاکسون دوطرفه متغیر وفاداری به برند 130
جدول 4-17- نتایج آزمون علامت دو طرفه متغیر وفاداری به برند130
جدول 4-18- نتایج آزمون ویلکاکسون یک طرفه متغیر وفاداری به برند 131
جدول 4-19- نتایج آزمون علامت یک طرفه متغیر وفاداری به برند131
جدول 4-20- نتایج آزمون ویلکاکسون دو طرفه متغیر کیفیت ادراک شده132
جدول 4-21- نتایج آزمون علامت دو طرفه متغیر کیفیت ادراک شده133
جدول 4-22- نتایج ویلکاکسون یک طرفه متغیر کیفیت ادراک شده133
جدول 4-23- نتایج آزمون علامت یک طرفه متغیر کیفیت ادراک شده134
جدول 4-24- نتایج آزمون ویلکاکسون دو طرفه متغیر تداعی برند136
جدول 4-25- نتایج آزمون علامت دو طرفه متغیر تداعی برند 136
جدول 4-26- نتایج آزمون ویلکاکسون یک طرفه متغیر تداعی برند137
جدول 4-27- نتایج آزمون علامت یک طرفه متغیر تداعی برند137
جدول 4-28- نتایج آزمون ویلکاکسون دو طرفه متغیر آگاهی برند138
جدول 4-29- نتایج آزمون علامت دو طرفه متغیر آگاهی برند139
جدول 4-30- خلاصه نتایج حاصل از آزمون ویلکاکسون و علامت140
جدول 4-31- نتایج آزمون فریدمن متغیر وفاداری به برند140
جدول 4-32- رتبه بندی شاخص متغیر وفاداری به برند141
جدول 4-33- نتایج آزمون فریدمن متغیر کیفیت ادراک شده142
جدول 4-34- رتبه بندی شاخص متغیر کیفیت ادراک شده142
جدول 4-35- نتایج آزمون فریدمن متغیر وفاداری برند142
جدول 4-36- رتبه بندی شاخص متغیر تداعی برند143
جدول 4-37- نتایج آزمون فریدمن متغیر آگاهی برند144
جدول 4-38- رتبه بندی شاخص متغیر آگاهی برند414
جدول 4-39- نتایج آزمون فریدمن عوامل موثر بر ارزش ویژه برند145
جدول 4-40- رتبه بندی عوامل موثر بر ارزش ویژه برند145
 
نمودارها
نمودار 2-1- ارزیابی کیفیت خدمات و محصولات23
نمودار 4-1- توزیع فراوانی انتخاب یک نام و نشان تجاری خاص111
نمودار 4-2- فراوانی نمونه مربوط به جنسیت111
نمودار 4-3- فراوانی نمونه مربوط به سن113
نمودار 4-4- فراوانی نمونه برحسب تحصیلات115
نمودار 4-5- فراوانی برحسب درآمد ماهیانه118
نمودار 4-6- فراوانی آزمودنی‌ها برحسب مدت زمان استفاده از بیمه‌نامه شخص ثالث120
نمودار 4-7- نمودار فراوانی و نرمالیتی متغیر وفاداری به برند124
نمودار 4-8- نمودار فراوانی و نرمالیتی متغیر کیفیت ادراک شده125
نمودار 4-9- فراوانی نرمالیتی متغیر تداعی برند127
نمودار 4-10- فراوانی نرمالیتی متغیر آگاهی از برند128
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

دانلود علل موثر بر ارزش ویژه برند از دیدگاه خریداران


برچسب ها : ,
می پسندم نمی پسندم

مبانی نظری علل موثر بر ارزش ویژه برند از دیدگاه خریداران
بازديد : 454

مبانی نظری علل موثر بر ارزش ویژه برند از دیدگاه خریداران

هدف از این مبانی نظری علل موثر بر ارزش ویژه برند از دیدگاه خریداران بیمه نامه بدنه اتومبیل می باشد

دانلود مبانی نظری علل موثر بر ارزش ویژه برند از دیدگاه خریداران

ارزش ویژه برند
مبانی نظری ارزش ویژه برند
عوامل تاثیر گذار بر ارزش ویژه برند
مبانی نظری عوامل تاثیر گذار بر ارزش ویژه برند شرکتهای بیمه
علل موثر بر ارزش ویژه برند از دیدگاه خریداران
عوامل تاثیر گذار بر ارزش ویژه برند از نگاه مشتریان
دسته بندی مدیریت
فرمت فایل doc
حجم فایل 135 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 142

دانلود مبانی نظری پایان نامه کارشناسی ارشد مدیریت

علل موثر بر ارزش ویژه برند از دیدگاه خریداران بیمه نامه بدنه اتومبیل

 
 
 
 
 
چکیده
موفقیت یك سازمان تنها در مجموعه اهداف روشنی كه سازمان برای خودش قرار می دهد تعیین می گردد. برای بسیاری از سازمانهای خدماتی، سود یك هدف مهم هست و می تواند تركیبی از نتایج مالی كوتاه مدت (افزایش منابع یا جریان نقدی) و افزایش ارزش ویژه ی برندباشد. عواملی چون كیفیت ادراك شده، وفاداری به برند، آگاهی برند وتداعی برند ابعاد تشكیل دهنده ارزش ویژه برند هستند".آکر "یکی از برجسته ترین دانشمندانی است که عوامل موثر بر ارزش ویژه برند را در قالب یک مدل ارایه نموده است .این مطالعه به ارزیابی عوامل تاثیر گذار بر ارزش ویژه برند شرکت های بیمه می پردازد. روش تحقیق حاضر از نوع توصیفی است و نحوه گرد آوری داد ه ها از نوع پیمایشی است.بدین منظور پرسشنامه ای با 26 سوال طراحی گردیده است.
برای پاسخ به سوالات مطروحه 200 نفر از خریداران بیمه نامه بدنه اتومبیل4شرکت خصوصی  بیمه گر آسیا، البرز، ملت و پارسیان که بیشترین سهم از بازار بیمه بدنه اتومبیل را دارا هستند  به عنوان نمونه آماری این پژوهش انتخاب گردید روش نمونه گیری به صورت تصادفی ساده انتخاب گردید.نتایج تحقیق نشان می دهد کیفیت ادراک شده،.وفاداری برند و تداعی گرها بر ارزش ویژه برند شرکت های بیمه ای به طور مستقیم تاثیر گذار است و آگاهی از برند بر ارزش ویژه برند به طور مستقیم موثر نمی باشد.
 
 
 
 
واژگان کلیدی:
ارزش ویژه برند
وفاداری به برند
کیفیت ادراک شده
آگاهی از برند
تداعی برند
 
 
 
 
مقدمه
چنان‌كه می دانید در قرن بیست و یكم تحولات تكنولوژی، حمل و نقل و ارتباطات با سرعت و وسعت شگفت‌آوری انجام پذیرفته كه در نتیجه آن بیمه‌ها را نیز از زوایای مختلف و با شتاب توسعه داده است.در حال حاضر 20 برند بیمه‌گر به صورت 1 شركت دولتی و 15 شركت خصوصی و 3 شركت بیمه غیردولتی در مناطق آزاد اقتصادی و 1 شركت بیمه اتكایی در كشور فعال می‌باشند كه خدمات بیمه ای را در بیش از15200 نمایندگی و 270 كارگزاری ارائه می‌دهند. هم‌اكنون ضریب نفوذ بیمه در ایران معادل 5/1 درصد تولید ناخالص داخلی است كه با احتساب حق بیمه‌های تأمین اجتماعی، صندوق‌های بازنشستگی و بیمه‌های حمایتی، این ضریب معادل 6/4 درصد خواهد بود. 
 
در حالی كه در كشورهای توسعه‌یافته حدوداً 17 درصد است. لذا می‌توان متوجه شد كه دریافت حق بیمه‌های بالا، عدم آگاهی عمومی نسبت به كاركردهای بیمه، كافی نبودن تأمین‌های ارائه شده توسط شركت‌های بیمه، تحمیل شرایط یك‌طرفه و ارائه بیمه‌های سنتی به مردم، وجود آئین‌نامه‌ها و مقررات دست و پا گیر الزام به رعایت نرخ‌های ثابت و اجتناب از تخفیف براساس مصوبات شورای عالی بیمه، از جمله چالش‌هایی هستند كه كاهش فروش بیمه‌ها را در پی داشته‌اند. اگرچه طی یك دهه گذشته صنعت بیمه در ایران رشد قابل قبولی داشته اما هنوز آن‌طور كه باید به نیازهای اولیه مشتریان خود نگاه عمیقی نکرده است.در سال های گذشته با افزایش تعداد شرکت های خصوصی بیمه گر رقابت میان آنها به طور چشم گیری افزایش یافته است. در نتیجه یکی از نکات كلیدی در موفقیت استراتژی‌های بازاریابی درك رفتار مصرف‌كننده در تقابل با برندهاست. 
 
بدین‌ترتیب شناسایی نیازهای مصرف‌كنندگان و عوامل اثرگذار در انتخاب آنها از بین برندهای مختلف امری مهم به نظر می‌رسد. از این‌رو پژوهش حاضر در صدد است تا عوامل تأثیرگذار بر ارزش ویژه برند شركت‌های بیمه را مورد بررسی قرار دهد. امید است نتایج این پژوهش در جهت ارتقای خدمات بیمه‌ای مطابق با مطلوبیت‌های ارزشی مصرف‌كنندگان، ارائه اطلاعات به مدیران شركت‌های بیمه‌گر، تهیه استراتژی مناسب برای تأمین اطلاعات مورد نیاز شركت‌ها و همچنین برای برنامه‌های حمایتی بیمه مركزی ایران از شركت‌های بیمه‌گر در جهت آزادسازی رقابت و حذف مقررات دست و پا گیرمفید واقع گردد.
 
 
 
 
 
 
 
فهرست مطالب
 
فصل دوم: مبانی نظری و پیشینه ی تحقیق 
مقدمه10
2-1- مفاهیم برند11 
2-1-1- اهمیت برند13
2-1-2- ارزش اقتصادی برند16
2-1-3- برندینگ16
2-1-3-1- برندینگ خدمات 17
2-1-4- مفهوم ارزش ویژه برند23
2-1-5- اهمیت ارزش ویژه برند 28
2-1-6- رویکردهای سنجش ارزش ویژه برند 30
2-1-6-1- رویکرد درون به بیرون 30
2-1-6-2- رویکرد بیرون به درون 33
2-1-6-3- رویکرد ترکییی45
2-1-7-1- مدل ارزش ویژه برند آکر49
2-1-7-2- مدل ارزش ویژه برند کلر67
2-1-7-3- مدل ارزیابی دارایی برند رابکیم70
2-1-7-4- مدل ایکویتر برند72
2-1-7-5- مدل اینتر برند72
2-1-7-6- مدل برندز73
2-1-7-7- مدل رزونانس برند 74
2-1-8- مدل مفهومی تحقیق79
2-1-9- چهارچوب نظری تحقیق80
2-1-10- آشنایی با صنعت بیمه83
2-1-10-1- مفاهیم بیمه85
2-1-10-2- تاریخچه بیمه87
2-1-10-3- خصوصی سازی صنعت بیمه 90
2-1-10-4- طرح تحول صنعت بیمه91
2-1-11- پیشینه تحقیق94
2-1-11-1- مروری بر تحقیقات گذشته خارجی94
2-1-11-2- مروری بر تحقیقات گذشته داخلی95
 
 
منابع
 
 
شکل‌ها
شکل 2-2- مدل نتمیر و همکاران41
شکل 2-3- مدل تیلور و همکاران42
شکل 2-4- دسته بندی رویکرد ارزش ویژه برند والستر43
شکل 2-5- مدل ارزیابی ارزش ویژه برند جهانی47
شکل 2-6- چگونه ارزش ویژه برند ارزش زایی میک ند51
شکل 2-7- ابعاد دانش برند کلر68
شکل 2-8- مدل برند یانگ و رابیم72
شکل 2-9- هرم رزونانس برند77
 
جداول
جدول 2-2- تحقیقات انجام شده بر روی ارزش ویژه برندکیم و کیم48
 
نمودارها
نمودار 2-1- ارزیابی کیفیت خدمات و محصولات23
 

دانلود مبانی نظری علل موثر بر ارزش ویژه برند از دیدگاه خریداران


برچسب ها : ,
می پسندم نمی پسندم

ارزیابی میزان اثربخشی الگوهای جریان وجوه نقد و مدل برنامه ریزی ژنتیک در پیش بینی درماندگی مالی
بازديد : 454

ارزیابی میزان اثربخشی الگوهای جریان وجوه نقد و مدل برنامه ریزی ژنتیک در پیش بینی درماندگی مالی

ارزیابی میزان اثربخشی الگوهای جریان وجوه نقد و مدل برنامه ریزی ژنتیک در پیش بینی درماندگی مالی پایان نامه کارشناسی ارشد رشته حسابداری

 

 
دسته بندی حسابداری
فرمت فایل docx
حجم فایل 1220 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 110

 

ارزیابی میزان اثربخشی الگوهای جریان وجوه نقد و مدل برنامه ریزی ژنتیک در    پیش بینی درماندگی مالی.
پایان نامه کارشناسی ارشد رشته حسابداری.

ارزیابی میزان اثربخشی الگوهای جریان وجوه نقد و مدل برنامه ریزی ژنتیک در پیش بینی درماندگی مالی.

پایان نامه کارشناسی ارشد رشته حسابداری.

چکیده

ورشکستگی شرکت ها یکی از راه هایی است که منجر به هدر رفتن منابع و عدم بهره گیری از فرصت های سرمایه گذاری می شود. پیش بینی درماندگی مالی می تواند با هشدارهای لازم ، شرکت ها را نسبت به وقوع درماندگی مالی و به دنبال آن ورشکستگی هشیار نماید تا آنها با توجه به این هشدارها، دست به اقدامات مقتضی بزنند و سرمایه گذاران بتوانند فرصت های مطلوب را از فرصت های نامطلوب تشخیص دهند و منابعشان را در    فرصت ها و مکان های مناسب، سرمایه گذاری نمایند. یکی از روشهای پیش بینی تداوم فعالیت شرکتها، استفاده از مدل های پیش بینی درماندگی مالی است. در این راستا پژوهش حاضر به ارزیابی میزان اثربخشی الگوی جریان   وجوه نقد و مدل برنامه ریزی ژنتیک در پیش بینی درماندگی مالی در بورس اوراق بهادار تهران در طول سالهای     1381تا  1386 با استفاده از داده های 82 شرکت مورد آزمون می پردازد. الگوهای جریان نقدی، سیاست های شرکت برای تأمین منابع، تخصیص منابع و ظرفیت عملیاتی را نشان می دهد. تئوری های اقتصادی و محققان قبلی مثبت یا منفی بودن جریان های نقدی ناشی ازفعالیت های عملیاتی، سرمایه گذاری و تأمین مالی را با توجه به مراحل چرخه عمر را پیش بینی کرده اند. در پژوهش حاضر از الگوهای جریان نقدی در مرحله نزول جهت پیش بینی درماندگی مالی استفاده شده و سپس نتایج آن با مدل برنامه ریزی ژنتیک که طبق شرایط ایران توسط فرج زاده دهکردی(1386) ارائه گردیده مورد ارزیابی گرفته است. نتایج تحقیق حاضرحاکی از این است که الگوی جریان های نقدی دارای قدرت پیش بینی درماندگی مالی شرکت ها در ایران است. همچنین طبق نتایج تحقیق اثربخشی مدل برنامه ریزی ژنتیک درمقایسه با الگوی جریان های نقدی در پیش بینی درماندگی مالی شرکت ها بیشترمی باشد.

واژه های کلیدی : درماندگی مالی، الگوهای جریان های نقدی، مدل برنامه ریزی ژنتیک ،پیش بینی درماندگی مالی

فهرست مطالب

فصل اول:کلیات تحقیق

 

(1-1 مقدمه ..........................................................................................................................................................................................2

(2-1 تشریح وبیان مسئله .................................................................................................................................................................3

 (3-1ضررت انجام تحقیق ................................................................................................................................................................7

(4-1 اهداف تحقیق.............................................................................................................................................................................7

(5-1 روش تحقیق ..............................................................................................................................................................................8

(6-1 جامعه آماری ..............................................................................................................................................................................8

(7-1 سوالات تحقیق ..........................................................................................................................................................................9

(8-1 فرضیه های تحقیق ..................................................................................................................................................................9

(9-1 محدودیت های تحقیق ...........................................................................................................................................................9

(10-1 کاربرد تحقیق .....................................................................................................................................................................10

(11-1 تعریف واژه ها و اصطلاحات تخصصی ...........................................................................................................................10                                   

(12-1 ساختار کلی تحقیق ..........................................................................................................................................................12

 

فصل دوم: مبانی نظری و پیشینه تحقیق

 

بخش اول : ادبیات و مبانی نظری تحقیق

(1-2 مقدمه ......................................................................................................................................................................................14 

(2-2 تعاریف ورشکستگی................................................................................................................................................................15

(3-2 دلایل ورشکستگی..................................................................................................................................................................17

(4-2 مراحل ورشکستگی................................................................................................................................................................02

(5-2 قوانین ورشکستگی.................................................................................................................................................................21

2-5-1 ) قوانین ورشکستگی در ایران................................................................................................................................12

(6-2 تکنیک های مورد استفاده در پیش بینی ورشکستگی...................................................................................................23

(1-6-2 تکنیک آماری...........................................................................................................................................................42

(2-6-2 تکنیک هوش مصنوعی...........................................................................................................................................24

(3-6-2 مدل های تئوریک.....................................................................................................................................................25

2-7) مدل های پیش بینی درماندگی مالی ................................................................................................................................25

2-7-1) آماری تک متغیره....................................................................................................................................................25

2-7-2) تحلیل تشخیصی چندگانه(MDA)....................................................................................................................26 

2-7-3) مدل احتمالی خطی(LPM)................................................................................................................................27

2-7-4) مدل لوجیت..............................................................................................................................................................28

2-7-5) مدل پروبیت..............................................................................................................................................................29

2-7-6) روش های مجموع تجمعی....................................................................................................................................30

2-7-7) فرایندهای تعدیل ناقص.........................................................................................................................................30

2-7-8) الگوریتم طبقه بندی بازگشتی..............................................................................................................................30

2-7-9) استدلال مبتنی بر موضوع.....................................................................................................................................31

2-7-10) شبکه های عصبی مصنوعی...............................................................................................................................32

2-7-11) الگوریتم ژنتیک.....................................................................................................................................................33

2-7-12) برنامه ریزی ژنتیک..............................................................................................................................................35

2-7-13) مدل مجموعه های سخت...................................................................................................................................41

2-7-14) ماشین بردار تکیه گاه(SVM).........................................................................................................................42

2-7-15) معیارهای تجزیه ترازنامه(BSDM)...............................................................................................................42

(8-2 تئوری های ورشکستگی........................................................................................................................................................43

2-8-1) تئوری ورشکستگی قمارباز....................................................................................................................................43

2-8-2) تئوری مدیریت وجوه نقد.......................................................................................................................................43

2-8-3) تئوری های ریسک اعتباری...................................................................................................................................43

2-8-3-1) مدل های اعتبار سنجی مورگان و KMV مودی.........................................................................43

2-8-3-2) ریسک اعتباری CSFB......................................................................................................................43

2-8-3-3) تئوری پرتفو لیوی اعتباری مک کینسی..........................................................................................44

(9-2 میزان کاربرد تکنیک ها در مدل بندی پیش بینی ورشکستگی..................................................................................44

(10-2 میزان دقت و خطای نوع اول  و دوم مدل های پیش بینی ورشکستگی................................................................46

 (11-2 نسبت های مالی مورد استفاده در پیش بینی ورشکستگی......................................................................................50

(12-2 نتیجه گیری.........................................................................................................................................................................50

بخش دوم : پیشینه تحقیقات

2-13) مطالعات صورت گرفته در ارتباط با موضوع تحقیق....................................................................................................15

2-13-1) تحقیقات خارجی انجام شده در زمینه درماندگی مالی...........................................................................51

2-13-2) تحقیقات داخلی انجام شده در زمینه درماندگی مالی.............................................................................53

2-13-3) تحقیقات انجام شده در زمینه الگو های جریان نقدی.............................................................................55

2-14) نتیجه گیری ادبیات و پیشینه تحقیقات..........................................................................................................................57

2-15) خلاصه فصل.........................................................................................................................................................................58

 

 

فصل سوم : روش اجرای تحقیق

(1-3 مقدمه........................................................................................................................................................................................60

(2-3 موضوع تحقیق.........................................................................................................................................................................60

(3-3 طبقه بندی تحقیق براساس  ماهیت و روش   ...............................................................................................................61

(4-3 طبقه بندی تحقیق براساس هدف......................................................................................................................................61

(5-3 فرضیه های تحقیق................................................................................................................................................................62

(6-3 جامعه آماری............................................................................................................................................................................63

(7-3 نمونه آماری.............................................................................................................................................................................63

(8-3 نحوه گردآوری داده ها و اطلاعات.......................................................................................................................................64

(9-3 نحوه اندازه گیری متغیر های تحقیق.................................................................................................................................64

(1-9-3 الگوهای جریان نقدی.............................................................................................................................................65

(2-9-3 مدل برنامه ریزی ژنتیک فرج زاده.......................................................................................................................68

3-9-2-1) مدل برنامه ریزی ژنتیک به صورت درختی....................................................................................................68

3-9-2-2) فرمول ریاضی مدل برنامه ریزی ژنتیک...........................................................................................................70

3-9-2-3) تفسیر متغیرهای مدل برنامه ریزی ژنتیک.....................................................................................................70

(10-3 روش های آماری.................................................................................................................................................................71

(11-3 خلاصه فصل.........................................................................................................................................................................72

 

فصل چهارم : تجزیه و تحلیل داده ها و یافته های پژوهش

 

(1-4 مقدمه........................................................................................................................................................................................74

(2-4 تحلیل آماری...........................................................................................................................................................................74

(3-4 آمار توصیفی برای متغیرهای الگوی جریان های نقدی.................................................................................................75

(1-3-4 آمار توصیفی برای جریان های نقد عملیاتی منفی کل 3 سال قبل از درماندگی مالی.........................75

(2-3-4 آمار توصیفی برای جریان های نقد عملیاتی منفی به تفکیک سال ...........................................................76

(3-3-4 آمار توصیفی برای جریان های نقد سرمایه گذاری مثبت کل 3 سال قبل از درماندگی مالی.............80

(4-3-4 آمار توصیفی برای جریان های نقد سرمایه گذاری مثبت به تفکیک سال................................................81

(5-3-4 آمار توصیفی برای جریان های نقد تامین مالی کل 3 سال قبل از درماندگی مالی...............................85

(6-3-4 آمار توصیفی برای جریان های نقد تامین مالی مثبت به تفکیک سال......................................................86

(4-4 آمار توصیفی برای متغیرهای مدل برنامه ریزی ژنتیک ...............................................................................................90                                                                                  

(5-4 آزمون فرضیه ها......................................................................................................................................................................92             

(1-5-4 معرفی فرضیه های آماری.......................................................................................................................................92

(2-5-4 آزمون فرضیه و نتایج آن..........................................................................................................................................92                

(6-4 خلاصه فصل ...........................................................................................................................................................................97

 

فصل پنجم : خلاصه ، نتیجه گیری و پیشنهادها

 

(1-5 مقدمه........................................................................................................................................................................................99

(2-5 خلاصه تحقیق..........................................................................................................................................................................99

(3-5 بررسی یافته ها و تفسیر نتایج تحقیق............................................................................................................................102

5-3-1) نتایج آزمون فرضیه  .............................................................................................................................................103

5-3-2) نتایج حاصل از الگوی جریان های نقدی .........................................................................................................103

5-3-3) نتایج حاصل از مدل برنامه ریزی ژنتیک ........................................................................................................104

5-3-4) مقایسه نتایج الگوی جریان های نقدی با نتایج حاصل از مدل برنامه ریزی ژنتیک فرج زاده...............105

(4-5 محدودیت های تحقیق......................................................................................................................................................106

(5-5 پیشنهادات تحقیق..............................................................................................................................................................106

(6-5 پیشنهادهایی برای تحقیقات آتی.....................................................................................................................................107

(7-5 نتیجه گیری.........................................................................................................................................................................107

(8-5 خلاصه فصل ........................................................................................................................................................................107

منابع فارسی......................................................................................................................................................................................108

 

منابع لاتین.......................................................................................................................................................................................110

 

 

 


برچسب ها : ,
می پسندم نمی پسندم

پرسشنامه علل موثر بر ارزش ویژه برند از دیدگاه خریداران
بازديد : 491

پرسشنامه علل موثر بر ارزش ویژه برند از دیدگاه خریداران

دانلود پرسشنامه علل موثر بر ارزش ویژه برند از دیدگاه خریداران بیمه نامه بدنه اتومبیل که 26 سوال برای آن طراحی گردیده است

دانلود پرسشنامه علل موثر بر ارزش ویژه برند از دیدگاه خریداران

ارزش ویژه برند
پرسشنامه ارزش ویژه برند
پرسشنامه عوامل تاثیر گذار بر ارزش ویژه برند
پرسشنامه عوامل تاثیر گذار بر ارزش ویژه برند شرکتهای بیمه
پرسشنامه علل موثر بر ارزش ویژه برند از دیدگاه خریداران
پرسشنامه عوامل تاثیر گذار بر ارزش ویژه برند از نگاه مشتریان
دسته بندی مدیریت
فرمت فایل doc
حجم فایل 30 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 4

دانلود پرسشنامه پایان نامه کارشناسی ارشد مدیریت

علل موثر بر ارزش ویژه برند از دیدگاه خریداران بیمه نامه بدنه اتومبیل

 
 
 
 
 
چکیده
موفقیت یك سازمان تنها در مجموعه اهداف روشنی كه سازمان برای خودش قرار می دهد تعیین می گردد. برای بسیاری از سازمانهای خدماتی، سود یك هدف مهم هست و می تواند تركیبی از نتایج مالی كوتاه مدت (افزایش منابع یا جریان نقدی) و افزایش ارزش ویژه ی برندباشد. عواملی چون كیفیت ادراك شده، وفاداری به برند، آگاهی برند وتداعی برند ابعاد تشكیل دهنده ارزش ویژه برند هستند".آکر "یکی از برجسته ترین دانشمندانی است که عوامل موثر بر ارزش ویژه برند را در قالب یک مدل ارایه نموده است .این مطالعه به ارزیابی عوامل تاثیر گذار بر ارزش ویژه برند شرکت های بیمه می پردازد. روش تحقیق حاضر از نوع توصیفی است و نحوه گرد آوری داد ه ها از نوع پیمایشی است.بدین منظور پرسشنامه ای با 26 سوال طراحی گردیده است.
 
برای پاسخ به سوالات مطروحه 200 نفر از خریداران بیمه نامه بدنه اتومبیل4شرکت خصوصی  بیمه گر آسیا، البرز، ملت و پارسیان که بیشترین سهم از بازار بیمه بدنه اتومبیل را دارا هستند  به عنوان نمونه آماری این پژوهش انتخاب گردید روش نمونه گیری به صورت تصادفی ساده انتخاب گردید.نتایج تحقیق نشان می دهد کیفیت ادراک شده،.وفاداری برند و تداعی گرها بر ارزش ویژه برند شرکت های بیمه ای به طور مستقیم تاثیر گذار است و آگاهی از برند بر ارزش ویژه برند به طور مستقیم موثر نمی باشد.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

دانلود پرسشنامه علل موثر بر ارزش ویژه برند از دیدگاه خریداران


برچسب ها : ,
می پسندم نمی پسندم

شناسایی الگوی بازار و تخمین هزینه اجتماعی انحصار در بخش مخابرات
بازديد : 461

شناسایی الگوی بازار و تخمین هزینه اجتماعی انحصار در بخش مخابرات

شناسایی الگوی بازار و تخمین هزینه اجتماعی انحصار در بخش مخابرات رساله دكتری رشته علوم اقتصادی (PhD)

 

 
دسته بندی دکترا
فرمت فایل docx
حجم فایل 612 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 144

 

خلاصه:
طی سالها بخش مخابرات به عنوان یك بخش دارای انحصار طبیعی قلمداد می شده است، ولی طی سالهای اخیر با شروع آزادسازی وخصوصی سازی در كشورهای مختلف موضوع ایجاد رقابت در بازار مخابرات نیز مورد توجه قرار گرفته است. این موضوع در ایران نیز با همراه با آزادسازی صورت گرفته در بخش مورد اهمیت بوده و تلاشهایی به منظور ایجاد رقابت در بازار مخابرات انجام شده است و لذا این رساله به دنبال آن است كه موضوع ایجاد رقابت در بازار مخابرات را از طریق بررسی وجود انحصار طبیعی در این بازار تحقیق نماید. به این منظور با استفاده از  داده های شركتهای زیر مجموعه شركت مخابرات ایران(شامل 30 شركت استانی و شركت همراه اول و شركت زیر ساخت) طی سالهای 1382 تا 1387 اقدام به تخمین یك تابع هزینه ترانسلوگ شده است. تخمین از روش SUR با استفاده از دادهای تجمیعی (pool) صورت گرفته است وسپس اقدام به آزمون جمع پذیری برای بررسی وجود انحصار طبیعی در بازار شده است. همچنین با استفاده از تابع هزینه تخمین زده شده برآوردی از صرفه های ناشی از مقیاس و تنوع به دست آمده است و در پایان برای نشان دادن اهمیت میزان هزینه های اجتماعی انحصار در بازار مخابرات ایران با استفاده از روش مثلث رفاه برآوردی از هزینه اجتماعی انحصار شده است. نتایج آزمون در مورد جمع پذیری تابع هزینه نشان می دهد كه تابع هزینه تخمین زده شده جمع پذیری ناحیه ای بوده و لذا دارای انحصار طبیعی بوده و رقابتی نمودن بازار باعث افزایش كارایی در آن نمی گردد همچنین نتایج نشان دهندة صرفه های ناشی از مقیاس وتنوع بالا در بازار مخابرات ایران است. از سوی دیگر انحصار كنونی در بازار مخابرات ایران بر اساس برآورد صورت گرفته هزینه های رفاهی بالایی را ایجاد نموده است( از 45 تا 63 درصد فروش) كه نیاز به مقررات گذاری از سوی دولت در این بخش به شدت وجود دارد.

خلاصه:طی سالها بخش مخابرات به عنوان یك بخش دارای انحصار طبیعی قلمداد می شده است، ولی طی سالهای اخیر با شروع آزادسازی وخصوصی سازی در كشورهای مختلف موضوع ایجاد رقابت در بازار مخابرات نیز مورد توجه قرار گرفته است. این موضوع در ایران نیز با همراه با آزادسازی صورت گرفته در بخش مورد اهمیت بوده و تلاشهایی به منظور ایجاد رقابت در بازار مخابرات انجام شده است و لذا این رساله به دنبال آن است كه موضوع ایجاد رقابت در بازار مخابرات را از طریق بررسی وجود انحصار طبیعی در این بازار تحقیق نماید. به این منظور با استفاده از  داده های شركتهای زیر مجموعه شركت مخابرات ایران(شامل 30 شركت استانی و شركت همراه اول و شركت زیر ساخت) طی سالهای 1382 تا 1387 اقدام به تخمین یك تابع هزینه ترانسلوگ شده است. تخمین از روش SUR با استفاده از دادهای تجمیعی (pool) صورت گرفته است وسپس اقدام به آزمون جمع پذیری برای بررسی وجود انحصار طبیعی در بازار شده است. همچنین با استفاده از تابع هزینه تخمین زده شده برآوردی از صرفه های ناشی از مقیاس و تنوع به دست آمده است و در پایان برای نشان دادن اهمیت میزان هزینه های اجتماعی انحصار در بازار مخابرات ایران با استفاده از روش مثلث رفاه برآوردی از هزینه اجتماعی انحصار شده است. نتایج آزمون در مورد جمع پذیری تابع هزینه نشان می دهد كه تابع هزینه تخمین زده شده جمع پذیری ناحیه ای بوده و لذا دارای انحصار طبیعی بوده و رقابتی نمودن بازار باعث افزایش كارایی در آن نمی گردد همچنین نتایج نشان دهندة صرفه های ناشی از مقیاس وتنوع بالا در بازار مخابرات ایران است. از سوی دیگر انحصار كنونی در بازار مخابرات ایران بر اساس برآورد صورت گرفته هزینه های رفاهی بالایی را ایجاد نموده است( از 45 تا 63 درصد فروش) كه نیاز به مقررات گذاری از سوی دولت در این بخش به شدت وجود دارد.

 

فهرست مطالب

 

 

1. فصل اول

1.1. مقدمه 7

1.2. بیان مساله تحقیق 8

1.3. ضرورت انجام تحقیق 9

1.4. اهداف ، سوألات و فرضیه های تحقیق 10

1.5. روش شناسی تحقیق 11

1.5.1. روش تحقیق 11

1.5.2. روش جمع آوری اطلاعات 12

1.5.3. روش‌ و ابزار تجزیه و تحلیل داده‏ها 12

1.6. واژه های كلیدی 12

1.7. چشم انداز تحقیق 13

1.8. محدویت تحقیق 14

2. فصل دوم 14

2.1. مقدمه 15

2.2. بازار و شكست آن 15

2.2.1. انواع شكست بازار 16

2.2.2. نظریه‌هایی در مورد شكست بازار 17

2.3. بازار و انحصار در آن 20

2.3.1. انحصار 20

2.3.2. علل انحصار 21

2.3.3. انحصار طبیعی 23

2.4. بازار و ویژگیهای آن 28

2.4.1. ساختار بازار 28

2.4.2. رفتار بنگاه ها در بازار 34

2.4.3. عملكرد بازار 34

2.5. شناسایی ساختار بازار 35

2.5.1. تئوری تابع تولید 36

2.5.2. تئوری تابع هزینه 44

2.5.3. تغییرات تكنولوژیك 54

2.5.4. تابع هزینه پویا 58

2.5.5. ارزیابی تابع هزینه 59

2.6. شناسایی عملكرد بازار 66

2.6.1. انحصار در بازار 66

2.6.2. هزینه اجتماعی انحصار 67

2.6.3. روش های اندازه گیری هزینه اجتماعی انحصار 70

3. فصل سوم 81

3.1. مقدمه 81

3.2. مروری برمطالعات تجربی موضوع تحقیق 82

3.2.1. مطالعات مربوط به انحصار طبیعی در بخش مخابرات 82

3.2.2. مطالعات تجربی هزینه های اجتماعی انحصار 95

3.3. وضعیت مخابرات و ارتباطات در ایران 98

3.3.1. پیشینه مخابرات در ایران 98

3.3.2. بازار مخابرات ایران 99

3.3.3. جایگاه بین المللی مخابرات ایران 101

4. فصل چهارم 103

4.1. مقدمه 104

4.2. تحلیل هزینة شركت مخابرات ایران 104

4.3. داده های پژوهش 107

4.3.1. هزینة كل 107

4.3.2. ستاده 109

4.3.3. قیمت نیروی كار 110

4.3.4. قیمت سرمایه 111

4.3.5. قیمت سایر نهادها 111

4.3.6. شاخص تكنولوژی 111

4.4. تصریح مدل 111

4.5. فرآیند تخمین 113

4.6. نتایج تخمین 114

4.6.1. محاسبه كشش های جانشینی و قیمتی 118

4.7. آزمون های تابع هزینه 119

4.7.1. آزمون عدم اشتراك 119

4.7.2. آزمون تجانس (هموتتیك بودن تابع هزینه) 120

4.7.3. آزمون انحصار طبیعی 121

4.7.4. آزمون صرفه‌های ناشی از مقیاس 123

4.7.5. آزمون صرفه های ناشی از تنوع 126

4.8. محاسبه هزینه های رفاهی ناشی از انحصار 128

4.8.1. محاسبه و تفسیر هزینه های رفاهی 131

4.9. یافته های تحقیق 134

5. فصل پنجم 135

5.1. جمع بندی ومروری بر یافته های تحقیق 136

5.2. تفسیر نتایج 137

5.3. ملاحظات راجع به تفسیر نتایج 138

5.4. ارائه پیشنهادهای سیاستی 139

6. فهرست منابع 140

6.1. فارسی 140

6.2. لاتین 142 

 

 

 


برچسب ها : ,
می پسندم نمی پسندم

بررسی عملكرد صندوق های سرمایه گذاری مشترك در مقایسه با شركتهای سرمایه گذاری فعال در بورس اوراق بهادا
بازديد : 403

بررسی عملكرد صندوق های سرمایه گذاری مشترك در مقایسه با شركتهای سرمایه گذاری فعال در بورس اوراق بهادار تهران

پایان نامه برای دریافت درجه¬ کارشناسی ارشدMA عنوان بررسی عملكرد صندوق های سرمایه گذاری مشترك در مقایسه با شركتهای سرمایه گذاری فعال در بورس اوراق بهادار تهران بر اساس شاخص های سورتینو، شارپ و ضریب بتا

دانلود بررسی عملكرد صندوق های سرمایه گذاری مشترك در مقایسه با شركتهای سرمایه گذاری فعال در بورس اوراق بهادار تهران

صندوق های سرمایه گذاری مشترك
دانلود پایان نامه مدریت مالی
شركتهای سرمایه گذاری فعال
بورس اوراق بهادار تهران
شاخص سورتینو
شاخص شارپ 
ضریب بتا
تعریف صندوق های سرمایه گذاری مشترک
سرمایه‌گذاری متوازن
دسته بندی مدیریت
فرمت فایل docx
حجم فایل 296 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 144

 

بررسی عملكرد صندوق های سرمایه گذاری مشترك در مقایسه با شركتهای سرمایه گذاری فعال در بورس اوراق بهادار تهران بر اساس شاخص های سورتینو، شارپ و ضریب بتا

بررسی عملكرد صندوق های سرمایه گذاری مشترك در مقایسه با شركتهای سرمایه گذاری فعال در بورس اوراق بهادار تهران بر اساس شاخص های سورتینو، شارپ و ضریب بتا

 

 

چکیده: 1

فصل اول:  کلیات تحقیق.. 2

1-1) مقدمه. 3

1-2) طرح موضوع: 5

1-3) بیان مسأله. 5

1-3-1) مشابهت ها و تفاوتهای صندوق ها و شرکت های سرمایه گذاری.. 6

1-4) ضرورت واهمیت تحقیق. 8

1-4-1) اهمیت ازنظر شرکت های سرمایه پذیر. 9

1-4-2) اهمیت ازنظر سرمایه گذاران. 9

1-4-3) اهمیت از نظر بازار واقتصاد 10

1-5) اهداف تحقیق. 10

1-6) سؤال تحقیق. 10

1-7) فرضیه های تحقیق. 11

1-8) تعریف واژگان تخصصی تحقیق. 11

فصل دوم: مروری برادبیات تحقیق.. 19

2-1) مقدمه. 20

2-2) تعریف صندوق های سرمایه گذاری مشترک.. 21

2-3) مزایای صندوق های سرمایه گذاری مشترک.. 22

2-3-1) جایگزینی برای خرید سهام شركت‌های بورسی. 23

2-3-2) نقدشوندگی. 23

2-3-3) سادگی در سرمایه‌گذاری.. 24

2-3-4) تنوع سرمایه‌گذاری.. 24

2-3-5) وجود مدیریت حرفه‌ای.. 25

2-3-6) صرفه‌های مقیاس (هزینه‌های معقول) 25

2-3-7) انگیزه مدیریت صندوق سرمایه‌گذاری.. 26

2-4) معایب صندوق های سرمایه گذاری مشترک 2-4-1)هزینه ها 27

2-4-2) رقیق سازی.. 27

2-5) انواع صندوق‌های سرمایه‌گذاری در جهان. 27

2-5-1)صندوق‌های سرمایه‌گذاری سهام عادی.. 28

2-5-2) صندوق‌های سرمایه‌گذاری متوازن. 28

2-5-3) صندوق‌های سرمایه‌گذاری اوراق‌قرضه یا سهام ممتاز. 28

2-5-4) صندوق‌های سرمایه‌گذاری تخصصی. 29

2-5-5) صندوق های سرمایه‌گذاری با هدف دوگانه. 29

2-5-6) صندوق‌های بازارپول. 30

2-5-6-1)صندوق‌های نهادی : 30

2-5-6-2) صندوق‌های مدیریت شده توسط کارگزاران: 30

2-5-6-3) صندوق‌های مدیریت شده توسط صندوق های متقابل بازار سرمایه: 30

2-5-7) صندوق‌های رشد و توسعه. 31

2-5-8 ) صندوق‌های شاخص.... 31

2-5-9) صندوق‌های قابل معامله در بورس.. 32

2-5-10) صندوق‌های اوراق‌قرضه شهرداری‌ها 33

2-5-11) صندوق‌های سرمایه‌گذاری بین‌المللی. 33

2-6) اركان صندوق‌ها 34

2-6-1) مجمع صندوق. 34

2-6-2) مدیر صندوق. 34

2-6-3) متولی صندوق. 35

2-6-4) ضامن. 35

2-6-5) حسابرس.. 36

2-6-6) كارگزاران صندوق. 36

2-7) كارمزد اركان و هزینه‌های صندوق‌ 36

2-7-1) كارمزد اركان. 37

2-7-2) هزینه‌های دوره‌ای.. 37

2-7-2-1)هزینه حسابرس.. 38

2-7-2-2)هزینه تأسیس و تسویه. 38

2-7-2-3)هزینه مجامع و عضویت در كانون‌ها 38

2-7-2-4)سایر هزینه‌ها 38

2-7-3) هزینه‌های صدور و ابطال. 39

2-8) نحوه قیمت گذاری در صندوق های سرمایه گذاری مشترک.. 40

2-8-1)NAV صدور. 41

2-8-2)NAV ابطال. 41

2-8-3)NAV آماری.. 41

2-9) نحوه سرمایه‌گذاری در صندوق‌ها‌ 42

2-10) قوانین مرتبط با صندوق های سرمایه گذاری مشترک.. 43

2-11) امیدنامه صندوق های سرمایه گذاری مشترک.. 45

2-12) گزارش های مالی صندوق های سرمایه گذاری.. 46

2-13) اولین ایده تشکیل صندوق مشترک.. 47

2-14) جایگاه ویژه صندوق‌های سرمایه‌گذاری مشترك.. 47

2-15) شکل گیری صندوق های سرمایه گذاری مشترک در ایران. 48

2-16) شخصیت حقوقی صندوق های سرمایه گذاری مشترک.. 50

2-17) صندوق های با بنیان بسته ( شرکت های سرمایه گذاری ) 50

2-18) شروط موفقیت.. 51

2-19) مدیریت پرتفوی.. 52

2-21) ارزیابی عملکرد پرتفوی.. 56

2-22) مروری تاریخی برارزیابی عملکرد پرتفوی.. 57

2-23) بررسی مدل های ارزیابی عملکرد 57

2-23-1) بازده 58

2-23-2) انحراف معیار(ریسک) 59

2-23-3) ضریب بتا 60

2-24) مدل های ارزیابی عملکرد پرتفوی.. 62

2-24-1) شاخص شارپ.. 62

2-24-2) شاخص ترینر. 65

2-24-3) مقایسه بین معیارهای شارپ وترینر. 66

2-24-4) محدودیت ها در معیارهای شارپ وترینر  67

2-24-5) شاخص جنسن. 69

2-24-6) نسبت ارزیابی. 73

2-24-7) مدل گراهام وهاروی برای ارزیابی عملکرد 73

2-24-8) پرتفوی بهینه شارپ.. 74

2-24-9 ) تئوری فرامدرن پرتفوی.. 75

2-25) پژوهش های انجام شده درزمینه شرکت های سرمایه گذاری پذیرفته شده دربورس اوراق بهادار کشور. 79

2-26) بررسی مطالعات تطبیقی درسایر کشورها 99

فصل سوم: روش تحقیق.. 111

3-1 مقدمه. 112

3-2  نوع تحقیق. 113

3-3 جامعه آماری.. 113

3-4 نمونه آماری.. 114

3-5  روش گردآوری داده ها 114

3-6  روایی و اعتبار ابزار گردآوری داده ها 114

3-7 متغیر های تحقیق و نحوه اندازه گیری آنها 115

3-7-1 معیار شارپ: 115

3-7-2 معیار سورتینو: 115

3-7-3 بازده 116

3-7-4 بتا 116

3-7-4 سود تقسیمی. 117

3-7-5 در صد افزایش سرمایه. 117

3-7-6 Nav. 117

3-8  فرضیات تحقیق. 117

3-9 روش تحلیل و آزمون فرضیات.. 119

3- 9-1 آزمون تی ( t test ) 119

3-10  طرح تحقیق. 120

3-11 نرم افزار مورد استفاده 120

فصل چهارم: تحلیل داده ها و آزمون فرضیات.. 122

4-1 مقدمه. 123

4-2 آزمون همبستگی بین  شاخص ها 124

4-2-1 آزمون فرضیه اول. 124

4-2-2 آزمون فرضیه دوم 127

4-2-3 آزمون فرضیه سوم 130

فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادات.. 133

5-1 مقدمه. 135

5-2 خلاصه تحقیق. 135

5-3 یافته های تحقیق. 136

5-4 پیشنهاد های تحقیق. 137

5-4-1 پیشنهاد های حاصل از نتایج تحقیق. 137

5-4-1-1 پیشنهادات حاصل از نتایج آزمون فرضیه اول. 137

5-4-1-2 پیشنهادات حاصل از نتایج آزمون فرضیه دوم 138

5-4-1-3 پیشنهادات حاصل از نتایج آزمون فرضیه سوم 138

5-5-2 پیشنهاد برای تحقیقات آتی. 138

منابع و مأخذ 140

6-1 منابع فارسی. 141

6-2 منابع انگلیسی. 143

پیوست.. 144

Review: 148

 

 

دانلود بررسی عملكرد صندوق های سرمایه گذاری مشترك در مقایسه با شركتهای سرمایه گذاری فعال در بورس اوراق بهادار تهران


برچسب ها : ,
می پسندم نمی پسندم

بررسی نارساییهای حسابداری صنعتی در شركت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایر
بازديد : 503

بررسی نارساییهای حسابداری صنعتی در شركت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایر

پایان نامه كارشناسی ارشد رشته حسابداری (M A) موضوع بررسی نارساییهای حسابداری صنعتی در شركت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران و ارائه راهكارهای پیشنهادی

دانلود بررسی نارساییهای حسابداری صنعتی در شركت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایر

بررسی نارساییهای حسابداری صنعتی
شركت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران
پایان نامه كارشناسی ارشد رشته حسابداری 
هزینه یابی
حسابداری صنعتی
سیستم هزینه‌یابی بر مبنای فعالیت
چسبندگی هزینه
محركهای هزینه و مدیریت هزینه
دسته بندی حسابداری
فرمت فایل docx
حجم فایل 772 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 142

بررسی نارساییهای حسابداری صنعتی در شركت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران و ارائه راهكارهای پیشنهادی

فهرست مطالب

عنوان                                 صفحه

 

چكیده 1

فصل اول كلیات تحقیق.. 2

1-1 مقدمه. 3

1-2 بیان مسئله. 4

1-3 اهمیت و ضرورت انجام تحقیق.. 5

1-4 اهداف مشخص تحقیق.. 6

1-5 نام بهره‏وران. 6

1-6 سؤالات تحقیق.. 6

1-7 فرضیه‏های تحقیق.. 7

1-8 تعریف واژه‏ها و اصطلاحات فنی و تخصصی.. 7

1-8-2 فرآورده‌های نفتی.. 7

1-8-3 ارزیابی عملكرد. 7

1-8-4 بودجه‌ریزی عملیاتی.. 7

1-8-5 كنترل فعالیتهای عملیاتی.. 7

1-9 شرح كامل روش تحقیق.. 8

1-9-1 شرح كامل روش گردآوری داده‌ها 8

1-9-2 جامعه آماری، روش نمونه‏گیری و حجم نمونه. 8

1-9-3 قلمرو تحقیق.. 8

1-10 روش‌ها و ابزار تجزیه و تحلیل داده‏ها 9

1-11 ساختار تحقیق.. 9

 

 

فصل دوم مبانی نظری و پیشینه تحقیق.. 10

2-1 مقدمه. 11

2-2 مبانی نظری تحقیق.. 12

2-2-1 تعریف هزینه. 12

2-2-2 هزینه در مقابل بها 13

2-2-3 هزینه‌های مختلف برای مقاصد گوناگون. 14

2-2-4 مفاهیم، اصطلاحات و طبقه‌بندیهای گوناگون هزینه‌ها 16

2-2-5 موضوع هزینه. 16

2-3 مراحل سیستم تعیین بها 17

2-3-1 انباشت بها 17

2-3-2 تخصیص بها 18

2-3-2-1 محرك بها 18

2-3-2-2 مدیریت بها 19

2-4 مبانی طبقه‌بندی بها 20

2-4-1 طبقه‌بندی بها بر مبنای قابلیت رهگیری (بر مبنای روش تخصیص) 21

2-4-2   طبقه‌بندی بها بر مبنای رفتار. 24

2-4-3 طبقه‌بندی بها بر مبنای ارتباط با محصول. 26

2-4-4  طبقه‌بندی بها بر مبنای قابلیت كنترل. 28

2-4-5  طبقه‌بندی بها بر مبنای ماهیت طبیعی.. 30

2-4-6  طبقه‌بندی بها بر مبنای ارتباط با حوزه عملكرد. 30

2-4-7  طبقه‌بندی بها بر مبنای قابلیت استفاده در تصمیم‌گیری.. 31

2-4-8  طبقه‌بندی بها بر مبنای كل یا واحد بودن. 31

2-5 هزینه فرصت... 32

2-6 هزینه‌های ریخته شده 33

2-7 هزینه تفاضلی.. 34

2-7-1 هزینه‌های تفاضلی به عنوان هزینه‌های اضافی.. 34

2-8 هزینه نهایی و هزینه متوسط.. 34

2-9 هزینه، منفعت اطلاعات... 35

2-10 هزینه‌های جایگزینی.. 35

2-11 هزینه‌های قابل انتساب... 35

2-12 هزینه‌های تعطیلی.. 36

2-13 انباشت و انتساب هزینه‌ها 36

2-13-1 تخصیص هزینه‌های غیرمستقیم. 37

2-14 هزینه‌های منقضی شده و هزینه‌های منقضی نشده 39

2-15 محركهای هزینه و مدیریت هزینه. 39

2- 16 گرایش هزینه‌ها 40

2-17 رفتار هزینه. 41

2-17-1 روش‌های برآورد توابع هزینه. 41

2-18 چسبندگی هزینه. 41

2-18-1 رفتار هزینه نسبت به سطوح فعالیت... 44

2-18-2 دلایل چسبندگی هزینه. 46

2-19 سیستم‌های جدید هزینه‌یابی.. 47

2-19-1 سیستم هزینه‌یابی بر مبنای فعالیت... 47

2-19-2 هزینه‌یابی دوره عمر محصول. 50

2-19-3 هزینه‌یابی هدف... 56

2-20 پیشینه تحقیق.. 62

2-21-1 تحقیقات داخلی.. 62

2-21-2 تحقیقات خارجی.. 67

فصلسوم روش تحقیق.. 69

3-1 مقدمه. 70

3-2 روش تحقیق.. 70

3-3 قلمرو تحقیق.. 71

3-3-1 قلمرو موضوعی.. 71

3-3-2 قلمرو مكانی.. 71

3-4 جامعه آماری تحقیق.. 71

3-4 -1 نحوه انتخاب نمونه و حجم نمونه. 72

3-5 فرضیه‌های تحقیق.. 73

3-6 ابزار گردآوری داده‌ها 75

3-6-1 تجزیه و تحلیل اعتبار و روایی پرسشنامه. 75

3-7 روش تجزیه و تحلیل داده‎ها و آزمون فرضیات... 79

3-7 -1 آزمون t student: 79

3-8 خلاصه فصل: 80

فصل چهارم تجزیه و تحلیل داده‌ها 81

4-1 مقدمه. 82

4-2 آمار توصیفی.. 82

4-2-1- آمار توصیفی جمعیت شناختی.. 82

4-2-2-  تحلیل توصیفی پرسش‌های طرح شده در خصوص فرضیه شماره یك تحقیق.. 92

4-2-3- تحلیل توصیفی پرسش‌های طرح شده در خصوص فرضیه شماره دو تحقیق.. 95

4-2-4- تحلیل توصیفی پرسش‌های طرح شده در خصوص فرضیه شماره سه  تحقیق.. 96

4-2-5- تحلیل توصیفی پرسش‌های طرح شده در خصوص فرضیه شماره چهار تحقیق.. 98

4-3- تحلیل استنباطی موضوع تحقیق.. 100

4-3-1- آزمون فرضیه اول. 101

4-3-2- آزمون فرضیه دوم. 103

4-3-3- آزمون فرضیه سوم. 104

4-3-4- آزمون فرضیه چهارم. 106

4-4 بررسی نیازهای اطلاعاتی مدیران. 108

4-5 خلاصه فصل.. 110

فصل پنجم نتیجه‌گیری و پیشنهاد ها 111

5-1 مقدمه. 112

5-2 پیشنهادهای تحقیق.. 112

5-2-1 پیشنهادات مبتنی بر نتایج حاصل از آزمون فرضیه­های تحقیق.. 112

5-2-2 پیشنهادهای فرعی تحقیق.. 116

5-2-3 پیشنهاد برای تحقیقات آتی.. 118

منابع و ماخذ. 120

ضمائم تحقیق.. 123

پرسشنامه مدیران. 124

پرسشنامه حسابداران. 128

پیوست آماری.. 132

Abstract 151

چكیده:

این تحقیق با هدف بررسی نارسایی‌های احتمالی موجود در سیستم حسابداری صنعتی شركت ملی پخش فرآورده‌های نفتی و ارائه راهكارهای پیشنهادی صورت گرفته است. این تحقیق به صورت میدانی بوده و از دو نوع پرسشنامه برای جمع‌آوری اطلاعات استفاده شده است كه پرسشنامه اول برای جمع‌آوری نیاز اطلاعاتی مدیران و پرسشنامه دوم برای بررسی نارسایی‌های سیستم حسابداری بود. در این تحقیق بر اساس چهار وظیفه حسابداری مدیریت چهار فرضیه مطرح گردید كه مبتنی بر وظایف برنامه‌ریزی، ‌ارزیابی عملكرد، محاسبه بهای تمام شده و كنترل عملیات، توسط سیستم حسابداری مدیریت بود. در این تحقیق نتایج پرسشنامه نشان داد كه هر چهار وظیفه حسابداری مدیریت به درستی در شركت پخش فرآورده‌های نفتی صورت نمی‌گیرد و فرضیه‌های تحقیق تائید گردید. همچنین برای ارائه راهكارهای پیشنهادی از نیاز‌های اطلاعاتی مدیران استفاده شد و بر اساس نیاز آن‌ها سعی شد تا توصیه هایی جهت رفع مشكلات و نارسایی‌هایی در سیستم حسابداری صنعتی ارائه شود.

 

دانلود بررسی نارساییهای حسابداری صنعتی در شركت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایر


برچسب ها : ,
می پسندم نمی پسندم

بررسی تاثیر واحد كنترل كیفیت در سازمان حسابرسی بر اجرای اثر بخش حسابرسی صورتهای مالی از دیدگاه حسابر
بازديد : 430

بررسی تاثیر واحد كنترل كیفیت در سازمان حسابرسی بر اجرای اثر بخش حسابرسی صورتهای مالی از دیدگاه حسابرسان شاغل

پایان‌نامه کارشناسی ارشد رشته حسابداری (MA) موضوع بررسی تاثیر واحد كنترل كیفیت در سازمان حسابرسی بر اجرای اثر بخش حسابرسی صورتهای مالی از دیدگاه حسابرسان شاغل

دانلود بررسی تاثیر واحد كنترل كیفیت در سازمان حسابرسی بر اجرای اثر بخش حسابرسی صورتهای مالی از دیدگاه حسابرسان شاغل

سازمان حسابرسی
استاندارد كنترل كیفیت
مسئولیت‌های مدیریت
الزامات اخلاقی
پذیرش وادامه كار
منابع انسانی
اجرای كار و نظارت
 اجزای سیستم كنترل كیفیت
 استاندارد کنترل کیفیت
دسته بندی حسابداری
فرمت فایل docx
حجم فایل 420 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 142

بررسی تاثیر واحد كنترل كیفیت در سازمان حسابرسی بر اجرای اثر بخش حسابرسی صورتهای مالی از دیدگاه حسابرسان شاغل

فهرست مطالب

 

چكیده 1

 

فصل اول. 3

1-1- مقدمه. 4

1-2- بیان مسئله. 4

1-3- ضرروت انجام تحقیق. 6

1-4- اهداف تحقیق. 8

1-4-1- اهداف آرمانی.. 8

1-4-2- اهداف كلی.. 8

1-4-3- اهداف ویژه و كاربردی.. 9

1-5- فرضیه‌های تحقیق. 9

1-6- روش تحقیق. 10

1-7- قلمرو تحقیق. 10

1-7-1- قلمرو موضوعی.. 11

1-7-2- قلمرو مکانی.. 11

1-7-3- قلمرو زمانی.. 11

1-8- تعاریف اصطلاحات و مفاهیم. 11

 

فصل دوم. 13

2-1- مقدمه. 14

2-2- تاریخچه حسابرسی در ایران. 14

2-3- كیفیت در حرفه حسابرسی.. 18

2-4- كیفیت: تصویر خرد، تصویر كلان. 19

2-5- کنترل کیفیت کار حسابرسی.. 19

2-5-1- کنترل کیفیت در سطح موسسه حسابرسی.. 20

2-5-2- کنترل کیفیت در سطح هر کار حسابرسی.. 21

2-6-آشنایی با کمیته کنترل کیفیت سازمان حسابرسی.. 22

2-6-1- جایگاه و ساختار مدیریت کنترل کیفیت.. 23

2-6-2-  سیستم کنترل کیفیت‌ 24

2-7- حسابداری.. 25

2-8- حسابرسی.. 25

2-9- گزارشگری مالی.. 25

2-10- ارتباط حسابرس با گزارشهای مالی.. 26

2-11- رابطه حسابداری و حسابرسی.. 26

2-12- نقش حسابرسی.. 27

2-13- موارد در برگیرنده تعریف نقش حسابرسی.. 27

2-14- نیاز‌های اطلاعاتی استفاده کنندگان گزارشهای حسابداری.. 28

2-14-1- تفسیر محتوای اطلاعات دریافت شده جهت کسب اطلاع از ارتباط آن با نیاز‌های اطلاعاتی خود. 28

2-14-2-  ارزیابی کیفیت اطلاعات دریافت شده. 28

2-15- عوامل توجیه کننده تقاضا برای حسابرسی.. 28

2-15-1-  تضاد منافع. 29

2-15-2- پیامد‌های اقتصادی با اهمیت.. 29

2-15-3-  پیچیدگی.. 29

2-15-4-  عدم دسترسی مستقیم. 31

2-16-  سابقه انجام تحقیقات.. 31

2-16-1- تحقیقات داخلی.. 31

2-16-2- تحقیقات خارجی.. 32

 

فصل سوم. 41

3-1- مقدمه. 42

3-2- روش تحقیق. 42

3-3- گروه‌های استفاده كننده از خدمات حسابرسی.. 44

3-4- استاندارد کنترل کیفیت 1. 45

3-4-1- كلیات.. 45

3-4-2- اجزای سیستم كنترل كیفیت (همان ماخذ) 45

3-4-3- مسئولیتهای مدیریت درباره كیفیت در درون مؤسسه (همان ماخذ) 46

3-4-4- الزامات اخلاقی (همان ماخذ) 47

3-4-5- استقلال (همان ماخذ) 48

3-4-6-  پذیرش یا ادامه كار (همان ماخذ) 50

3-4-7- منابع انسانی (همان ماخذ) 53

3-4-8- تعیین گروه كاری (همان ماخذ) 54

3-4-9- اجرای كار (همان ماخذ) 55

3-4-10- مشاوره (همان ماخذ) 57

3-4-11- اختلاف نظر (همان ماخذ) 58

3-14-12-  بررسی كنترل كیفیت كار. 58

3-4-13- نظارت (همان ماخذ) 59

3-5- ابزار اندازه گیری.. 62

3-6- جامعه و نمونه (در رابطه با توزیع پرسشنامه) 63

3-7- جمع‌آوری اطلاعات.. 63

3-8- تهیه پرسشنامه. 64

3-9- قابلیت اعتماد (پایایی) پرسشنامه. 64

3-10- اعتبار (روایی) پرسشنامه. 65

3-11- روش توزیع پرسشنامه. 65

3-12- معایب پرسشنامه. 65

3-13- تجزیه و تحلیل اطلاعات.. 66

 

فصل چهارم. 67

4-1- مقدمه. 68

4-2- توصیف نمونه. 68

4-3- روش تجزیه و تحلیل داده‌ها 69

4-4- متغیرهای مورد مطالعه. 70

4-5- آمار توصیفی.. 71

4-6- آمار استنباطی.. 75

4-6-1- آزمون تحلیل عاملی.. 75

4-7- آزمونهای همبستگی.. 77

4-8- آزمونهای رگرسیون. 81

4-8-1-  آزمونهای رگرسیون خطی ساده 81

4-8-2- آزمون رگرسیون خطی چندمتغیره 85

4-8-2-1- آزمون رگرسیون خطی چندمتغیره (روش همزمان) 85

 

فصل پنجم. 87

5-1- مقدمه. 88

5-2- خلاصه تحقیق. 88

5-3- پیشنهادات مبتنی بر نتایج حاصل از فرضیه‌های تحقیق. 90

5-4- پیشنهادات برای تحقیقات آتی.. 94

5-5- خلاصه فصل پنجم. 95

 

فهرست منابع و مآخذ. 96

پیوست‌ها 100

چكیده انگلیسی: 108

چكیده

بهبود کیفیت ضامن بقا و پیشرفت است این موضوع، به خصوص در سیستمهای رقابتی و مبتنی بر بازار آزاد بخوبی آشکار و انکار ناپذیر است، چرا که مشتری و مصرف کننده همواره طالب بهترین کیفیت هستند. به عبارتی بی توجه‌ای به کیفیت و ارتقای آن، هر فعالیتی را به سمت توقف و اضمحلال پیش خواهد برد. اشاعه فرهنگ نظارت پذیری، همواره سبب ارتقای سطح کیفیت کارها می شود. از طرفی اشاعه این فرهنگ محیط را همواره در حالت احساس مسئولیت نگه می دارد و وجود وحضور سازمان نظارتی مانند سازمان حسابرسی با چنین مشخصه‌ای در عرصه فعالیت‌های اقتصادی وصنعتی قطعا" فرهنگ حسابخواهی و حسابدهی را که لازمه سلامت اقتصاد و صنعت در هر کشوری است، ترویج خواهد یافت

صورتهای مالی به عنوان مهمترین مجموعه اطلاعات مالی محسوب میشود. اما مسئله مهم تردید درمورد قابلیت اتكای اطلاعات مزبور میباشدكه متاثر از تضاد منافع و مسایل دیگری از قبیل عدم دسترسی مستقیم استفاده كنندگان، پیچیدگی رویدادهای اقتصادی و فرایند تهیه اطلاعات و آمار زیانبارو گمراه كننده موجب تقاضا برای خدمات حسابرسی مستقل شده است در واقع نقش حسابرسان ارزیابی كیفیت اطلاعات برای استفاده كنندگان است و از طرفی وظیفه سنگین اظهار نظر و پاسخ گویی به عهده حسابرسان مستقل نهاده شده است .چرا كه حسابرسان بهتر از دیگران باحسن شهرت، قابلیت حرفه‌ای و سیاستهای عملیاتی خود میتوانند از عهده این پاسخ گویی وریسك برایند. لذا استقرار سیستم كنترل كیفیت مناسب توسط موسسات حسابرسی جهت بهبود حسابرسی و اثربخشی هر چه بیشتر صورتهای مالی كه پاسخ گویی نیازهای مطرح شده باشد اجتناب ناپذیر است. در این میان سوال اصلی این است كه "آیا استقرارسیستم كنترل كیفیت در سازمان حسابرسی در رسیدن به اهداف از پیش تعیین شده سازمان از دیدگاه حسابرسان شاغل در سازمان حسابرسی موفق است یا خیر؟ و اجزای استاندارد كنترل كیفیت در سازمان حسابرسی تا چه میزان رعایت شده ودر اثر بخشی حسابرسی صورتهای مالی موثر بوده است؟"

روش جمع اوری اطلاعات تحقیق بصورت كتابخانه‌ای و میدانی است. از كتاب ومقالات و اینتر نت برای مباحث تئوریك و از پرسشنامه برای آزمون فرضیه‌ها‌ی تحقیق استفاده شده است هم چنین روش آزمون فرضیه‌های تحقیق آزمونهای میانگین، آلفای كرونباخ، آزمونهای همبستگی و رگرسیون با استفاده از نرم افزار spssمی باشد.

 

یافته‌های تحقیق نشان می‌دهد كه كلیه اجزای كنترل كیفیت مطرح شده در استاندارد كنترل كیفیت در سازمان حسابرسی از دیدگاه حسابرسان شاغل در سازمان بطور نسبی رعایت می‌شود و این اجزا دارای ارتباط مستقیم (مثبت) با كیفیت حسابرسی صورت‌های مالی می‌باشد بطوریكه با افزایش رعایت سیاست‌ها وروشهایی اجزای كنترل كیفیت اثر بخشی حسابرسی صورتهای مالی به میزان بالایی افزایش می‌یابد.لذابا توجه به اینكه واحد كنترل كیفیت مسئولیت استقرار و اجرای استاندارد كنترل كیفیت را بعهده دارد پس بر اجرای اثر بخش حسابرسی صورتهای مالی به میزان بالایی اثر دارد.

واژگان كلیدی: سازمان حسابرسی، استاندارد كنترل كیفیت، مسئولیت‌های مدیریت، الزامات اخلاقی، پذیرش وادامه كار، منابع انسانی، اجرای كار و نظارت

دانلود بررسی تاثیر واحد كنترل كیفیت در سازمان حسابرسی بر اجرای اثر بخش حسابرسی صورتهای مالی از دیدگاه حسابرسان شاغل


برچسب ها : ,
می پسندم نمی پسندم

بررسی عوامل موثر بر ایجاد مطالبات معوق بانکی و ارایه راهکارهایی جهت پیشگیری از آن در بانک سپه
بازديد : 463

بررسی عوامل موثر بر ایجاد مطالبات معوق بانکی و ارایه راهکارهایی جهت پیشگیری از آن در بانک سپه

پایان‌نامه کارشناسی ارشد رشته مدیریت دولتی (MA) گرایشمدیریت مالی دولتی موضوع بررسی عوامل موثر بر ایجاد مطالبات معوق بانکی و ارایه راهکارهایی جهت پیشگیری از آن در بانک سپه (مطالعه موردی بانک سپه مدیریت شعب منطقه شرق تهران)

دانلود بررسی عوامل موثر بر ایجاد مطالبات معوق بانکی و ارایه راهکارهایی جهت پیشگیری از آن در بانک سپه

پایان‌نامه کارشناسی ارشد رشته مدیریت دولتی
دانلود پایان نامه مدیریت مالی دولتی
مطالبات معوق بانکی
 بانک سپه
سابقه بانکداری در ایران
شرایط پولی و اعتباری قبل از پیروزی انقلاب اسلامی
قانون عملیات بانکی بدون ربا	
کنترل نرخهای سود در مقابل شاخص تورم	
انواع تورم بر حسب علل ایجاد آن
مدیریت ریسک
دسته بندی مدیریت
فرمت فایل docx
حجم فایل 495 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 142

بررسی عوامل موثر بر ایجاد مطالبات معوق بانکی و ارایه راهکارهایی جهت پیشگیری از آن در بانک سپه (مطالعه موردی بانک سپه مدیریت شعب منطقه شرق تهران).

 

فصل اول: کلیات تحقیق2
1-1 مقدمه3
1-2- بیان مساله5
1-3 اهمیت و ضرورت انجام تحقیق5
1-4- مرور ادبیات و سوابق مربوطه7
1-4-1- پیشینه تحقیق7
1-5 چهارچوب نظری9
1-6 اهداف تحقیق10
1-6-1 هدف آرمانی10
1-6-2 هدف کلی10
1-6-3 اهداف ویژه10
1-7 فرضیه‏های تحقیق10
1-8 سؤالات تحقیق11
1-9 مدل مفهومی تحقیق11
1-10 قلمروتحقیق12
1-11 روش شناسی تحقیق12
1-12 جامعه آماری وتعیین حجم نمونه12
1-13 ابزارگردآوری داده‏ها12
1-14 ابزار تجزیه و تحلیل داده‏ها13
1-15تعریف واژه‏ها و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی)13

فهرست مطالب:

 

چکیده1

 

فصل اول: کلیات تحقیق2

1-1 مقدمه3

1-2- بیان مساله5

1-3 اهمیت و ضرورت انجام تحقیق5

1-4- مرور ادبیات و سوابق مربوطه7

1-4-1- پیشینه تحقیق7

1-5 چهارچوب نظری9

1-6 اهداف تحقیق10

1-6-1 هدف آرمانی10

1-6-2 هدف کلی10

1-6-3 اهداف ویژه10

1-7 فرضیه‏های تحقیق10

1-8 سؤالات تحقیق11

1-9 مدل مفهومی تحقیق11

1-10 قلمروتحقیق12

1-11 روش شناسی تحقیق12

1-12 جامعه آماری وتعیین حجم نمونه12

1-13 ابزارگردآوری داده‏ها12

1-14 ابزار تجزیه و تحلیل داده‏ها13

1-15تعریف واژه‏ها و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی)13

فصل دوم : ادبیات موضوع و پیشینه تحقیق17
2-1 پیدایش بانکداری18
2-2 سابقه بانکداری در ایران18
2-3 ایجاد بانکهای ایرانی19
1-3-2 بانک سپه19
2-4 اهداف نظام بانکی20
2-5 اصول اعطای تسهیلات اعطایی در بانکداری اسلامی21
2-6 نظام اعتباری در ایران21
1-2-6 شرایط پولی و اعتباری قبل از پیروزی انقلاب اسلامی22
2-7 مبانی اندیشهای نظام اعتباری فعلی ایران23
1-2-7 قانون عملیات بانکی بدون ربا23
2-8 ویژگیهای ساختاری نظام بانکی کشور24
2-9 نقش دولت در نظام مالی و پولی:29
2-10 بررسی روند تغییرات سود سپرده‌های بانکی و اثرات ناشی از کنترل نرخهای سود در مقابل شاخص تورم30
2-11 آسیبشناسی وضعیت تخصیص اعتبارات بانکی به بخشهای مختلف اقتصادی31
2-12 مشکلات ناشی از نظام بروکراسی و چارچوب قانونی فرایند اعطای اعتبار33
2-13 تئوری اطلاعات نامتقارن (Asymmetric information theory)34
1-13-2 مسائل و مشکلات ناشی از عدم تقارن اطلاعات36
2-13-2 راه حل‌های ممکن برای مشکلات انتخاب نامساعد و خطر اخلاقی37
2-13-3 راههای تقلیل مخاطرات اخلاقی38
2-14تورم (inflation)40
2-14-2 اندازه گیری تورم41
2-14-3آثار تورم41
2-14-4 علل تورم42
2-14-5 انواع تورم بر حسب علل ایجاد آن42
2-14-6 درمان تورم:44
2-15 نظارت (supervision)44
2-15-1 نظارت در تسهیلات اعطایی در بانکداری بدون ربا45
2-15-2 اهمیت نظارت45
2-15-3 اهداف نظارت46
2-15-4 ارکان نظارت46
2-15-5 انواع نظارت46
2-15-6 مراحل نظارت47
2-16 اعتبارسنجی مشتریان47
2-16-1 رتبهبندی اعتبار (credit rating)47
2-16-2 فرآیند تصمیم گیری اعطای تسهیلات48
2-16-3 مزایای شرکتهای سنجش اعتبار52
2-16-4 کاربرد تکنولوژی‌های نوین برای سنجش اعتبار واعطای تسهیلات54
2-17 مدیریت ریسک در نظام بانکداری بدون ربا (با تاکید بر ریسک اعتباری)55
2-17-1 تعریف ریسک55
2-17-2 مدیریت ریسک56
2-17-3 مدیریت ریسک در بانکداری اسلامی57
2-18 آسیبشناسی ثبات مالی و تاثیر آن بر امنیت اقتصادی در ایران با تاکید بر مطالبات معوق بانکها58
2-19 عملکرد بانکها60
2-20 آسیبشناسی بروز مطالبات سررسید گذشته و معوق63
2-21 اختلاف نظرها پیرامون علل بوجود آمدن مطالبات معوق66
2-21-1 دیگرعوامل تاثیر گذار در کاهش مطالبات معوق72
2-22 شرایط متقاضیان جهت دریافت تسهیلات در بانک سپه74
2-22-1 فرایند اعطای تسهیلات در بانک سپه75
2-22-2 ارکان اعتباری بانک سپه76
2-23 پیشینه تحقیق78
2-23-2 تحقیقات خارجی78
2-23-2 تحقیقات داخلی82
فصل سوم: روش تحقیق86
3-1 مقدمه87
3-2 روش شناسی تحقیق87
3ـ3 متغیرهای تحقیق89
3-4 روش گردآوری داده‌های تحقیق90
3-4-1 نحوه تنظیم پرسشنامه90
3-4-2 مراحل طراحی پرسشنامه91
3-4-3 محتوای پرسشنامه91
3-5 روایی پرسشنامه (اعتبار)92
3-6 پایایی پرسشنامه (اعتماد)92
3-7 مقیاس اندازهگیری تحقیق93
3-8 جامعه آماری تحقیق94
3-9 تعیین حجم نمونه و روش نمونهگیری94
فصل چهارم: تجزیه وتحلیل یافته‌های تحقیق96
4-1- مقدمه97
4-2- آمارتوصیفی (توصیف پرسشنامه)97
4-3 آمار استنباطی (آزمون فرضهای تحقیق)103
فصل پنجم: نتیجهگیری و پیشنهادات112
مقدمه113
5-1- نتیجه گیری از فرضیات113
5- 2 نتیجه گیری کلی ازتحقیق114
5-3 پیشنهادات حاصل از تحقیق117
5-4 محدودیتهای تحقیق120
5-5 پیشنهاداتی برای تحقیقات آتی120
منابع و مآخذ121
پیوستها125
چكیده انگلیسی142

 

دانلود بررسی عوامل موثر بر ایجاد مطالبات معوق بانکی و ارایه راهکارهایی جهت پیشگیری از آن در بانک سپه


برچسب ها : ,
می پسندم نمی پسندم

نتایج بررسی میزان باکتری و قارچ و pm در بخش های مختلف بیمارستان
بازديد : 478

نتایج بررسی میزان باکتری و قارچ و pm در بخش های مختلف بیمارستان

نتایج نمونه برداری باکتری ها و قارچ های بخش های مختلف بیمارستان شامل جداول آمار توصیفی و استنباطی به همراه کلیه نمودارها و جداول لازم برای فصل نتایج

دانلود نتایج بررسی میزان باکتری و قارچ و pm در بخش های مختلف بیمارستان

باکتری های نمونه برداری شده
نتایج pm هوا
pm 1
pm 10
pm 25
باسیل گرم مثبت اسپوردار
استرپنوکوک
باسیل گرم منفی
کوکسی گرم مثبت
تتراژن
باسیلوس سرئوس
استافیلوکوک
باسیل گرم مثبت  بدون اسپور
کوکسی گرم منفی نایسر
باسیل گرم مثبت
قارچ های نمونه برداری شده
کلادسپوریوم
اسپروژیلوی فلاووس
الترنالیا
اسپروژیلوس
استاکی یوتوریوم
اکرومونیوم
پنی
دسته بندی بهداشت عمومی
فرمت فایل rar
حجم فایل 1212 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 254

نتایج نمونه برداری باکتری ها و قارچ های بخش های مختلف بیمارستان به همراه نتایج pm هوا در سه سطح 1، 2.5 و 10

بسیار کمیاب در سطح اینترنت

بخش های مورد بررسی شامل :

اتاق عمل

ایزوله

فضای بیرون

بخش زنان

اطفال

پاتولوژی

داخلی

آزمایشگاه

اورژانس

ICU

CCU

ارتوپدی

 

باکتری های نمونه برداری شده :

باسیل گرم مثبت اسپوردار

 استرپنوکوک

باسیل گرم منفی
کوکسی
تتراژن
باسیلوس سرئوس
استافیلوکوک

استرپنوکوک

باسیل گرم منفی

کوکسی گرم مثبت

تتراژن

باسیلوس سرئوس

استافیلوکوک

باسیل گرم مثبت  بدون اسپور

کوکسی گرم منفی نایسر

باسیل گرم مثبت

قارچ های نمونه برداری شده :
کلادسپوریوم
اسپروژیلوی فلاووس
الترنالیا
اسپروژیلوس
استاکی یوتوریوم
اکرومونیوم
پنی سیلیوم
کاندیدا
اسکوپلاریوزیس
 
بیش از هشت ماه متوالی طول کشیده تا این نتایج جمع آوری شده است.
بسیار بسیار با ارزش و مناسب برای کلیه دانشجویان ارشد بهداشت
نتایج بسیار کامل شامل نتایج تمامی آزمون ها مربوطه(مثل ANOVA)، بیش از 90 جدول نتایج در اکسل، نتایج اندازه گیری ذرات معلق هوا pm1 , pm2.5 , pm10
کلیه نتایج در دو نوبت صبح و عصر در تابستان و در دو نوبت عصر و صبح در زمستان جمع آوری شده است.
 
برخی از جداول موجود در فایل :
جداول نتایج میزان باکتری ها در نوبت صبح در زمستان
جداول نتایج میزان باکتری ها در نوبت عصر در زمستان
جداول نتایج میزان باکتری ها در نوبت صبح در تابستان
جداول نتایج میزان باکتری ها در نوبت عصر در تابستان
جداول نتایج میزان قارچ ها در نوبت صبح در زمستان
جداول نتایج میزان قارچ ها در نوبت عصر در زمستان
جداول نتایج میزان قارچ ها در نوبت صبح در تابستان
جداول نتایج میزان قارچ ها در نوبت عصر در تابستان
جداول مقایسه میزان باکتری ها در نوبت صبح در زمستان با تابستان
جداول مقایسه میزان باکتری ها در نوبت عصردر زمستان با تابستان
جداول مقایسه میزان قارچ ها در نوبت صبح در زمستان با تابستان
جداول مقایسه میزان قارچ ها در نوبت عصر در زمستان با تابستان
جداول اندازه گیری میزان میانگین pm1 , pm2.5 , pm10 در زمستان
جداول اندازه گیری میزان میانگین pm1 , pm2.5 , pm10 در تابستان
و ...

استرپنوکوک باسیل گرم منفی کوکسی تتراژن باسیلوس سرئوس استافیلوکوک

از کاربردی بودن و کامل بودن فایل های ما اطمینان داشته باشید همچنین کلیه محصولات فروشگاه ما دارای گارانتی برگشت وجه است

ایمیل پشتیبان : alishirazi.payannameh@gmail.com

دانلود نتایج بررسی میزان باکتری و قارچ و pm در بخش های مختلف بیمارستان


برچسب ها : ,
می پسندم نمی پسندم

تبیین رابطه بین اهرم اقتصادی و نسبت های ارزش بازار به ارزش دفتری (M/B) و قیمت به سود (P/E) در صنایع
بازديد : 483

تبیین رابطه بین اهرم اقتصادی و نسبت های ارزش بازار به ارزش دفتری (M/B) و قیمت به سود (P/E) در صنایع فعال بورس اوراق بهادار تهران

پایان نامه کارشناسی ارشد رشته مدیریت مالی (MA) عنوان تبیین رابطه بین اهرم اقتصادی و نسبت های ارزش بازار به ارزش دفتری (MB) و قیمت به سود (PE) در صنایع فعال بورس اوراق بهادار تهران

دانلود تبیین رابطه بین اهرم اقتصادی و نسبت های ارزش بازار به ارزش دفتری (M/B) و قیمت به سود (P/E) در صنایع فعال بورس اوراق بهادار تهران

ارزش بازار به سود هر سهم
ارزش بازار به ارزش دفتری
اهرم اقتصادی
تبیین رابطه بین اهرم اقتصادی و نسبت های ارزش بازار
ارزش دفتری 
صنایع فعال 
بورس اوراق بهادار تهران
سود
سهام
اوراق قرضه
بورس
 آزمون هاسمن
تجزیه و تحیل رگرسیون سری زمانی و مقطعی
مدل رگرسیون تلفیقی
اهرم عملیاتی
دسته بندی مدیریت
فرمت فایل docx
حجم فایل 5752 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 105

تبیین رابطه بین اهرم اقتصادی و نسبت های ارزش بازار به ارزش دفتری (M/B) و قیمت به سود (P/E) در صنایع فعال بورس اوراق بهادار تهران

فهرست مطالب:

فهرست مطالب

عنوان........................................................................................................................................ صفحه

چكیده................................................................................................................................... 1 

فصل اول - كلیات تحقیق .................................................................................................. 2

1-1) مقدمه........................................................................................................................... 3

1-2) بیان مسأله تحقیق.......................................................................................................... 3

1-3) اهمیت و ضرورت انجام تحقیق...................................................................................... 6

1-4) سوالات تحقیق.............................................................................................................. 7

1-5) فرضیه‏های تحقیق.......................................................................................................... 7

1-6)اهداف تحقیق................................................................................................................. 7

1-7) قلمرو تحقیق................................................................................................................ 8

1-8) روش تحقیق................................................................................................................. 8

1-9)جامعه آماری.................................................................................................................. 9

1-10) تعاریف وا‍ژه ها و كلمات كلیدی تحقیق....................................................................... 9

    1-10-1) متغیر مستقل.................................................................................................... 10

   1-10-2) متغیرهای وابسته............................................................................................... 10

فصل دوم ادبیات و پیشینه تحقیق................................................................................... 11

2-1) مقدمه........................................................................................................................... 12

2-2) مروری بر مبانی نظری ................................................................................................... 13

 

فهرست مطالب

عنوان........................................................................................................................................ صفحه

   2-2-1) نقطه سر به سر...................................................................................................... 13

   2-2-2) اهرم و ساختار آن................................................................................................. 14

       2 -2-2-1) اهرم عملیاتی............................................................................................. 15

        2-2-2-1-1) مفروضات اصلی درجه اهرم عملیاتی.................................................. 17

            2-2-2-1-2) کاربردهای اهرم عملیاتی................................................................... 17

            2-2-2-1-3) محاسبه ریسک تجاری...................................................................... 18

       2-2-2-2) اهرم مالی .................................................................................................. 18

           2-2-2-2-1) تفسیر درجه اهرم مالی....................................................................... 19

           2-2-2-2-2) مفروضات درجه اهرم مالی................................................................. 19

           2-2-2-2-3) کاربردهای اهرم مالی.......................................................................... 20

            2-2-2-2-4) محاسبه ریسک مالی ......................................................................... 20

            2-2-2-2-5) درجه اهرم مالی و سود هر سهم......................................................... 21

      2-2-2-3) اهرم مرکب.................................................................................................. 21

2-2-2-3-1) تفسیر درجه اهرم مرکب................................................................................... 22

          2-2-2-3-2) مفاهیم درجه اهرم مرکب..................................................................... 22

      2-2-2-3-3) محاسبه ریسک کل شرکت........................................................................ 23

  2-2-2-4) درجه اهرم اقتصادی........................................................................................... 23

 

فهرست مطالب

عنوان........................................................................................................................................ صفحه

          2-2-2-4-1) عوامل اقتصادی................................................................................... 26

          2-2-2-4-2) ریسک............................................................................................... 27

   2-2-3) چرخه های تجاری................................................................................................ 28

       2-2-3-1) رشد اقتصادی و سیکل های تجاری.............................................................. 30

   2-2-4) سرمایه گذاری...................................................................................................... 32

      2-2-4-1) اشکال سرمایه گذاری.................................................................................... 33

         2-2-4-1-1) سرمایه گذاری در دارائیهای مالی............................................................ 33

      2-2-4-1-2) سرمایه گذاری در دارائیهای فیزیکی ...................................................... 34

         2-2-4-1-3) سایر موارد(احشام واغنام،نفت وبورس کالا)............................................ 34

      2-2-4-2) اهداف سرمایه گذاری.................................................................................... 35

      2-2-4-3) فرایند سرمایه گذاری..................................................................................... 37

  2-2-5) روش های تجزیه و تحلیل اوراق بهادار................................................................... 38

   2-2-6) ارزشیابی.............................................................................................................. 39

       2-2-6-1) مفاهیم و تاریخچه ارزشیابی.......................................................................... 40

       2-2-6-2) رویکرد های ارزشیابی................................................................................. 41

           2-2-6-2-1) تکنیکهای ارزشیابی مبتنی بر جریان نقد................................................ 41

2-2-6-2-2) تکنیکهای مبتنی بر رویکردارزشیابی نسبی.......................................................... 42

 

فهرست مطالب

عنوان........................................................................................................................................ صفحه

               2-2-6-2-2-1)روش ضریب درآمدی ..................................................... 43

               2-2-6-2-2-2) نسبت قیمت به جریان نقدی( ).......................................... 45

               2-2-6-2-2-2 نسبت قیمت به ارزش دفتری ............................................ 46

               2-2-6-2-2-4) نسبت قیمت به فروش .................................................... 47

        2-2-7-1) تحقیقات انجام شده در داخل...................................................................... 49

        2-2-7-2) تحقیقات انجام شده در خارج..................................................................... 51

فصل سوم روش شناسی تحقیق........................................................................................ 55

3-1)مقدمه............................................................................................................................ 56

3-2)روش تحقیق.................................................................................................................. 57

3-3)متدلوژی تحقیق.............................................................................................................. 58

3-4) جامعه آماری................................................................................................................. 58

3-5)انتخاب نمونه آماری........................................................................................................ 59

3-6) روش نمونه‏گیری و حجم نمونه...................................................................................... 60

3-7) روش جمع آوری اطلاعات............................................................................................ 61

3-8) فرضیه های تحقیق........................................................................................................ 61

3-9) روش های آماری مورد استفاده....................................................................................... 62

 

فهرست مطالب

عنوان........................................................................................................................................ صفحه

   3-9-1) آزمون هاسمن....................................................................................................... 63

   3-9-2) مدل رگرسیون تلفیقی............................................................................................ 64

3-10) ضریب تعیین r2......................................................................................................... 64

فصل چهارم - تجزیه و تحلیل داده ها و آزمون فرضیه ها................................................. 67

4-1) مقدمه........................................................................................................................... 68

4-2) آمار توصیفی................................................................................................................. 68

4-3) آزمون فرضیه های تحقیق............................................................................................... 75

4-4) آزمون مدل تحقیق......................................................................................................... 75

4-5)تجزیه و تحیل رگرسیون سری زمانی و مقطعی................................................................. 76

4-6) آزمون هاسمن .............................................................................................................. 76

    4-6-1) آزمون ایستایی..................................................................................................... 77

4-7)مدل رگرسیون تحقیق...................................................................................................... 79

4-8) ضریب تعیین r2............................................................................................................ 79

4-9) آزمون خود همبستگی جملات اخلال (مستقل بودن)......................................................... 80

4-10) آزمون معناداری مدل رگرسیون...................................................................................... 80

4-11) برآورد مقادیر ثابت و غیرثابت متغیرها در رگرسیون....................................................... 81

 

 

فهرست مطالب

عنوان........................................................................................................................................ صفحه

4-12) نتایج برآوردی آزمون فرضیه های تحقیق....................................................................... 82

    4-12-1) فرضیه اول........................................................................................................ 82

    4-12-2) فرضیه دوم........................................................................................................ 83

4-13) نتایج تخمین مدل رگرسیون......................................................................................... 84

فصل پنجم - نتیجه گیری و پیشنهادات............................................................................... 85

5-1) مقدمه........................................................................................................................... 86

5-2) مروری کلی بر چهارچوب کلی تحقیق ........................................................................... 86

5-3) نتایج برآورد فرضیه ها................................................................................................... 87

5-4) پیشنهادات مبتنی بر نتایج حاصل ازتحقیق........................................................................ 89

5-4-1) پیشنهادات کاربردی..............................................................................................................89

    5-4-2) پیشنهادات برای تحقیقات آتی ............................................................................. 90

منابع ومآخذ........................................................................................................................ 91

الف) منابع فارسی................................................................................................................... 92

ب)منابع انگلیسی.................................................................................................................... 94

پیوست ها ............................................................................................................................. 96

جدول 1 – مشخصات شرکتهای نمونه منتخب در تحقیق .......................................................... 97

جدول 2- آماره های توصیفی درجه اهرم اقتصادی و نسبت های (M/B)و (P/E) برای شرکت های مورد بررسی    98

جدول 3- نتایج آزمون هاسمن برای فرضیه اول و دوم ............................................................. 99

فهرست مطالب

عنوان........................................................................................................................................ صفحه

جدول 4- آزمون هادری برای درجه اهرم اقتصادی و نسبت های (M/B) و (P/E)..................... 101

جدول5- آزمون (لوین ، لو و چو) برای متغیرهای درجه اهرم اقتصادی (DEL) و نسبتهای (M/B) و

(P/E) ................................................................................................................................. 103

جدول 6 – نتایج  ،آماره Fو ضرایب برآوردی متغیرهای مورد استفاده در تحقیق ................... 105

    چکیده

از عوامل مهم در زمان تصمیم گیری سرمایه­گذاران بالقوه و بالفعل برای سرمایه­گذاری در شرکت ها ارزیابی عملکرد شرکت های موردنظر است . این فرایند زمانی که اطلاعات بطور برابر در بازار توزیع نمی شود ، دشوارتر می گردد. نسبت های ارزش بازار به ارزش دفتری (M/B) و قیمت به سود هر سهم (P/E) ، دو روش مهم تکنیکهای ارزشیابی نسبی بشمار می روند . درجه اهرم اقتصادی یکی از تکنیکهای جدید در تبیین و شناسایی ریسک در چهاچوب مبانی نظری اهرم ها می باشد . در اهرم های دیگر فروش به عنوان متغیر مستقل اما در درجه اهرم اقتصادی متغیر وابسته می باشد ، که متاثر از تغییرات متغیر اقتصادی است . بطوریکه در این تحقیق هزینه بهره برای سنجش متغیر اقتصادی مورد بررسی قرار می گیرد .

سرمایه­گذاران عموما به نسبت ارزش بازار و ارزش دفتری (M/B) و نسبت قیمت به سود هر سهم (P/E) شرکت ها توجه داشته و برای ارزیابی سهام شرکت ها از این دو بیش از سایر عوامل استفاده می کنند . با توجه به عدم شناخت کافی سرمایه گذاران از درجه اهرم اقتصادی ، در این تحقیق سعی می شود با محاسبه درجه اهرم اقتصادی شرکت ها در سال های مختلف و پیدا کردن رابطه معنی­دار تغییرات آن با تغییرات نسبت ارزش بازار به ارزش دفتری (M/B) و نسبت قیمت به سود هر سهم (P/E) ، به سرمایه گذاران و سهامداران برای تصمیم­گیری بهتر در خرید و فروش سهام شرکت های مختلف کمک کنیم. با توجه به محدودیت امکانات و زمان، تعداد 60 شرکت از صنایع فعال بورس اوراق بهادار تهران در طی سال های 1384-1389 به عنوان نمونه آماری این تحقیق انتخاب گردید.تحلیل داده ها با استفاده از روش رگرسیون تلفیقی ،با کمک نرم افزار Eveiws انجام و بر اساس05/0=α یعنی در سطح 95% اطمینان نتایج نهایی ذیل حاصل گردید :

1- بر اساس فرضیه یک ،بین درجه اهرم اقتصادی و نسبت ارزش بازار به ارزش دفتری (M/B) رابطه مثبت و معنی­دار وجود دارد و ضرایب محاسبه شده نیز حاکی از قوی بودن این رابطه می­باشد و بدین ترتیب فرضیه مذکور تایید می شود .

2- بر اساس نتایج حاصل از فرضیه دوم بدلیل کوچکتر بودن t استیودنت از مقدار 2 بین درجه اهرم اقتصادی و نسبت قیمت به سود هر سهم (P/E) ارتباط معناداری ملاحظه نگردید .

 

كلمات كلیدی: اهرم اقتصادی– ارزش بازار به ارزش دفتری (M/B) – ارزش بازار به سود هر سهم (P/E)

 

دانلود تبیین رابطه بین اهرم اقتصادی و نسبت های ارزش بازار به ارزش دفتری (M/B) و قیمت به سود (P/E) در صنایع فعال بورس اوراق بهادار تهران


برچسب ها : ,
می پسندم نمی پسندم

بودجه‌بندی سرمایه‌ای در شركت ملی گاز ایران با استفاده از برنامه‌ریزی آرمانی
بازديد : 405

بودجه‌بندی سرمایه‌ای در شركت ملی گاز ایران با استفاده از برنامه‌ریزی آرمانی

پایان‌نامه کارشناسی ارشد رشته مدیریت مالی (MA) موضوع عنوان بودجه‌بندی سرمایه‌ای در شركت ملی گاز ایران با استفاده از برنامه‌ریزی آرمانی

 

 
دسته بندی مدیریت
فرمت فایل docx
حجم فایل 687 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 95

 

 

بودجه‌بندی سرمایه‌ای در شركت ملی گاز ایران 
با استفاده از برنامه‌ریزی آرمانی

بودجه‌بندی سرمایه‌ای در شركت ملی گاز ایران با استفاده از برنامه‌ریزی آرمانی

 

فهرست مطالب

 

چكیده 1

 

فصل اول: کلیات... 2

1-1) مقدمه. 3

1-2) بیان مسئله. 3

1-3) اهمیت و ضرورت انجام تحقیق.. 4

1-4) اهداف تحقیق.. 5

1-5) متغیرهای تحقیق.. 6

1-6) سؤال تحقیق.. 6

1-7) تعریف واژه‏ها و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی) 6

1-8) روش شناسی تحقیق.. 7

 

فصل دوم: مطالعات نظری (ادبیات تحقیق و مستندات، چارچوب‌ها و مبانی، سابقه و پیشینه)  9

2-1) بودجه‌بندی سرمایه ای.. 10

2-1-1) مقدمه. 10

2-1-2) مبانی بودجه‌بندی سرمایه ای.. 11

2-1-3) فرآیند بودجه‌بندی سرمایه ای.. 12

2-1-5) نقش مدیریت مالی در بودجه‌بندی سرمایه ای.. 14

2-1-6) مراحل اجرایی بودجه‌بندی سرمایه ای.. 14

2-1-7) مفروضات بودجه‌بندی سرمایه ای.. 15

2-1-8) فروش داراییها 16

2-2) راه حل‌های نوین در بودجه‌بندی سرمایه ای.. 16

2-2-1) نظریه بازی‌ها 16

2-2-1-1) انواع بازی.. 17

2-2-1-2) کاربردهایی از نظریه بازی‌ها 17

2-2-2) شبیه سازی (APPLIED SIMULATION) 18

2-2-2-1) تعریف شبیه سازی.. 19

2-2-2-2) چه موقع از شبیه سازی استفاده كنیم ؟. 20

2-2-2-3) فرایند شبیه سازی.. 21

2-2-2-4) انواع شبیه سازی.. 21

3- آیا از شبیه سازی استفاده شود؟. 23

2-2-3) درخت تصمیم. 25

2-2-4) داده کاوی (Data Mining) 27

2-2-5) عناصر داده کاوی.. 29

2-3) تاریخچه شرکت ملی گاز ایران. 29

2-3-1) معرفی شركتهای پالایش گاز. 30

2-3-1-1) شرکت پالایش گاز ایلام. 32

2-3-1-2) شرکت پالایش گاز بید بلند. 32

2-3-1-3)  شرکت پالایش گاز پارسیان. 33

2-3-1-4) شرکت پالایش گاز سرخون و قشم. 34

2-3-1-5) شرکت پالایش گاز شهید‌هاشمی نژاد (خانگیران) 34

2-3-1-6) شرکت پالایش گاز فجر جم. 34

2-3-1-7) مجتمع گاز پارس جنوبی.. 35

2-4) ادبیات تحقیق.. 39

2-5) پیشینه تحقیق.. 41

2-5-1) تحقیقات داخلی برنامه‌ریزی آرمانی: 41

2-5-2)  تحقیقات خارجی برنامه‌ریزی آرمانی.. 43

2-5-3) تحقیقات داخلی بودجه‌بندی سرمایه ای: 44

2-5-4) تحقیقات خارجی در ارتباط با بودجه‌بندی سرمایه ای.. 47

2-6) نگاهی به بودجه‌بندی سرمایه‌ای شرکت ملی گاز ایران از دیدگاه ریسک شهرت.. 48

2-6-1) مقدمه. 48

2-6-2) شهرت و مدیریت ریسك شهرت (Reputation &Risk Reputation Management ) 49

2-6-3) ریسك شهرت در شركت ملی گاز ایران. 54

 

فصل سوم:  متدولوژی تحقیق.. 61

تحلیل بهینه سازی بودجه‌بندی سرمایه ای.. 61

3-1) فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (AHP) 62

3-2) مدل فرایند تحلیل سلسله مراتبی.. 63

3-3) تعریف مجموعه‌ها و‌اندیس‌ها 71

3-4) تعریف پارامترها 71

3-5) تعریف متغیرهای تصمیم. 72

3-6) مدل اقتصادی پیشنهادی.. 72

3-7) مدل برنامه‌ریزی آرمانی.. 73

 

فصل چهارم: تجزیه و تحلیل و بیان نتایج حاصل از تحقیق.. 74

«حل مدل» 74

4-1) لینگو. 75

4-2) فرموله كردن مدل. 76

4-3) مفروضات مدل. 80

5-3) حل مدل با استفاده از نرم افزار. 81

 

فصل پنجم: پیشنهادات و نتیجه‌گیری.. 85

5-1) مقدمه. 86

5-2) نتایج حاصل از تحقیق.. 86

5-3) پیشنهادات بر اساس یافته‌های تحقیق: 87

5-4) پیشنهاد به محققان آتی: 88

5-5) موانع و محدودیت‌ها 88

منابع و مآخذ. 90

چكیده انگلیسی......................... 92

جدول 2-1) عوامل موثر بر عملكرد سازمانها در ارتباط با افزایش ریسك اعتباری

جدول 2-2) درصد افزایش (كاهش) بودجه سرمایه‌ای پالایشگاههای گاز كشور

جدول 2-2) درصد افزایش (كاهش) بودجه سرمایه‌ای شركتهای  گاز استانی (89-86)

جدول 3-1) ارزش گذاری شاخص‌ها نسبت به هم

جدول3-2) محاسبه وزن نسبی گزینه‌ها

جدول 3-3) گام اول: مقادیر هر یك از ستون‌ها را با هم جمع می‌كنیم

جدول 3-4) گام دوم: تقسیم هر عنصر از ماتریس به جمع كل ستون همان عنصر (نرمالایز كردن)

جدول3-5) گام سوم: محاسبه متوسط عناصر در هر سطر

جدول3-6) ماتریس مقایسه زوجی برای هر سه گزینه نسبت به ارزش افزوده

جدول 3-7) ماتریس مقایسه زوجی برای هر سه گزینه نسبت به تولید اسمی

جدول 3-8) ماتریس مقایسه زوجی برای هر سه گزینه نسبت به سود

جدول 3-9) وزن گزینه‌ها برای معیار‌های ارزش افزوده, تولید اسمی و سود

جدول 3-10) ماتریس مقایسه زوجی معیارها

جدول 3-11) وزن گزینه‌ها نسبت به معیارها

جدول 3-12) اولویت نهایی گزینه‌ها

جدول 4-1) متغیرهای تصمیم مدل پالایشگاه سرخون و قشم عبارتند از:

جدول 4-2) انحرافات ناشی از ایجاد اهداف به شرح جدول زیر می‌باشد:

جدول4-3)  قیمت هر واحد فروش، هزینه متغیر و سود محصولات

جدول 4-1) خلاصه نتایج حاصل از حل مد

 

 

 

 

چكیده

صنعت گاز کشور از مهمترین شرکتهای مادر تخصصی به عنوان یکی از کلیدی ترین اهرم‌های توسعه اقتصادی کشور می‌باشد که نقش عمده‌ای را در رونق و توسعه روابط تجاری در بعد ملی و بین المللی به عهده دارد. در واقع این شرکت بزرگ منابع عظیمی را در اختیار دارد که جهت تحقق اهداف بلند مدت نیازمند تخصیص منابع سرمایه‌ای خود در سطوح مختلفی از قبیل پالایشگاه‌ها, شرکتهای گاز استانی, شرکتهای ذخیره سازی گاز طبیعی و بخش صادرات می‌باشد. بنابراین جهت افزایش ارزش افزوده فعالیتهای فوق نیاز است که بودجه‌بندی پروژه‌های سرمایه‌ای به صورت بهینه انجام پذیرد تا ضمن دستیابی به اهداف و تحقق آنها، انحرافات این فعالیت‌ها به حداقل برسد.هدف از انجام این تحقیق بودجه‌بندی پروژه‌های سرمایه‌ای شرکت ملی گاز ایران با استفاده از برنامه‌ریزی آرمانی است. بدلیل وجود اهداف متعدد و بعضا عدم همسو بودن این اهداف با یكدیگر، حل این مسئله با استفاده از روش برنامه‌ریزی آرمانی انجام شده است. تابع هدف این مسئله بهینه سازی, حداقل کردن انحرافات مثبت و منفی ناشی از هر فعالیت از قبیل ظرفیت اسمی تولید, مدت زمان اتمام پروژه, بودجه اختصاص یافته به هر پروژه و ریسك ناشی از عدم انجام پروژه‌ها می‌باشد ومحدودیت‌های آن میزان بودجه اختصاص یافته به هر پروژه، زمان اتمام و... می‌باشد. برای تعیین اولویت اهداف این مسئله در تابع هدف ابزار تحلیل سلسله مراتبی مورد استفاده قرار گرفته است که شامل پایداری اقتصادی, فنی و منابع می‌باشد. این مسئله به صورت یک مسئله برنامه‌ریزی خطی چند هدفه مدل شده و برای حل آن از تکنیک برنامه‌ریزی آرمانی استفاده شده است.

کلمات کلیدی: برنامه‌ریزی آرمانی, بودجه‌بندی سرمایه ای, فرایند تحلیل سلسله مراتبی, صنعت گاز

 

 

 


برچسب ها : ,
می پسندم نمی پسندم

ليست صفحات

تعداد صفحات : 442

[تبادل لگو با ما]

Friends
تمامی حقوق مطالب برای این سایت محفوظ میباشد. قالب طراحی شده توسط: برگ گراف و ترجمه شده توسط : قالب گراف